Şimdi Ara

Kız Arkadasla Otelde ya da Ogretmen Evinde Kalabilir Miyim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
35.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tokata kiz arkadasimin yanina gidecegim.ben oraya gidince birlikte kalabilecegim temiz biryer var mi.ogretmen evi,otel vs.
    Sacma yorumlar yerine yardimci olabilecek cevaplar verirseniz cok mutlu olurum.simdiden tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşıyla Öğretmen Evinde veya Polis Evinde Kalma

Giriş:

Evli olmayan bireylerin öğretmen evlerinde veya polis evlerinde konaklayıp konaklayamayacağı sıkça sorulan bir sorudur. Bu konuyla ilgili resmi kurallar ve düzenlemeler vardır ve bu kurallara uymak önemlidir.

Öğretmen Evlerinde Konaklama:

• Öğretmenevleri genellikle eğitimcilerin konaklaması için ayrılmıştır.
    • Evli olmayan çiftler, öğretmenevlerine misafir olarak kabul edilmez. Ancak bazı durumlarda, görevli öğretmenlerden özel izin alınabilir.
    • Öğretmenevlerine misafir getirmek için öğretmen evinin yönetmeliğine bakılmalıdır.

Polis Evlerinde Konaklama:

• Polis evleri, görevli polis memurlarının konaklaması için ayrılmıştır.
    • Evli olmayan çiftler, polis evlerine misafir olarak kabul edilmez. Polis evlerine misafir getirmek kesinlikle yasaktır.

Sonuç:

Evli olmayan çiftlerin öğretmen evlerinde veya polis evlerinde kalması genel olarak yasaktır. Bu kurallara uymak, hem konuklar hem de kurumlar için önemlidir. Öğretmenevine misafir getirmek veya polis evinde konaklamakla ilgili sorularınız varsa, lütfen ilgili kurumlarla iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sacma yorumlar olmasin lutfen sadece birlikte kalmak istiyoruz arkadasimin gece 11de donmesin diye.cunku 5-6 gibi tokatta olacagim ve ertesi sabah geri donecegim icin sordum.
  • Tokatta mümkün değil galiba böyle bir yer , maalesef.
  • 5 yıldızlı otel varsa kalırsın
  • O zaman ogretmen evinde kaliriz ayri odalarda tesekkurler
  • olay basit aynı yatakta yatmak gibi bir problem yoksa kendine kiralıyormuşsun gibi kirala kız sonra gelsin yada tam tersi
  • Yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 28 Aralık 2010; 17:00:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkjinal

olay basit aynı yatakta yatmak gibi bir problem yoksa kendine kiralıyormuşsun gibi kirala kız sonra gelsin yada tam tersi

ya zaten aynı yatak gibi sorun yok.geceleyin oturur televizyon izleriz.akşam 5-6 gibi gelirsem 11 de o yurda dönmek zorunda kalacak görememiş olacağız.o yüzden akşam görmek için sordum çünkü sabah tekrar gideceğim.ben şimd otel odası mı ne kiralayacağım orayı anlayamadım
  • aynı odadaysan ateşle barut bir arada durmaz hacım burnuna güzel kokular gelir azarsın bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

aynı odadaysan ateşle barut bir arada durmaz hacım burnuna güzel kokular gelir azarsın bak :)

yok hocam öyle bir niyetimiz yok.sadece 2-3 saat görüp dönmemek için birlikte kalalım dedik
  • anladik sevismiceksiniz
  • Kalırsınız evlilik cüzdanı isteyen yerler var , ama nadir artık herkez paranın peşinde.Otelde kalacaksanda dikkat et fuhuş yapılan oteller var.Ne olur ne olmaz,dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Kalırsınız evlilik cüzdanı isteyen yerler var , ama nadir artık herkez paranın peşinde.Otelde kalacaksanda dikkat et fuhuş yapılan oteller var.Ne olur ne olmaz,dikkat et.

en iyisi öğretmen evi heralde.ayrı oda falan tutarız uyumayız böyle lobide falan otururuz sabaha kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.