Şimdi Ara

4 kg Çiğköfte 19,90 TL (ÜCRETSİZ KARGO) AÇILIŞA ÖZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
10
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteye girdim ama 4 kg çiğköfte 24 yazıyor.. girince 20 oluyormuş. siparişimi verdim paypallla yamuk olursa dispute açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuurul -- 24 Nisan 2016; 10:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuurul

siteye girdim ama 4 kg çiğköfte 24 yazıyor.. girince 20 oluyormuş. siparişimi verdim paypallla yamuk olursa dispute açarım

bende deneme amaçlı biraz önce paypal ile verdim sipariş. %30 indirimi sepete eklediğinizde uyguluyor. 25 adet lavaş ile beraber 25 liraya geliyor. Gelince tat konusundaki fikirlerimi belirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibertilki -- 24 Nisan 2016; 12:09:49 >
  • Lavaslari bikere actiktan sonra kurumuyor mu? 25 lavas alsak bir kismi boşa gitmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün 4 kg sipariş(sip.no:76) verdim.Ürünler gelince yorum yaparım.

• Paypal ile hesap oluşturmadan ödedim, sipariş numarası 79, salı günü elime ulaşınca denerim bakalım. Fiyat çok uygun.
    Ekleme: PayPal üzerinde işlem Satıcı bilgileri Eylül GIDA-Yasin SAYIN +90 2163279665http://www.cigkoftemiss.com olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 24 Nisan 2016; 21:02:33 >
  • Benim anlamadığım bu adamlar neden zırt pirt isim değiştiriyor. Zaten 20 tlye 4 kg sağlıklı bir çiğköfte yeme imkanı 0

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Benim anlamadığım bu adamlar neden zırt pirt isim değiştiriyor. Zaten 20 tlye 4 kg sağlıklı bir çiğköfte yeme imkanı 0

Çiğköfte sağlıklı mı ilk önce bunu sorgulamak gerekir :D Ayrıca herşeyine okey deyip ayda-yılda bir insanın canı istiyor . Çiğköfte yiyeceksen evde kıymalı kendin yapıcaksın( ayda yılda bir canın çektiğinde yapıcaksın gerçekten evde yapılanda sağlıksız ).Dışarıdan ancak salçalı bulgur alınabilir.Ve sürekli tüketilmesini tavsiye etmiyorum.
  • Aynı fikirdeyiz

• n11 adreseçiğköfte satıcısından bu ürünü alımda 5 tl indirim kuponum var isteyene ücretsiz kullandırabilirim

http://urun.n11.com/cigkofte/3kg-cig-kofte-etsiz-cigkoftesos20lavas-P22484282
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

Benim anlamadığım bu adamlar neden zırt pirt isim değiştiriyor. Zaten 20 tlye 4 kg sağlıklı bir çiğköfte yeme imkanı 0

Çiğköfte sağlıklı mı ilk önce bunu sorgulamak gerekir :D Ayrıca herşeyine okey deyip ayda-yılda bir insanın canı istiyor . Çiğköfte yiyeceksen evde kıymalı kendin yapıcaksın( ayda yılda bir canın çektiğinde yapıcaksın gerçekten evde yapılanda sağlıksız ).Dışarıdan ancak salçalı bulgur alınabilir.Ve sürekli tüketilmesini tavsiye etmiyorum.

çiğköfte kıymayla yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

n11 adreseçiğköfte satıcısından bu ürünü alımda 5 tl indirim kuponum var isteyene ücretsiz kullandırabilirim

http://urun.n11.com/cigkofte/3kg-cig-kofte-etsiz-cigkoftesos20lavas-P22484282

Sağ olun hocam ama aynı çiğköftenin 4kg ve 25 lavaşı daha ucuza geliyor sadece sos yok ona da çok gerek yok zaten bizde hep israf oluyor. Kemal Kükrer nar ekşisi gayet yeterli :)

Gittigidiyor 100-25 indirime ihtiyacınız varsa kullandırabilirim, ücretsiz

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Aynen bende geçenlerde aldım ondan kupon yüklemişler yine ordan alcakdım burdan aldım 5 kg 50 lavaş çok daha uyguna geldi.lezzetide gayet yerinde tavsiye ederim herkese.

• bende 4kg alacaktım denemek için 2 kg aldım. sağlıklı olup olmadığı yerken ve yedikten sonra muhakkak anlaşılır. lavaş bizim buradaki çi köfteci abi de daha ucuz 10 taneyi 2 liraya veriyor. ondan alırım. göbek salatada havalar ısındı 1 lira zaten göbek salata ile daha iyi kilo yapmaz
  • yigit__ist Y kullanıcısına yanıt
    Güler sokak ümraniye adresinden elden alabilir miyim kargoyla uğraşmadan fiyat fark eder mi kargı ücreti.ödemeyeceksiniz ne de olsa

• Bende cuma aldığım siparişi yarın bekliyorum,

Size fotoğraf ile herşeyi göstericem, sos'dan lavaşa, eldiven hepsini aldım.

Yarın kesin bilgili veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Paypal ile hesap oluşturmadan ödedim, sipariş numarası 79, salı günü elime ulaşınca denerim bakalım. Fiyat çok uygun.
    Ekleme: PayPal üzerinde işlem Satıcı bilgileri Eylül GIDA-Yasin SAYIN +90 2163279665http://www.cigkoftemiss.com olarak görünüyor.

paypalla nasıl ödediniz hocam? ödeme seçeneklerinde çıkmıyor?
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Şuan ben de göremedim PayPal'ı, sanırım kaldırmışlar. PayPal üzerinde ödeme "bekliyor" durumundaydı, sabah durumu sormak için satıcıyı aradığımda PayPal'dan kaynaklı bir problem olduğunu ama siparişimin kargolanacağını söylemişti. Şuan PayPal'da durum halen aynı fakat saat 17:19'da "ALİM USTA" adında siparişimin kargolandığının SMS'ini aldım.
  • Bimden lavas al agzina sik tikaninca ayran+lavas ye en iyisi bu bence bekarsaniz. Kosesinden kesin skin agziniza dogru goruntuye bakmayin ama yemeye bakin.

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Etlisini diyor galiba. Onu da yapmayi biliyorsan yapacaksin cok gorduk cigkofteyi yapan acisini cartini curtunu koyan sonra 1 arabaya 4 tane baygin adami tasiyip hastaneye goturmek cok zor oluyor.

Asla ve kat'a etli cigkofte yemem yapan isterse isinin piri olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.