Şimdi Ara

memur çocuğuyum bu yaz otele gideceğiz tatile ipucu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

babam öğretmen annem ev hanımı. babam çalıştı didindi. 2 ablamı da üniversiteden mezun etti. seneye de ben gidiyorum inşallah üniversiteye. bu yaz da silent beach denen 5 yıldızlı otele gidecekmişiz. satın almışlar. hayatımda ilk defa bir otele gideceğim. tatil yapmak için de ilk defa bir yere gideceğim. 55 yaşındaki babam için de bu böyle. nelere dikkat etmeliyim. işimi kolaylaştıracak ipuçları verir misiniz?

o zaman alkol için yaşım 6 ayla tutmuyor sizce verirler mi

• Hacı neyin ipucunu verelim, al havlunu gözlüğünü git denize havuza.

Her sene gideriz hiç ne yapsam etsem diye düşünmedim, akışına bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hacı neyin ipucunu verelim, al havlunu gözlüğünü git denize havuza.

Her sene gideriz hiç ne yapsam etsem diye düşünmedim, akışına bırak.

bilmiyom öyle ufak tavsiyeler falan Alkol verirler mi ne diyorsun? Bir de gideriz derken aynı otel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

merhaba beyler

babam öğretmen annem ev hanımı. babam çalıştı didindi. 2 ablamı da üniversiteden mezun etti. seneye de ben gidiyorum inşallah üniversiteye. bu yaz da silent beach denen 5 yıldızlı otele gidecekmişiz. satın almışlar. hayatımda ilk defa bir otele gideceğim. tatil yapmak için de ilk defa bir yere gideceğim. 55 yaşındaki babam için de bu böyle. nelere dikkat etmeliyim. işimi kolaylaştıracak ipuçları verir misiniz?

Alkol konusu sorun olmaz buyuk gosteriyosan yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaD1905

quote:

merhaba beyler

Alkol konusu sorun olmaz buyuk gosteriyosan yeter

190 ım iriyim inşalla sıkıntı olmaz bedavaymış çünkü

• Çok fazla içip kendini kaybetme.Onun bunun karısına kızına öküz gibi bakma.Belki öyle ortamlarda bulunmamış olabilirsin ama bulunmuş gibi davran cool olmaya çalış.Gerisi standart zaten deniz havuz birkaç kafa dengi arkadaşta buldun mu tamamdır keyfini çıkar.Adam sonra demesin ayda yılda bir tatile geldik bizi rezil etti keyfini bozma kafasını öne eğdirme

• Hocam 5 yıldızlı hersey dahil bir otelde dikkat etmen gereken hiçbir şey yok gidince göreceksin herkes rahat zaten bak keyfine. Milleti rahatsız etmediğin sürece rahatsın. Keşke bir kez daha öyle bir otele gidebilsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanina kitap al.Roman türü birseyler.
  • Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla yapmacik olma.Nasıl davranmak istiyorsan..Yemeği kibarlasarak yeme.Evde nasilsan öyle karakterinden odun verme..Yapmacık olma derken gidip insalarida rahatsız etme tabii

• Türkiye'de bi biz gidemiyoruz şöyle yerlere.

• ANLADIK 5 YILDIZLI OTELE GİDECEKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Çok fazla içip kendini kaybetme.Onun bunun karısına kızına öküz gibi bakma.Belki öyle ortamlarda bulunmamış olabilirsin ama bulunmuş gibi davran cool olmaya çalış.Gerisi standart zaten deniz havuz birkaç kafa dengi arkadaşta buldun mu tamamdır keyfini çıkar.Adam sonra demesin ayda yılda bir tatile geldik bizi rezil etti keyfini bozma kafasını öne eğdirme

eyvallah hocam zaten öyle birisi de değilim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hocam 5 yıldızlı hersey dahil bir otelde dikkat etmen gereken hiçbir şey yok gidince göreceksin herkes rahat zaten bak keyfine. Milleti rahatsız etmediğin sürece rahatsın. Keşke bir kez daha öyle bir otele gidebilsem

hocam keşkelerle doldurma kendini. neden gidemeyesin. ben 17 yaşımda ilk defa bi tatile gideceğim. sen neden bir kez daha çıkmayasın. Benim ailem ilk defa tatile çıkacaklar. Nasıl hevesliler, mutlular. Sıra tekrar sana gelecek hiç merak etme canını sıkma hiç

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo23 -- 12 Nisan 2015; 18:10:30 >
  • gitarını da al
  • Sırf para verdin diye gidip odada boş boş yatma, gez, eğlen. Açık büfede sınırsız yemek hakkın var kilo almadan gelme buralara

• quote:

merhaba beyler

Baban yanında yokken 90% alkol alamazsın. Otele girişte bileğine bileklik takıyorlar o otelden olduğunu anlamak için. 18 yaşından küçüklerinki farklı büyüklerinki farklı renkte oluyor. Kızlarla takılmayı da unut herkes sizin gibi ailece gelmiş olacak yani boşuna ümitlenip de orada canın sıkılmasın.

• Doğru söze ne hacet.
  • Bileklik takacaklar sana girişte sakin ol panik yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

gitarını da al

Alıcam hocam. Yoksa zaman geçmez.

quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

quote:

merhaba beyler

Baban yanında yokken 90% alkol alamazsın. Otele girişte bileğine bileklik takıyorlar o otelden olduğunu anlamak için. 18 yaşından küçüklerinki farklı büyüklerinki farklı renkte oluyor. Kızlarla takılmayı da unut herkes sizin gibi ailece gelmiş olacak yani boşuna ümitlenip de orada canın sıkılmasın.

Ya bi şekilde tanışılır edilir çalışanlarla olmadı kaderimize razı oluruz. Yine de iyi ki söyledin. Hazırlıklı olayım onlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.