Şimdi Ara

4 Günlük pc'mde Monitör'e Görüntü Gelmiyor Yardımcı Olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    powercolor hd4870x2
    sapphire amd790fx
    4 gb dd2 1066 kingstom
    coolormaster 600watt psu
    22'' samsung t220
    thermaltake vh8000bwa armor /// sistem kısaca böle daha alalı 4 gün olmasına rağmen bazen başlarda kasa çalışıyordu fakat görüntü gelmiyordu. Tekrar çalıştırınca düzeliyordu. Bugun çalışır durumdayken kitlendi ve tekrar açim derken monitöre görüntü gelmiyo.. kasa içi tüm fanlar çalışıyo normal şekilde.. Anakartımın içinde elektronik bi gösterge birimi C1 gösteriyo.. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bide dıt sesi gelmiyo pc sadece bekliyo. forumda yeniyim hatam olursa affola.

• c1 bildiğim kadaryla cpu hatası oluo du , ilk olarak soğutucuyu çıkarın ve elinizi cpunun üstnde tutp çalştırın ve bakın ısınma varmı , ısınıosa tamam , bide başka biyerden psu alıp deneyin
    çıkan sonuca göre diğer ihtimallere gidelim
  • Aradığım serviste c1 ram sorunu olarak bahsettiler bana. CPU da herhangi bir ısınma görmedim bugune kadar kasa içi soğutması güzel. Yarın galiba servis gelip bakıcak. donanımsal sorun olmasından korkuyorum..
  • cpu ısınıomu demedim yanlş anladın , demek istediğim cpuya voltaj geliomu yani voltaj gelen cpu ısınır ısınırsa cpuya voltaj geliodur sorun başka yerden dewam edilcek die dedim , bende o telefon ettiğinz servislerden biriyim
  • CPU ya voltaj geliyo. eet.. aynn fanlarda çalışıyoo
  • fanların çalışır o sorujn değil önmseme , dediğim şeklde cpuyu denediysen ok , o sağlam , ramları çıkarıp tek tek komibne edere bi çalştrmayı dene bakalım
  • Ram slotları yeşil 2 tane mavi 2 tane olmak üzere 4 tane. Bugun 2 ramide yeşillerden alıp mavilere taktım değişen bişey olmadı. bide tek tek deniyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide ''DRAM POWER LED'' yanıyo ramlerin arasında.. Anakart kitapçığında >>When the Dram power led and/or standby power Led lit red, it indicates that power is present on The DIMM sockets and/or PCI slots. Power-off the PC then unplug the power cord prior to installing any memory modules or add-in cards. Failure to do so will cause severe damage to the motherboard and components. DİYOR
  • Neyse yarın servis gelsin sorun hallolduğu zaman sizlere gerekli açıklamayı yapıp bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıcam.. İLGİLENEN HERKES'E TEŞEKKÜRLER!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.