Şimdi Ara

Kot pantolon neden bu kadar kötü duruyor bende ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çevremde millet pazar malı kotları bıle gıyse ustune oturuyor , guzel duruyor. (yanlıs anlasılmasın pazar malını kucumsemıyorum)

Ama ben hep özene bezene alsam da hıc guzel durmuyor. Almadıgım marka kalmadı ama hep aynı skıntı. PAcalar ayakkabının ustune oturmuyor , hep kenarlara dogru kayıyor. Buyuk desem buyuk de degıl bedenıme gore alıyorum zayıf oldugum ıcın. REsımlerden anlasılır anlatmak ıstedıgım. (Resımdekı pantolona da 90 lia verdim colinsten aldım ama yıne aynı)

Oysa ben aşağıdaki gibi durmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 9 Aralık 2011; 3:42:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kot Pantolonların Üzerinizde Kötü Durmasının Nedenleri ve Çözümleri

Kot pantolonlar gardıropların vazgeçilmez parçaları olsa da herkese aynı derecede yakışmayabilir. Kot pantolonun üzerinizde kötü durmasının birçok nedeni olabilir ve bu sorunların çoğu kolayca çözülebilir.

Neden 1: Yanlış Beden veya Kesim

Kot pantolonun bedeni veya kesimi vücudunuza uygun değilse, üzerinizde iyi durmayacaktır. Çok dar veya çok bol pantolonlar sizi rahatsız edecek ve görünümünüzü bozacaktır. Vücut tipinize uygun bedende ve kesimde kot pantolonlar seçmelisiniz.

Neden 2: Pantolon Önündeki Potluk

Pantolon önündeki potluk, özellikle oturduğunuzda belli olan yaygın bir sorundur. Bu potluk, kot pantolonun belinin çok düşük veya çok gevşek olmasından kaynaklanabilir. Pantolon önündeki potluğu gidermek için, daha yüksek belli veya daha dar beden bir kot pantolon deneyebilirsiniz. Ayrıca, kemerle belinizi sıkılaştırarak potluğu azaltabilirsiniz.

Neden 3: Çok Uzun veya Çok Kısa Paçalar

Kot pantolonun paçalarının uzunluğu da görünümünü etkileyebilir. Çok uzun paçalar yere sürünerek rahatsız edici olabilirken, çok kısa paçalar bacaklarınızı olduğundan daha kısa gösterebilir. Boyunuza ve kişisel tercihlerinize uygun uzunlukta paçaları olan kot pantolonlar seçmelisiniz.

Neden 4: Yanlış Kumaş veya Yıkama

Kot pantolonların kumaş türü ve yıkama şekli de üzerinizde nasıl duracaklarını etkiler. Çok sert veya kalın kumaşlar sizi rahatsız edebilirken, çok esnek kumaşlar ise kolayca deforme olabilir. Ayrıca, kot pantolonunuzu çok sık yıkamak veya çok sıcak su kullanmak, kumaşın solmasına ve şeklinin bozulmasına neden olabilir.

Kot Pantolonun Üzerinizde İyi Durmasını Sağlama İpuçları

• Vücudunuza uygun bedende ve kesimde kot pantolonlar seçin.
    • Pantolon önündeki potluğu gidermek için daha yüksek belli veya daha dar beden kot pantolonlar deneyin veya kemer kullanın.
    • Boyunuza ve tercihlerinize uygun uzunlukta paçaları olan kot pantolonlar seçin.
    • Kot pantolonun kumaş türüne ve yıkama talimatlarına dikkat edin.
    • Kot pantolonunuzu çok sık yıkamayın veya çok sıcak su kullanmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zayıf kişilerde bi sorun var galiba, zira bende de öyle duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Zayıf kişilerde bi sorun var galiba, zira bende de öyle duruyor
    Ama sonucta bedenıme gore alıyorum :( Ayrıca benden daha zayıf olan 2-3 arkadasım var ama onlarda gayet sık duruyor pantolonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Ama sonucta bedenıme gore alıyorum :( Ayrıca benden daha zayıf olan 2-3 arkadasım var ama onlarda gayet sık duruyor pantolonları

Alıntıları Göster
    parantez bacak ( )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 9 Aralık 2011; 5:54:44 >
  • O ustundekiyle tabi kotu durur. Ayrica bol gelen yerleri varsa yaptir.
  • Guzel duruyor bence. Parantel bacak yapın var, gayet guzel görünüyor. Takma sakın kafana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

