Şimdi Ara

4 günde ineternetten home office iş ile 300 dolar kazanmak. (7. gün 500 dolar barajını aştım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşide arat diyosun da ekşide ne diye aratcaz kardeşim ne saçma iş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 18 Eylül 2020; 14:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt

hareketlere bak ya. Millet aracı olan siteyi soruyor. madem verdiğin bilgiler doğru ver siteyi biz de araştıralım. Yeteneği bilgisi olan emek edip senin gibi para kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

twitter fb insta tiktok walmart apple microsoft google gibi şirketlerdem iş alırlar. sizde datalari analize edersiniz.

Alıntıları Göster

ismini yazdığın şirketlerin koca koca veri analiz merkezleri var. kuantum bilgisayarlı yapayzeka sistemlerine yaptırıyorlar o işleri.

Ayrıca veri analizi uzmanlığı bölümleri var üniversitelerde. yani veri analisti olabilmek için o işin eğitimini almak gerekmiyor mu? sokaktan geçen adama gel sen veri analisti ol denir mi?

• Ortada link yok site yok boş verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Link alabilir miyim?

• Ahahaha konu iyi, konu sahibi çok daha iyi. Millet link soruyor, konu sahibi halen boş yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007

Lan inandım inandım evet evet kazandın,evden 300 dolar kazandın,lan inandım işte ne uzatıyon.

Senin gibi saçma sapan konular acacagina adam vaktini para kazanmaya açmış.Kiskanman normal tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum. +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Link alabilir miyim?

konuya arkadaşın biri bu iş bulınacak şirketlerden birisini yazmış. diğerlerini de bulabilirsin aynı isim üzerinden aratarak. ekşide bile konusu var. millet daha 4 5 sene önceden parayı çatır çatır kırmaya başlamış ben de ge geç vakitte öğrendim.

• https://appen.com/ site bu galiba. Konu sahibine çok bilendim  

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman's Bull

https://appen.com/ site bu galiba. Konu sahibine çok bilendim  

evet bak bulabiliyorsun. bu o şirketlerden biri. başkaları da var. aratın işte ... ekşisözlük verme sebebim de bu idi. ben bazı bilgileri paylaşamam o yüzden kısıtlı paylaşım yapıyorum. bu işte daha önce çalışanlar bilirler kuralları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

evet bak bulabiliyorsun. bu o şirketlerden biri. başkaları da var. aratın işte ... ekşisözlük verme sebebim de bu idi. ben bazı bilgileri paylaşamam o yüzden kısıtlı paylaşım yapıyorum. bu işte daha önce çalışanlar bilirler kuralları.

Alıntıları Göster
    4 günde ineternetten home office iş ile 300 dolar kazanmak. (7. gün  500 dolar barajını aştım)

İş seçtim böyle bir ekran çıktı. Nerden bulucam işin tanımını?

• benim anlamadığım ... bana niye atar gider yapılıyor. size verebildiğim kadar tüyo veriyorum.bazı şeyleri söylemem bile projelerden ve hatta şirketten atılma sebebi. ona rağmen iyilik yapmaya çalışıyorum.

xbox fiyatları yükselmiş. insanların durumu daha da kötüleşiyor. iyi kötü kazanın diye uğraşıyorum. birileri hemen çekememezlik de göstermişler.

Bak bu az önce 2 saat civarı süren işim. yeni datalar gelmişti ve bitirdim. Akşama doğru başka datalar da gelecek.

4 günde ineternetten home office iş ile 300 dolar kazanmak. (7. gün  500 dolar barajını aştım)

Bu alttaki de toplam saatim

neredeyse 19 saatim var. 19 saat * 18 dolar = 350 dolara çıkardım şimdilik . akşama da bir 50 dolar daha eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman's Bull

İş seçtim böyle bir ekran çıktı. Nerden bulucam işin tanımını?

Alıntıları Göster

hangisinden aldın ?

• Ne yapmak gerekiyor PM varsa yeşillenelim DH ahalisi böyle olmaz

• teşekkürler sayende şimdiden 350 dolar kazan ow yeah!! 4 günde ineternetten home office iş ile 300 dolar kazanmak. (7. gün  500 dolar barajını aştım) 

• Freelance çalışma mı oluyor bu?

basil

• Hocam özelden bütün detayları alabilirim. Mesajınızı bekliyorum. @ebavamqko

• quote:

Orijinalden alıntı: BenFero

Hocam özelden bütün detayları alabilirim. Mesajınızı bekliyorum. @ebavamqko

ufak detayları yazdım. yani amaç gelen projelere ilk 100 içinde anında apply olmak ve testleri geçmek. her projenin kendi testi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.