Levis ten aldığım kotlarda 3-4 yıkamadan sonra renk menk kalmıyor aldığım zamanki canlılık ve parlaklıktan eser yok eskiden böyle değildi 3-4 yıkamadan sonra kotu tanıyamassınız yıkama şekli aynı ama sonuç berbat şahsen ben bir daha levis mağazasına girmeyecem..
3 sene önce 2 tane kot almıştım halen iyi durumdalar ilk günkü kadar canlı değil fakat yani o ilk günkü canlılığından çok az kaybetmiş durumda Belki yıkama talimatının dışına çıkmışsınızdır veya yanlışıkla olmuşur veyahut da belirttiğin gibi kalitesi düştü 3 yıldır oradan kot almıyorum tam bu kış 2 tane alıcaktım ama bunu duyduğum kötü oldu
made in turkey
son 1-2 senedir benim gördüğüm bu yıkandıktan sonra sanki bit pazarından alınmış gibi duruyorlar bu kadarda olmaz ya bir kot pantolon olmuş 150 ytl kalite sıfıra düşmüş bizde enayiyiz ya sırf levis diye gidip alacaz ya böyle sanıyorlar galiba yarı fiyatına versinler yine ordan kot almam artık..
ben aldigim hic bir kotu daha yikamadim . marka soylemiyim
bu elemanlar nasılsa şekil yapacaz diye bu kotu alacaklar her türlü gazlarız diyerekten fazladan masraf yapmak istemiyolar. bilen bilmeyen sırf şekil yapacam diye hala gidip alıyo. durum böyle olunca adi kotları 150-200 den ittiriyolar gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: cancannazlican
ben aldigim hic bir kotu daha yikamadim . marka soylemiyim
bu elemanlar nasılsa şekil yapacaz diye bu kotu alacaklar her türlü gazlarız diyerekten fazladan masraf yapmak istemiyolar. bilen bilmeyen sırf şekil yapacam diye hala gidip alıyo. durum böyle olunca adi kotları 150-200 den ittiriyolar gitsin
ittir
bende 1 sene önce almıştım okul için hala giyiniyorum sadece paçaları benim yüzünden yılrtıldı o kadar. levis giymeyi şekil gören arkadaş nedn böyle bi yorum yapmış anlamam bu arda levis kotlar 150 degil 40-50 ytl seri sonu magazalarında aklını kullanıcan
ya amerikadan kot amıştık güzel görünüyordu,gayet de hesaplıydı.Döndük ülkeye giyerken etiketine bir baktım Made in Turkey
quote:
Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş
ya amerikadan kot amıştık güzel görünüyordu,gayet de hesaplıydı.Döndük ülkeye giyerken etiketine bir baktım Made in Turkey
Ya eskidende made in turkey yazıyordu ama böyle değildi ya kaliteyi çok düşürdüler yada sattıkları mallar günümüz koşullarında dayanmıyor artık yoğun tempoya yani..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme