Şimdi Ara

4 Günlük En Uygun Yurtdışı Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ocak ayının 2. haftası 4 günlük izine çıkacağım. Fiyat olarak en uygun hangi ülkeyi gezebilirim. Tek başıma olacağım. Tavsiye edeceğiniz yerleri bekliyorum. Bütçem çok fazla değil bilginize.

• Bütçen ne kadar?
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    1500 TL civarında aşağı yukarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeşil pasaportun var mı?
    Yok maalesef, normal pasaport var :/

• quote:

Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz2

Yok maalesef, normal pasaport var :/
    O zaman bu saatten sonra vize yetişmesi zor olacağı için (zaten bütçen de çok düşük) vizesiz bir yere gitmelisin. En yakın Belgrad aklıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 22 Aralık 2019; 17:30:57 >
    Daha önce gittiniz mi? Nasıldır fiyat vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz2

Daha önce gittiniz mi? Nasıldır fiyat vs
    Yugoslavyayken gitmiştim ama yeni haliyle gitmedim. Ama duyduğum güzel ve uygun bir yermiş. Ama 1.500 TL bütçe yetmez sanırım.
  • odessa'ya en fazla 750-800 tl ye uçak biletini alılrsın kalan para da sana orda yeter.
  • Bu vakitten sonra en mantıklısı en ucuza bilet bulduğun vizesiz yerlere gitmek.belgrad,kiev,lviv mantıklı seçenekler.Belgrad da fiyatlar neredeyse türkiye ile aynı ya da yüzde 25 daha fazla diye düşün.
  • hocam ben daha yeni Yunanistan vizesi aldım , en mantıklısı Yunanistan ama bu saatten sonra yetişmez Gürcistan'a gidebilirsin mesela
  • Vizesiz seçenekler arasında en uygun uçak biletleri Arnavutluk ve Bosna'ya. Ocak ayının 2. haftası en ucuz gidiş dönüş bilet 700 TL.(İstanbul'da yaşadığınızı ve kabin bagajıyla gideceğinizi varsayarsak) En ucuz 4 gecelik konaklama 200 TL. Geriye 600 TL kalır. Ucu ucuna yeterli olacaktır.
    Belgrad, Saraybosna ve Tiran'a göre daha güzel ve turistik olsa da uçak bileti 900 TL ve en ucuz hosteller 4 gecelik 250 TL civarı.
    8-10 kişilik hostel odalarında 1 yatak ücreti. Tek başınıza oda tutmak isterseniz fiyatlar ikiye katlanacaktır.
  • İzni Nisan ayına taşıdım arkadaşlar, o yüzden yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.