Şimdi Ara

4.KUPA HAYİRLİ OLSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan!

quote:

quote:

genelde futbolda başarı gelmeyince taraftar diğer branşlarla kendini teselli eder diğer branşlar tabii ki önemlidir fakat tutbolda başarı pasta, diğer branşlarda başarı pastanın üzerindeki çilektir

Bknz: Nick

senin gibi gevur özentisi isim ve imzam olmadığım için gururluyum

Bknz: Tekrar nick

evet bence de tüm özentiler bkz nickime

• Gerçekten çok büyük başarı, tebrikler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

genelde futbolda başarı gelmeyince taraftar diğer branşlarla kendini teselli eder diğer branşlar tabii ki önemlidir fakat tutbolda başarı pasta, diğer branşlarda başarı pastanın üzerindeki çilektir

Bknz: Nick

senin gibi gevur özentisi isim ve imzam olmadığım için gururluyum

Bknz: Tekrar nick

evet bence de tüm özentiler bkz nickime

ben olsam giderdim.

• Bu büyük başarının yeterli ilgiyi görmemesi gerçekten üzücü. EuroLeague de inşallah başarı gelir ve tek sezonluk bir başarı olarak kalmaz. Takım dağıldı Bonsu falan gitmese iyiydi ama çok dağıttılar takımı. İnşallah problem çıkmaz.
  • başarı memur-emekçi kesim tarafından yeteri ilgiyi gördü kanımca ama maça gidenler görmüştür en pahalı koltuklar yani vip ler felan bomboştu yedi ceddine sövdüm bjk lı zenginlerin bu durumu gördükten sonra. takım yine 2-3 yıl sonra esk haline dönerse ve bu adamlar yine bjk üzerinden prim yaparlarsa cidden katil olurum bu sefer fikret başkanın şimdiden bi kara liste oluşturması lazım bu dönemde bjk a destek olmayan zenginleri listeleyip işler iyi gidincede bu listedekilere prim vermemesi gerekir.
  • Hayırlı olsun dördüncü kupamız. Bir de Beşiktaş 13 saniyelik bir sürede 4 yabancı oynatmış oyunda. Efes itiraz etse kupayı bizden alabilirlermiş ama adamlar itiraz etmemiş. Maçı izlemedim ama böyle duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Hayırlı olsun dördüncü kupamız. Bir de Beşiktaş 13 saniyelik bir sürede 4 yabancı oynatmış oyunda. Efes itiraz etse kupayı bizden alabilirlermiş ama adamlar itiraz etmemiş. Maçı izlemedim ama böyle duydum.

Öh kim dediyse iyi sallamış.Fazla yabancı oynatırsan ve rakip takım bunu farkeder,itiraz ederse teknik alırsın.Öyle hükmen falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

quote:

Hayırlı olsun dördüncü kupamız. Bir de Beşiktaş 13 saniyelik bir sürede 4 yabancı oynatmış oyunda. Efes itiraz etse kupayı bizden alabilirlermiş ama adamlar itiraz etmemiş. Maçı izlemedim ama böyle duydum.

Öh kim dediyse iyi sallamış.Fazla yabancı oynatırsan ve rakip takım bunu farkeder,itiraz ederse teknik alırsın.Öyle hükmen falan yok.

basketboldan cok anlamiyorum. simdi arastirdim da evet teknik alirlarmis. fakat o da kupa icin buyuk avantaj degil mi ? iki atis kullaniyorlarmis. ayrica tekrar kenardan basliyormus rakip takim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernandes®

quote:

basketboldan cok anlamiyorum. simdi arastirdim da evet teknik alirlarmis. fakat o da kupa icin buyuk avantaj degil mi ? iki atis kullaniyorlarmis. ayrica tekrar kenardan basliyormus rakip takim.

Neyse ne, zaten dünyada sadece biz uyguluyoruz bu kuralı.Oktay Mahmuti'nin açıklamaları da çok yerinde, çok efendi adam.

• Basketbolla pek ilgili değilim, önce anlamadım ne kupası olduğunu

Tebrik ederim.
  • bu basari bir daha kolay kolay gelmez ancak zamani olan Besiktaslilar akatlara gelsin 2.devre sinan erdeme tasinacagiz tribunler bos kalacaksa akatlarda, gitmeyelim sinan erdeme falan.Besiktas futbol takimimiza verdigimiz destegin 5 te birini versek cok iyi.

Cumhurbaskanligi kupasi macinda abdi ipekci de guzel destek vardi.insallah basariyla orantili degildir bu destek devam etsin etmek zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhayks

bu basari bir daha kolay kolay gelmez ancak zamani olan Besiktaslilar akatlara gelsin 2.devre sinan erdeme tasinacagiz tribunler bos kalacaksa akatlarda, gitmeyelim sinan erdeme falan.Besiktas futbol takimimiza verdigimiz destegin 5 te birini versek cok iyi.

Cumhurbaskanligi kupasi macinda abdi ipekci de guzel destek vardi.insallah basariyla orantili degildir bu destek devam etsin etmek zorunda

Türkiye kupası 4'lü grup eleme maçlarını Beşiktaşımız Kocaeli'de Yahya Kaptan salonunda oynuyor..
    20 yıldır Kocaeli'de yaşayan bir İstanbullu olarak, bugün saat 15.30'da Beşiktaş - Aliağa Petkim maçına biletlerimizi dünden aldık, oğlumla birlikte birazdan evden çıkıp FEDA tişörtlerimizle yürüyerek salona gideceğiz. Salon evimize sadece 500 metre mesafede.. Kocaeli'de kartalımızla 3 gündür hasret gideriyoruz.. Cuma günü Antalya Büyükşehir ile yaptığımız maçta 5000 kişilik salonda pota arkalarında maça yarım saat kala bilet kalmamıştı. Gerisini siz hesaplayın. İzmitli Beşiktaşlılar gerçekten çoluk çocuk ailece herkes maçtaydı. Hasret büyük.

Sevemez kimse seni bizim sevdiğimiz kadar
    Beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar

• Fenerbahçe voleybolda, Beşiktaş ise basketbolda yüzümüzü güldürdü. Amatör branşlara yapılan yatırımlar karşılığını alıyor. Bu sene Fenerbahçe basketbolda oldukça iddialı. Ben bir Final Four bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.