Şimdi Ara

4 LVL GUİLDİMİZE ARKADAŞLAR ARANIYOR (ROME'DE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar -ROME- serverinde -Asil_Turkler- guildine 30 lvl ve 16 yaş üzeri arkadaşlar alınacaktır. Guild'imiz 4 level ve bir uniona bağlıdır. Şanlı turk bayragımızın resmi üzerimizde tasınmaktadır. guild içerisinde her konuda her zaman yardımlaşma vardır. kimseden öle yada böle bir şekilde guild ugruna para talep edilmemektedir. guildimizde belirli zamanlarda gerekli cogunluk saglandıgında toplu olarak kervan çekilerek - tief ve hunterlık yapılarak - monster scroll ve pandora kutuları açılarak çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Bizim için silkroad OYUN VE EĞLENCEDİR.

İlgilenen arkadaşların " 3_Hilal ve THE_SAKAL " ile irtibata gecebilirler.

EVET ARKADAŞLAR GUİLDİZE YENİ ARKADAŞLARIN ALINMASINA DEVAM EDİLİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurtkok -- 20 Temmuz 2007; 19:59:04 >

• katılmak isteyen arkadaşlarım ilginiz için tesekkür ederim fakat daha önceki yazıda belirtmiştim guilde artık 30 lvl altı almıyoruz ve 16 yas sınırı koyduk ama yinede gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. oyunda pm atmadan önce isterseniz burada bilgilerinizi verin tekrar tesekkürler.
  • Tmm Da Char Aranıyor Yazmışsın Başlığa Onu Değiştir Roma'da Guilde Oyuncu Aranıyor Yaz.
  • en sevmediğim adamlarsınız küfürbazların önde gidenleri ben kesmeye bıktım siz küfretmeye bıkmadınız 3_Hilal in guild için attığı global aynen şöle bi keresinde ;

guilde adam alınacak küfrederseniz si*erim.. (*=k) ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

en sevmediğim adamlarsınız küfürbazların önde gidenleri ben kesmeye bıktım siz küfretmeye bıkmadınız 3_Hilal in guild için attığı global aynen şöle bi keresinde ;

Söylediklerin Doğrumu Bea..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan21 -- 17 Temmuz 2007; 20:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

en sevmediğim adamlarsınız küfürbazların önde gidenleri ben kesmeye bıktım siz küfretmeye bıkmadınız 3_Hilal in guild için attığı global aynen şöle bi keresinde ;

komedi yae lol

• küfür konusunda öle bişey oldugunu düşünmüyorum. çünkü guild içerisinde en dikkat edilen hususlardan biridir küfür edilmemesi. ama bu konuyu yinede sorucam kendisine zaten öle bi olay varsa bende cıkarım guildden ama sanmıyorum öle bi harekette bulunacağını. 3_Hilal'in
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.