Şimdi Ara

kız arkadaşla otelde kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
39.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşımla(sözlüm) istanbula gezmeye gideceğiz 3 günlüğüne, otelde kalmamız lazım 2 gece. aynı odada kalabilir miyiz? sorun çıkarırlar mı? 2 oda da tutabiliriz ama boşuna para vermek istemiyoruz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşınla Otelde Kalmak: Bilmeniz Gerekenler

Kız arkadaşınla otelde kalmak keyifli bir deneyim olabilir, ancak bazı yasal ve etik hususların farkında olmak önemlidir.

Yasal Yönetmelikler

Türkiye'de, evli olmayan çiftlerin birlikte otelde kalmaları genelde yasal olarak kabul edilir. Ancak, bazı oteller evlilik cüzdanı veya kimlik kartı gibi kimlik belgelerinin ibraz edilmesini isteyebilir. Bu nedenle, rezervasyon yapmadan önce otelin politikalarını kontrol etmenizi öneririz.

Otel Politikaları

Oteller, misafirlerinin kimliğini doğrulama ve otelde kaç kişinin kaldığını takip etme hakkına sahiptir. Bu nedenle, kız arkadaşınla otelde kalmayı planlıyorsanız önceden oteli bilgilendirmeli ve otelin politikalarına uymalısınız. Bazı oteller, ek bir ücret karşılığında misafir kabul edebilirken, diğerleri bunun mümkün olmadığını belirtebilir.

Erzurum'da Sevgiliyle Kalınacak Oteller

Eğer Erzurum'da kız arkadaşınla kalabileceğiniz bir otel arıyorsanız, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

• Palandöken Sarayı Oteli
    • Dedeman Palandöken Oteli
    • Büyükşehir Belediyesi Erzurum Oteli
    • Hampton by Hilton Erzurum
    • Ramada by Wyndham Erzurum

İpuçları

• Rezervasyon yaparken, kız arkadaşının da misafir olarak kalacağını belirtin.
    • Otel politikalarını dikkatlice okuyun ve herhangi bir soru sormaktan çekinmeyin.
    • Otele vardığınızda kız arkadaşınızın kimliğini ibraz etmeye hazır olun.
    • Otel odasında uygunsuz davranışlarda bulunmaktan kaçının.
    • Odada ve ortak alanlarda temizliğe ve düzene dikkat edin.

Kız arkadaşınla otelde keyifli ve rahat bir konaklama geçirmenizi dileriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • istanbulda böyle bir sorunla karşılaşmazsın.
  • Merhabalar

Nüfus cüzdanlarınızı göstererek (kayıt alıyolar)hotelde konaklayabilirsiniz.
  • Türkiye'de böyle bir sorun kaldı mı ya 2017 de Büyük şehirlerde hele ki turizmin sıkıntı olduğu zamanlarda bu nedenle müşteri geri çevrileceğini hiç sanmıyorum.
  • Hiçbir sorun olmaz. Kimliklerinizle kaydınızı alırlar odanıza çıkarsınız. Kimlik alınmasındaki kasıt bilgilerinizi emniyete gönderme zorunluluğunda olmaları. Kaçak mısın, göçek misin? Aranıyor musun? falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanadalı kız arkadaşımla sultanahmet ve civarında beraber kalabileceğimiz ne otel nede pansiyon bulamamıştık. Hepsi de o kalabilir ama Türkler kalamaz dedi.

Çaresiz Sirkeci' de Sinem Otel adında kıraathaneden bozma 5' inci sınıf köhne bir yerde kalmıştık.

Kızdan bu durum için özür diledim bana "Seninle her yer güzel" demişti.

• Vpn ile giris yapin. Booking.com uzerinden rez yapin. Pasa pasa kalin.

• Benim bildiğim turizm belgesimi turistik tesis belgesimi ne olmayan otellerde evlilik cüzdanı olmadan kalınamıyordu geçmiş dönemlerde..Hala uygulamadamı bu bilmiyorum..Muz Cumhuriyetinin Muz uygulamalarından birisi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Türkiye'de böyle bir sorun kaldı mı ya 2017 de Büyük şehirlerde hele ki turizmin sıkıntı olduğu zamanlarda bu nedenle müşteri geri çevrileceğini hiç sanmıyorum.

Erzurum da oteller kabul etmiyor. bizzat gördüm

ama Erzurum dağdaki oteller aynısını yapıyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Kanadalı kız arkadaşımla sultanahmet ve civarında beraber kalabileceğimiz ne otel nede pansiyon bulamamıştık. Hepsi de o kalabilir ama Türkler kalamaz dedi.

Çaresiz Sirkeci' de Sinem Otel adında kıraathaneden bozma 5' inci sınıf köhne bir yerde kalmıştık.

Kızdan bu durum için özür diledim bana "Seninle her yer güzel" demişti.

Merhabalar Sultanahmet turistik bir yer ve hotellerin bir çoğu.. tamamı diyebilirim turizm bakanlığına bağlı hadi biri hayır dedi ikinci bir konaklama tesisi sizi kabul etmesi lazım.Ben gece 01 gibi gittim kaldım.. hatta o hotel hakkında birde inceleme yazım mevcuttur.Böyle bir şey imkansız ötesi bir iki hotel belki. ama çoğunluğu asla diyebilirim.. Mutlaka bir sıkıntı olmuştur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Türkiye'de böyle bir sorun kaldı mı ya 2017 de Büyük şehirlerde hele ki turizmin sıkıntı olduğu zamanlarda bu nedenle müşteri geri çevrileceğini hiç sanmıyorum.

Erzurum da oteller kabul etmiyor. bizzat gördüm

ama Erzurum dağdaki oteller aynısını yapıyor mu bilmiyorum

Gerekli evraklar olduktan sonra kimlik veya ehliyet ya da pasaport dağ turizmine ev sahipliği yapılan hotellerde bir sakınca yok ise kalınabilir..

• 18 yaşını geçtiyseniz reşitseniz kimse karışamaz. Tabii bu günlerde, ilerleyen günlerde ne olur bilemem :D
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    ben bu dediğinize pek ihtimal veremedim.

• Anadolu'nun birçok ilinde benim de başıma geldiği şekilde bu ciddi sorun ancak İstanbul'da düzgün semtlerde pek problem olmaz. Çok yıldızlı otellerde zaten hiç sorun olmaz ama daha ekonomik seçenekler için Sultanahmet, Taksim gibi -eski- turistik bölgelere bakın. Bir de otel rezervasyonunu önceden internetten yaparsanız sorun riski sıfır olur, kapıda belli olmaz yine de ne yazık ki.
  • Kimi otel aile oteli burası deyip almayabilir. Ama yaş ikinizinde 18 üstü ise otel kolaylıkla bulunur. Otellerde kimlik bildirmek zorunludur. Her gece polis ya da jandarmaya bildirim yapılır. Amacı emniyetçe aranan kişileri bulmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.