|
4 günde kapanan The Day Before’un yapımcısı yeni oyun için para istiyor
-
-
Dolandırıcı yada dilenci bilemedim hangisi.
-
The Day After
-
Gördüm de bu kadar yüzsüzünü de görmedim.
-
Neyin kafasını yaşıyor abi bu elemanlar. Ahahaha. Çekip çekip bilgisayarın başına geçiyorlar herhalde.
-
"Şu ana kadar sadece 12 kişi destek vermiş ve 380 dolar toplanmış."
komik
-
15bin dolara oyun mu çıkar? 1 kişi 2 ayda mı yapacak oyunu?
Oyun yapacağız diye milleti toktlamaya çalışıyor bunlarda.
-
-
15 bin dolar içinde dilenmezsin be gidin ekipçe çim biçin gazete dağıtın 2 haftaya toplarsınız o parayı. Ya da miktarı ufak ufak artırıp gene koparacaklar milleti :)
-
Adamlar işi bilmiyor.
Halbuki daha önce topladığın paraların hesabını vermeye çalışman falan çok gereksiz.
Bir Iban numarası yayımla bir de kandırıldık de, bak gör buradan ne paralar yağıyor.
-
Defolsunlar gitsinler sahtekar üçkağıtçı yalancı dolandırıcı pu....lar bı sgler ben bu firmaya zerre kadar güvenim yok sakın ama sakın sizde aptallık yapıp güvenmeyin paranızı direkt çöpe atmış olursunuz haberiniz olsun.
-
Defolsunlar gitsinler sahtekar üçkağıtçı yalancı dolandırıcı pu....lar bı sgler ben bu firmaya zerre kadar güvenim yok sakın ama sakın sizde aptallık yapıp güvenmeyin paranızı direkt çöpe atmış olursunuz haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dolandırıcı üçkağıtçı firmaya da güvenen de akıl zekasından çok şüphe ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geri iade edileceğini
bkz: Geri iade etmek.
Hey gidi hey, kimler kimler editör oluyor.
-
Herkes ikinci şansı hak eder ??
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adamlar işi bilmiyor. Halbuki daha önce topladığın paraların hesabını vermeye çalışman falan çok gereksiz. Bir Iban numarası yayımla bir de kandırıldık de, bak gör buradan ne paralar yağıyor. |
geri iade edileceğini
bkz: Geri iade etmek. Hey gidi hey, kimler kimler editör oluyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X