Şimdi Ara

dar salomon açılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce salomon 3d gtx pro aldım. Ayakkabı yanlardan sıktığı için fazla giyemedim. Zamanla açılır mı veya kalıba koydurup büyüttürsem sıkıntı olur mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dar Salomon Ayakkabılar Açılır mı?

Salomon ayakkabıları, yürüyüş, koşu ve diğer açık hava etkinlikleri için popüler bir seçimdir. Ancak bazı kullanıcılar, Salomon ayakkabı kalıplarının dar olup olmadığını merak edebilir.

Salomon ayakkabı kalıpları genellikle dar olarak kabul edilir, özellikle orta ve geniş ayak genişliklerine sahip kişiler tarafından. Bununla birlikte, Salomon, geniş ayaklar için özel olarak tasarlanmış geniş kalıplı ayakkabılar da sunmaktadır.

Botların giydikçe açılıp açılmayacağı, malzemesine ve kullanımına bağlıdır. Genellikle deri botlar zamanla ve kullanımlarla biraz açılabilirken, sentetik malzemelerden yapılmış botların açılması pek olası değildir.

Salomon ayakkabıların kalıbı, Adidas ayakkabılarının kalıbından genellikle daha dardır. Ancak, her iki marka da çeşitli kalıp genişliği sunar, bu nedenle en iyi uyumu bulmak için her iki markayı da denemek önemlidir.

Salomon ayakkabıları satın almadan önce, doğru kalıp genişliğini belirlemek için ayaklarını bir mağazada ölçtürmeni veya mevcut bir Salomon ayakkabının kalıbını çevrimiçi olarak kontrol etmeni öneririz. Doğru kalıp genişliği, rahat ve destekleyici bir uyum sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayakkabı yanlardan sıkmasına rağmen topuktan kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 26 Eylül 2016; 12:27:07 >
  • Açılır kardeş tabii ki.Giymeye devam et.
  • İçi sert olduğu için şüphelendim açılmayacağından. Bir de gore-tex diye...
  • pronefroz kullanıcısına yanıt
    Açıldı mı hocam :) bende aldım geçenlerde ama uçlarda hafif sıkıyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    açılmadı
  • pronefroz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, 3 senelik konuyu hoplattım kusura bakmayın ama çok kararsız kalmıştım. İyi oldu bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O model ayağı rahatsız ediyor baya yıllar önce kullandım sonra bir kusurundan dolayı değiştirdim mağazadan x ultra 2 almıştım imkanınız varsa x ultra modelleriyle değiştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidas terrex gtx aldım fiyatı çok uygundu.
    Ama dar geldive goretex ayakkabıların açılmadığını öğrendim.
    Öylece duruyor kenarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.