Guzel duruyor bence. Parantel bacak yapın var, gayet guzel görünüyor. Takma sakın kafana.
    Bacakların boyuna göre çok uzun
    Omuzlar dar, bir beline bak bir omzuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Bacakların boyuna göre çok uzun
    Omuzlar dar, bir beline bak bir omzuna

Alıntıları Göster
    terziyle halletmelisin o işi. benim artık standart paça boy ölçüm falan var. her yeni aldığım kotu direk terziye bırakıp aynı ölçülerde kestiriyorum. hepsi istediğim gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

terziyle halletmelisin o işi. benim artık standart paça boy ölçüm falan var. her yeni aldığım kotu direk terziye bırakıp aynı ölçülerde kestiriyorum. hepsi istediğim gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    İşte 90 lira verdiğim içinde riske girip götüremyorum terziye malesef :( Yani hem sorunun nereden kaynaklandıgını bılmıyorum hem de hıc terzıye pantolon yaptırmadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

İşte 90 lira verdiğim içinde riske girip götüremyorum terziye malesef :( Yani hem sorunun nereden kaynaklandıgını bılmıyorum hem de hıc terzıye pantolon yaptırmadım :(

Alıntıları Göster
    pantolonun bel kısmı aşırı bol. ayrıca bu colinsin kotları çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

pantolonun bel kısmı aşırı bol. ayrıca bu colinsin kotları çok kötü.

Alıntıları Göster
    dostum kusura bakma ama duruşun ezik. öncelikle kendine güvenmen sana tavsiyem
  • Bacaklarin kotu ondan kotu duruyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

dostum kusura bakma ama duruşun ezik. öncelikle kendine güvenmen sana tavsiyem

Alıntıları Göster
    Çok zayıfsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranA

Çok zayıfsın

Alıntıları Göster
    niye la kötü durmuyor bence.. bacakların çarpık ondan öyle geliyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranA

Çok zayıfsın

Alıntıları Göster
    bacaklar yamuk gibi geldi
  • levis denedinmi 501-507 falan bence kaliplari cok iyi tam oturuyor. pacaya takiyorsan onuda yaptiracaksin terziye. 90 verdim korkuyorum diye birsey yok adamlarin isi bu zaten. bisey olmaz kotuna merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

levis denedinmi 501-507 falan bence kaliplari cok iyi tam oturuyor. pacaya takiyorsan onuda yaptiracaksin terziye. 90 verdim korkuyorum diye birsey yok adamlarin isi bu zaten. bisey olmaz kotuna merak etme
    la aynı sorunu yaşıyoruz, zayıfız diye mi öylemi bilmiyorum artık ama, abuk subuk duruyor paçalar. ulan denerken bakıyorum iyi güzel 2 yürüyorum paçanın biri bir yerde biri bir yerde.

bir pantolon buldum tek o düzgün duruyor, aynısından 3 tane aldım klsdjgslkgj. millet beni hep aynı şeyi giyiyorum hiç yıkamıyorum sanıyo
  • çarpık bacaklarin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron0

çarpık bacaklarin
    kardeşim bacaklara bakacak olursak ya aşırı zayıfsın ya da ergenlik çağındasın. ergenlik çağındaysan kot pantalonun bizimki gibi iyi durmaz tabi üzerinde. büyüyün biraz, gelişin olacak. aldığın kot gençler için değil. 20 yaş ve üstü kotları onlar. 26 yaşındayım. hergün takımla dolaşmak zorundayım. iş yerinden dolayı. ama kot giysem de yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

kardeşim bacaklara bakacak olursak ya aşırı zayıfsın ya da ergenlik çağındasın. ergenlik çağındaysan kot pantalonun bizimki gibi iyi durmaz tabi üzerinde. büyüyün biraz, gelişin olacak. aldığın kot gençler için değil. 20 yaş ve üstü kotları onlar. 26 yaşındayım. hergün takımla dolaşmak zorundayım. iş yerinden dolayı. ama kot giysem de yakışıyor.

Alıntıları Göster
    Terziye git ve paçalarını 2-3 cm daralttır,bunun yanında boyunu da 5 cm kısalttır,paçalar orijinal paça olacak deyiver.Böylece daha fit bir görünümüe kavuşacaksın.

Tabi bunun için annene sor civarın en iyi terzilerini onlar bilirler. Mutlaka işi bilene götür.

Ben 350 tl'ye aldığım Armani jeans kotumu bile terziye verebiliyorsam sen Colins'ten tırsma genç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.