Şimdi Ara

4 Kez Hacklendikten Sonra Ancak Bu Kadar Umut Dolu Cevapları Bekliom:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hepsıde benım gerizekalılığım olan 4 kez hackden sonra lard orc yani cleaver gorevınden ancak bu kadar yapabildim.Nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım.Herkez boss avla dıcek ama oyuna asla para vermem onun ıcın sc yok yanı bosslar benım ıcın hayal olur cok kotu bır pıskolojı ıcındeyım UMUT VE NEŞE DOLU cevaplarınızı lütfen benden esirgemeyin.BUDA CHARIN SSihttp://img249.imageshack.us/my.php?image=adszuw0.png İTEMS:dual +8cleaver, +7fp set set görev itemi,+7 dex neck ve küpe . SEVGİ VE SAYGILARIMLA İYİ FORUMLAR.

• Çok Güzel Yorumlar Yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim(sizi dost sanmıştım)

• quote:

Orjinalden alıntı: WR2

Çok Güzel Yorumlar Yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim(sizi dost sanmıştım)

Aboo bi yorum yazmadık dost değiliz biz şimdi öle mi

• Neden bu kadar dram yapıyosunki anlamadım ? Charın hala iyi sayılır bence sorun olan senin mukemmeliyetcilign ardreamda cok olmasada seni tatmin etmesi gerektigi kadar iş yapabilrsin hala . Hersey kisilige baglı or: diezdeki 61 lvl asasımda (master acıktı ardream sadece bi ruyaydı yani :) ki itemler +7 chitin ve +7 md olmasına ragmen czde 2 saatte 3 adam kestigim icin oldukca buyuk bi haz aldıgımı biliorum . Gerci sonunda np almaya param kalmadı o zman bile arenaya gidip mageleri arkadan vurarak eglendim baya bi kufur yedim o donem gerci Hic bir partye de alınmadım eslantta ama dolastım durdum sonunda krize girip ustumdeki ve bankadaki ( kekuri +1 fln flan ) hepsini satıp ticareye giristim sansa bala 4 gb para yapmıstımki kafamın attıgı bi gun hepsini geme yatırıp culsuz kaldım . Ama yinede arada bi girip +5 cleverla mage kovalıyorum arenada:) Farkettgin gibi senin durumun benden birazcık daha iyi gibi :) o yuzden fazla sıkıntı yapma oyundan zevk al o yeter herkesten ustun olmak insanın egosunu tatmin eder ama onemli olan eglenmektir bu oyunda bana gore

• 4 kere hacklenip chara item yapmaya çalısana bişi yazılmaz bişi yazırlır onuda ben yazarsam banlanırım .lj nin yalakalarına laf attıgım için zaten ayrıca banlancam.
  • quote:

Neden bu kadar dram yapıyosunki anlamadım ? Charın hala iyi sayılır bence sorun olan senin mukemmeliyetcilign ardreamda cok olmasada seni tatmin etmesi gerektigi kadar iş yapabilrsin hala . Hersey kisilige baglı or: diezdeki 61 lvl asasımda (master acıktı ardream sadece bi ruyaydı yani :) ki itemler +7 chitin ve +7 md olmasına ragmen czde 2 saatte 3 adam kestigim icin oldukca buyuk bi haz aldıgımı biliorum . Gerci sonunda np almaya param kalmadı o zman bile arenaya gidip mageleri arkadan vurarak eglendim baya bi kufur yedim o donem gerci Hic bir partye de alınmadım eslantta ama dolastım durdum sonunda krize girip ustumdeki ve bankadaki ( kekuri +1 fln flan ) hepsini satıp ticareye giristim sansa bala 4 gb para yapmıstımki kafamın attıgı bi gun hepsini geme yatırıp culsuz kaldım . Ama yinede arada bi girip +5 cleverla mage kovalıyorum arenada:) Farkettgin gibi senin durumun benden birazcık daha iyi gibi :) o yuzden fazla sıkıntı yapma oyundan zevk al o yeter herkesten ustun olmak insanın egosunu tatmin eder ama onemli olan eglenmektir bu oyunda bana gore
    SEVGİLİ KARDESIM RONARK GIBI BI SEVERDE TOPLAM 37GB LIK ITEM GIDINCE INSAN ISTER ISTEMEZ AGRESİF OLUYOR

• quote:

Aboo bi yorum yazmadık dost değiliz biz şimdi öle mi
    YOK KANKA SİNİRLENİNCE AĞZIMDAN PIYTI
  • quote:

4 kere hacklenip chara item yapmaya çalısana bişi yazılmaz bişi yazırlır onuda ben yazarsam banlanırım .lj nin yalakalarına laf attıgım için zaten ayrıca banlancam.
    CARIM SANDIGIN GIBI MARADONDA PS ID DAGITILAN CARLAR GIBI DEGIL.HEPSINDE ARK KURBANIOLDUM EN GÜVENDİĞİM KANKAM DENEN KİŞİ 2 DEFA SOYDU BENDEDE SAFLIK VAR ZATEN 1 INDE CAFEDE KEY YEDIM.BIRIDE NASIL OLDU ANLAMADIM. AMA ARTIK COK SUKUR HER SEYI EMNIYETTE EVDEKI PC DEN BASKA PC DEDE OYNAMIYORUM ZATEN.
  • charın ıı bos kesebılırısn bu charlan andreamda da ıs yapar ılerıkı donemlerde ıtemlerın dha saglam olabılır
  • ne diyelim enayiliğine doyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 29 Ekim 2007; 11:46:41 >
  • bence senin yapabileceğin tek şey adam akıllı bir ticarete girişip itemlerini daha da iyi yapabilirsin ben sırf bus ticareti ile 10 m pra kastım az ama olsun 2m e aldım 2570 e felan sattım yani ucuza al pahalıya sat ticaret yap ve görüceksin ki birden taş gibi charın olmuş
  • quote:

charın ıı bos kesebılırısn bu charlan andreamda da ıs yapar ılerıkı donemlerde ıtemlerın dha saglam olabılır
    ty ama ronrkta bi boss çıkar çıkmaz orclar çok şerefsizlik yapıolar
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.