Şimdi Ara

4 kisilik ranked?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inv atti 4 kisi oyuna girdik, ranked diyip duruyorlardi draft sanip trolledim. Baktım oyun sonu lig düşmüşüm 0lpydim wtf?

• Team ranktır o tekli olsa duramazssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

Team ranktır o tekli olsa duramazssın

4 kisi team ranked? hm
  • no ss no güven bro :/
  • Bazen 4 kişi 2-2 ayrılıp. Oyunun aynı anda çıktığı anda kabul edip aynı oyuna düşüyoruz. Tabi oyunlar aynı anda çıkana kadar her takımdan sırasıyla hayır butonuna basılıyor. Eğer aynı takıma gelirsek genelde 5. kişiyi de skype davet edip free win alıyoruz. Bazende bir takım karşıya geçiyor. Birbirimize karşı oynuyoruz. İddiaya giriyoruz filan oyun bitince kendi aramızda makara yapacak konular çıkıyor ortaya. Tabi aynı anda oyun bulduğu halde farklı oyunlara da düştüğümüz oluyor. Ama bu şekilde 4 kişi girebilirsiniz. Bizde takım tagı olduğu için karşı karşıya geldiğimizde sizi reportlayacaz filan diye ötüyorlar size de aynısı olursa takmayın kafanıza sonuçta bu yaptığınız hile değil. Mutlaka tanıdıklarınızla rakip yada sizin takımda karşılaşmışsınızdır. Aynı takıma düşerseniz ne ala. Neyse yemek hazır olana kadar çenem düştü hadi eyv.
  • Dostum olay şu ki, 4 kişi q ya girdik aynı lobiden. Oyun bittiğinde ise lp kaybettim. Ayrı girme durumu yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.