Ailem ile ilk defa çadırla tatile çıkalım diyoruz tatil derken 5 günlük değil. 1 gece kalacağız ailem ise 5 yaşındaki kızım 6 aylık bebeğim eşim ve ben olarak akdeniz sahilleri eylül ayı gibide yaylada kullanmayı düşünüyorum..
kısacası ailecek kalabileceğim cadır önerisi lütfen acil bu arada bim e cadır geliyor bu cuma ona nedersiniz 2 kişilik ama
Ben geçen sene 2 kişilik çadıra 5 ve 3 yaşındaki çocuklar ve eşim ile 2 gece kampa gittik evet idare ediliyor ama hiç konforlu değil. Bu sene için decatlondaki family 4.1 plan 2 odalı çadırı almayı düşünüyorum 890₺ ye Sorunuzun cevabı 1 gece için 2 kişilik çadır idare edilir ama daha uzun için ızdırap olur. Ben 2 kişilik çadırı piknikler de kuruyorum çocuklar içinde oynuyor uykulari gelince içine girip uyuyorlar gibi kullanıyorum
Husky öneririm 1 tl civarında 4 kişilik çadırları var bird fighter modellerinden birini seçebilirsiniz
Teşekkürler Decathlon fresh and black alicam galiba 3 kişilik olani
prozikP
kullanıcısına yanıt
Biraz dae gelir hocam haberiniz olsun dört kişi için
Valla 2 çocukla ( 3 ve 9 Yaşlarında) ilk kamp deneyimimizi yaşayacağız. Fakat gözümde büyüyor. Acaba rahat ederler mi diye. 1 ya da 2 gece konaklayacağız. Yemek olayını dışarda halledeceğiz. Bakalım nasıl olacak?
Nasıl oldu aldınız mı çadır, beğendiniz mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme