Şimdi Ara

4 immortal 2 steady 35+2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 500kya kapattim bu bowu (10c%80) elimde 4wep elixir +6 ya kadar yyolu var immortallara güveneblirmiyim kesin olarak?yüzde yüz yanmayi önlüomu bilen varmı? daha önce 32+2 bowa 5 wep elixir harcamsitim son elixirle bow 0 lanmis 1.5m zarar etmistim ama o bowda imortal yoktu...

ayrica bierden duydum weaponlari yakmamamk icin önce acc yakiolarmis acc yaktiktan sora weaponun yanma ihtimali cok azmis bu ne kadar dogru? ve birde yüksek levellilere bastirma olayi var bana sacma geldi ama olabilirmi?server venice nik Stcher oyundan veya burdan bi bilgi verirseniz sevinirim 35 e daha var. ama bu bowu yakmaya tahamülüm yok kurt aldiktan sora kasa kirildi..piyasa durdu..soslar elde kaldi..altin ve wep elixir wep kaybetmeye tahammül yok.. bilgisi olan arkadaslardan fikirlerini bekliyorum..

teşekürler

• ımmortal sans artıramaz lucky artırır o ımmortal 300 de olsa 500 de olsa sansını artırmıo

basmadan once acc yakmayı cok denedım ama 1/1000 tutuo

en ıısı lvl ınde dusuk 35 cıvarı tanıdık bı 60+ eleman warsa wer +3 deıl +33 basar :D

dusun bızım arkadas 52 klan masterımız 66 52 blade e hıc yakmadan +3 bastı :D
  • imortalın şans getirmedini biliorum bildim kadarıyla yanmasını önlüyo banada yanmasini önlese yeter her + için bi elixir vermeye zaten razıyımda immortal oldugu halde yanarmı diorum eer bu 4time/times bow yancai zaman 3 time/times kalıcaksa bu demkki 4 kez güvenli bi şekilde basabilirimama immortalın tam olarak bu işe yarayıp yaramadını bilmiorum öğrenmek istediğim immortalı olan weapon yanarmı +2 yi +3 yapmaya calisirken +0 olurmu eer bu olmaz diorsanız bi kerede +2den+5e basmıyım teker teker basayım okdir yeterki yanmasın
  • immortal:Herhangi bir item upgrade edilirken, kaç başarısız Upgrade sonucunda iteminizin kurtulacağını belirtir. Örnek verecek olursak 3 Immortal değerine sahip bir item Upgrade edilirken 3 kere yansa bile yok olmaz.

steady :Upgrade edilmek istenilen Item'in upgrade esnasında (-)ye düşmesini engeller.
  • ımmortal arkadasında dedıgı gıbı sadece sılahın toptan yok olmasını onluo sen ona +3 basarken sansına balı tamamen o an sanslıysan +3 olur ama buyuk ıhtımalle yanar solıyım bence gıt yuksek lvl bırıne bastır cogunlukla yanmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimit23

ımmortal arkadasında dedıgı gıbı sadece sılahın toptan yok olmasını onluo sen ona +3 basarken sansına balı tamamen o an sanslıysan +3 olur ama buyuk ıhtımalle yanar solıyım bence gıt yuksek lvl bırıne bastır cogunlukla yanmıo

ya ben bu konuyu anlamadım pek,neden yüksek lvl biri yapınca kolay kolay yanmaz ,bunun mantıklı bi açıklamasını yapabilecek olan varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackeR

quote:

Orjinalden alıntı: pesimit23

ımmortal arkadasında dedıgı gıbı sadece sılahın toptan yok olmasını onluo sen ona +3 basarken sansına balı tamamen o an sanslıysan +3 olur ama buyuk ıhtımalle yanar solıyım bence gıt yuksek lvl bırıne bastır cogunlukla yanmıo

ya ben bu konuyu anlamadım pek,neden yüksek lvl biri yapınca kolay kolay yanmaz ,bunun mantıklı bi açıklamasını yapabilecek olan varmı acaba

elixir'le (+) basabilme olasılığı her lvl oyuncu için aynıdır.
  • hıc de aynı deıl hacım sız ole dıonuz da ben 47 lvl ken 48 shıeld a 12 elıxır yaktım we +3 olmadı +2 oluo yanıo oluo yanıo gıttım werdım 64 lvl eleman a +0 dı 3 elıxır le +3 yaptı bunlar ıstısna dıosan ben her lvl da bole yapıorum sımdıye kadar 10 tane ıstısna oldu ozaman

senın soruna gelıyım nıe yuksek lvl koaly basar dıosan sole dusuncen 64 lvl adam 8 degree sayılıo ben 42+ oldugum ıcın 6 degree yım aramızda 2 degree fark war oyuzden o benım ıtemlarımı cok rahat basabılıo ama mesela 64 lvl bı adam 64 shıeld a daha zor +3 basar benım shıelddan
  • lütfen bilen birisi aydınlatsın beni
  • dedıkya gıt yuksek lvl bırıne bastır dıe 35 bow u al gıt 60+ bı adama 3 tane elıxır wep wer bassın takır takır eger yakarsa gel bana sole ... unutma lucky powder olmadan 60+ deıl 100+ olsada zor basar
  • kardei 3 tane elixirden vazgeçmişim 20 k lık lucky powdera masraf yapmaktan kaçmıyorum:D yeterki şu benim 35+2 +5 olsun;)
  • ya arkadaslar steady ne işe yarıyor tam olarak mesela basacagımız silah +3 ise ve +4 basmak istiyorsak ve silahın üzerinde 3times steady varsa basarısız olsa bile sadece steady 2times a düsüp silah gene +3 kalıyormu? kesin bilen biri sölesin sonra bizi yakmayın
  • arkadaşlar bilenmi yok ? ilgilenenmi yok koskoca forumda ?

bu gece 32+3 kullandıım bowumu uplamak istedim 4elixir acc ile kulandım ringi +3 e getrdim ve 4.sünde yaktım

sonra silahı koydum elixiri ve lucky powderi yerleştridim bildim duaları okudum ama tekrar yandı... ne yapmak laızm ya 2 kez üstede yanmazki para veriyoruz bu elixirlerie:( caresizim
    quote:

aga yardım plz
    35+2 yi nası güvenli bişekilde +5 ederim
  • anlayana sivrisinek saz

anlamayana davul zurna az

sana okadar cvp yazdım gıt yuksek lvl bırıne yaptır dıe benı dınlemıosan ya bıdaha cvp yazıp soru sorma yada gıt 50 60 tane elıxır yak sonra gel buraya agla bıraz laf dınleyın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.