Şimdi Ara

4 Marka arasında Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

60-65 Bin TL arası bir bütçem var.Araç almayı düşünüyorum.
    Ama şu 4 marka konusunda kullananların önerisine ve yorumuna ihtiyacım var.
    1. marka

Honda civic Elegance ve Premium serisi 2010-2013 arası ( Hondaların otomatik şanzumanları nasıldır manuel mi otomatik mi alınmalı o konuda kararsızım)Dsg arıza verir mi geçişleri hissettiriyor mu ? ve honda kullananların genel olarak honda hakkında ki yorumlarını alabilirsem çok iyi olur.

2.marka

Ford focus 1.6 tdci Trend x(sedan) Aktif olarak ford fiesta diesel kullanıcısıyım. Ve araçtan çok memnunum. Ama focus da aynı memnuniyeti verir mi bilmiyorum. Focus kullananların genel olarak söyledikleri biraz fazla yaktığı.

3.marka Toyota corolla 2013 üstü kasalar(diesel) bu araçlar hakkında pek bilgim yok 1.4 4d active vs modelinden düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

4. marka ise tabi ki WV 2010-2013 arası diesel jetta ve golf ( comfortline kasası) otomatikte olabilir manuel de ikisinide razıyım.|| araçlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şuan için kafamda en belirgin 2 marka var Honda (konfor ve kasa açısından) Ve Ford ( Yakıt açısından)

Yukarıda ki araçlardan kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini belirtirlerse çok sevinirim. Farklı araç önerilerine de açığım.

Teşekkürler...

• Dsg arıza verir mi geçişleri hissettiriyor mu ? gibi bi cümleyi sakın honda forumunda felan yazma üyeliğini açtığına pişman ederler seni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

Dsg arıza verir mi geçişleri hissettiriyor mu ? gibi bi cümleyi sakın honda forumunda felan yazma üyeliğini açtığına pişman ederler seni :)

O derece diyorsun yani:) Sonuçta dsg arıza verdi mi masrafı can yakar. Sormam gerekiyordu.
  • NovemberR4in N kullanıcısına yanıt
    Hondalarda DSG yok. VW 'ler de var DSG. Arkadaş o sebepten öyle yazmış.
    honda da dsg yok. civic sedanlar tork konvertörlü tam otomatik vites, jazz lar cvt, civic hb te sanırım robotize şanzıman var.
    tork konvertörlü şanzımanlarda arıza gerçekten zor dsg gibi kavrama mekatronin arızası gibi sorunları yok, yakıtta 1lt kadar fazla yakar ama uzun ömürlü ve dayanıklıdır sürekli çok yüksek devirlerde kullanan da tanıyorum sırf otomatiği sağlam diye markadan vazgeçmiyorlar.
  • Bence otomatik olursa japon . manuel olursa alman .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda dsg? Neyse bilmemek degil ogrenmemek ayiptir diyelim. Yakit derdiniz yoksa tabiki tsi motor almaniz. Lpg gibi alternatif isterseniz honda disinda hic bir markaya bakmayin. 60 65k limit varsa fb7 otomatik kesinlikle elegance bakin. Bende premium manuel var anlatmama gerek yok direk lpg taktirdim brc sehirdisi 16 17 kurus guncel degerdir. Sehirici cok gazliyorum aragaz vs olsun. 25-27 leri goruyorum. Bu arada hondanin konforu o kadar iyi degildir suspansiyon ve yalitim olsun. Ama direksiyona oturunca yol sesi olsun sert suspansiyonlar olsun onemsemiyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordseco35 -- 6 Aralık 2016; 2:09:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkür ederim. Ama dsg ve honda'nın otomatiğini bilmiyor olabilirim biliyor olsam sormazdım herhalde. ona takılan arkadaşlara ayrı olarak selam ederim.

arfcmr ;

honda alırsam zaten tüplü kullanmayı düşünüyorum. Otomatik şanzuman(Dsg Değilmiş:)) yakıt tüketimi ne olur o konuda bilginiz var mı acaba ?. Bir kaç arkadaşa danıştım 30-35 krş değerlerini görüyor dediler tabiki sürüşe göre değişir bu ama bir de sizden öğrenmek isterim.
  • HOCAM 2014 model var bizde 2015 ocakta almıştık
    şuan 15 bin km de araç uzun yolda 100 km de 7 litre civarı lpg tüketiyor
    otomatiği süper hele hız sabitlemeye alınca bolu dağının rampaları 140 la çıkıyo
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    cvt ye lafım yok jazz farklı bi tercih
    1. tercihiniz olan hondanın otomatiğinin sağlam olduğunu söylüyorum.
    dsg için bu şekilde söylenen laf çok kavrama mekatronik arızalarını da forumda sık sık görebilirsiniz.
  • Bence 1,6 dizel manuel jetta comfortlıne sızın işinizi görcektır bende arıyorm :)
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    otomatik alacaksanız cvt seçin i-shift kesinlikle almayın 1.4 1.8 civic hb modellerinde kullanılan model performans sorunu olduğu gibi vites geçişlerini hissettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

otomatik alacaksanız cvt seçin i-shift kesinlikle almayın 1.4 1.8 civic hb modellerinde kullanılan model performans sorunu olduğu gibi vites geçişlerini hissettirir.

Peki cvt mi i-shift mi onun ayrımı nasıl yapacağız ruhsatta yazıyor mu?
     4 Marka arasında Kararsızım

Hangisi Daha İyi CVT mi i-Shift mi?

• Sıfır dacia sandero stepway diesel easy r alın . 55 bin tl civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.