Şimdi Ara

XLARGE FORMA BÜYÜK GELDİ DARALTTIRSAM BOZULMA OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN GECE YARISINDAN SONRA TRENDYOL'DA FENERİUM BUTİĞİ AÇILMIŞTI ORJİNAL FORMA 100 TL'DEN 45 TL'YE DÜŞMÜŞTÜ SADECE XLARGE KALMIŞTI VE TAM 1 GÜN SÜRECEKTİ KAMPANYA ,ALDIM ANCAK BÜYÜK GELDİ.
    BUNU TERZİ DE DARALTTIRSAM FORMA DA BOZULMA MEYDANA GELİR Mİ?

• Allah uçak kazası vermesin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Allah uçak kazası vermesin kardeş.

Adam gibi cevap vereceksen ver senin gibi ergenlerle uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN GECE YARISINDAN SONRA TRENDYOL'DA FENERİUM BUTİĞİ AÇILMIŞTI ORJİNAL FORMA 100 TL'DEN 45 TL'YE DÜŞMÜŞTÜ SADECE XLARGE KALMIŞTI VE TAM 1 GÜN SÜRECEKTİ KAMPANYA ,ALDIM ANCAK BÜYÜK GELDİ.

Bozulma olur , bence hiç uğraşma ya öyle giy yada bana gönder
  • bence iade et zaten ayni kampanyalari belirli araliklar surekli yapiyorlar ya da cok buyuk degilse o sekilde giy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bence iade et zaten ayni kampanyalari belirli araliklar surekli yapiyorlar ya da cok buyuk degilse o sekilde giy.

S-M-LARGE KESİMLERİ TÜKENMİŞ HOCAM TEKRAR BAŞLASA GÖNDEREMEZLER Kİ
  • Daraltman icin koldan baslayip yanda ki dikisler ve etegin dikislerini(varsa) komple sokup , kumasi istedigin dogrultuda kesip tekrar diktirmen gerekir.buna formanin kumasi izin vermez , yani forma bozulur.ayrica kolay kolay kimse girismez bu ise.girisse bile sorumluluk almaz forman ve paran cope gider

Geri iade et bosuna ugrasma.siradan kisa kollu t shirt daraltmiyorsun.forma bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten sat istediğin modeli al.
  • quote:

quote:

bence iade et zaten ayni kampanyalari belirli araliklar surekli yapiyorlar ya da cok buyuk degilse o sekilde giy.

Ne bağırıyorsun? Ben onu anlamadım. Şuna bak başlık bile büyük harflerle, sanki devlet krizi senin forman arkadaş.
  • olsun seneyede giyersin

•  XLARGE FORMA BÜYÜK GELDİ DARALTTIRSAM BOZULMA OLUR MU?
  • Bu sezon form ise git Fenerium dan degistir

• quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

Bu sezon form ise git Fenerium dan degistir

Fenerium faturası yoksa ki oradan almadığına göre yok, değiştirmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

quote:

Ne bağırıyorsun? Ben onu anlamadım. Şuna bak başlık bile büyük harflerle, sanki devlet krizi senin forman arkadaş.

Sana niye bu kadar dert oldu onu anlamadım?Bana göre devlet meselesi olan mevzu seni ilgilendirir mi?Senden özellikle yardım isteyen var mı?Ayrıca bağırdığımı nerden çıkardın?Bağırsam yine seni ilgilendirir mi?Başlığı büyük harflerle açmam senin burnunu sokmana gerekçemidir?

Ben cevap vereyim:HAYIR

Hadi o zaman yürü git daha fazla kendini rezil etme konuyu da baltalama

Ayrıca cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Allah uçak kazası vermesin kardeş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

quote:

Sana niye bu kadar dert oldu onu anlamadım?Bana göre devlet meselesi olan mevzu seni ilgilendirir mi?Senden özellikle yardım isteyen var mı?Ayrıca bağırdığımı nerden çıkardın?Bağırsam yine seni ilgilendirir mi?Başlığı büyük harflerle açmam senin burnunu sokmana gerekçemidir?

Ben cevap vereyim:HAYIR

Hadi o zaman yürü git daha fazla kendini rezil etme konuyu da baltalama

Ayrıca cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Ya kes sesini velet. Daha ne dediğimi anlamıyorsun. SAÇMA SAPAN BÜYÜK HARFLE KONU AÇIP FORUMUN İÇİNE ETME! NE DEMEK SENİ İLGİLENDİRİR Mİ? Arkadaş bu liseler tatil olunca buralar dingonun ahırına dönüyor. Tipe bak. Yürü git demiş bir de, insan israfı seni.

• quote:

ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN GECE YARISINDAN SONRA TRENDYOL'DA FENERİUM BUTİĞİ AÇILMIŞTI ORJİNAL FORMA 100 TL'DEN 45 TL'YE DÜŞMÜŞTÜ SADECE XLARGE KALMIŞTI VE TAM 1 GÜN SÜRECEKTİ KAMPANYA ,ALDIM ANCAK BÜYÜK GELDİ.

Formanın arka tarafından terziye pens attır.
  • Bak hala alıntılıyor. Yemin ederim insan israfı ya.
  • Olur

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Daraltman icin koldan baslayip yanda ki dikisler ve etegin dikislerini(varsa) komple sokup , kumasi istedigin dogrultuda kesip tekrar diktirmen gerekir.buna formanin kumasi izin vermez , yani forma bozulur.ayrica kolay kolay kimse girismez bu ise.girisse bile sorumluluk almaz forman ve paran cope gider

Geri iade et bosuna ugrasma.siradan kisa kollu t shirt daraltmiyorsun.forma bu

Adam tekstilci ona göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.