Şimdi Ara

4 mevsim lastik onusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm aradaşlar arbanın lastiklerini yenileyecem de. 4 mevsim lastik taktırmayi düşünüyom. acaba aracın muayenesi geldiğinde sorun olur mu? arkadaşın birisi aracında hem yaz hem kış lastiği olmak zorunda yeni çıkacak yasaya göre demişti acaba ne kadar doğru? lastikler lassa 4 mevsim tanesi 155 tl uygun mu?

• Kış lastiği uygulamasi bolgesel olarak mecburi hale getirilebilir ama hangi işimiz düzgünki bu lastikleri nerede muhafaza edicez... Yani şimdi bi kac akilli cikip bunla ilgili yerler var diyecektirde kapasite durumu nedir güvenlik durumu nedir.. O iş yaş ehliet olayina benzer.. 5 seneden once uygulanmaz..

Lastik konusundada benim kendi arastirmalarimda yabanci sitelerdeki testlerde continental premium contact 2 ön plana cikiyor gerek kiş gerek yazin performansi guzel..continental 5 ise conti2nin yeni jenerasyonu oldugu belirtilmis yapilan az sayidaki testte ovgu almis. Bridgetone turanza er300 kendi aracimdada var. İslak yol tutusu guzel zaten bu konuda nam yapmis ama kuru zeminde bence yeterli deil sert bi.lastik ve ses yapiyor..dayaniklimi ewet yipranma orani dusuk ama 10yillik eski aracimda micheilin energy kullanirken 2 defa lastigim patlarken turanzalarda 5 defa yasadim bence bu sorun lastigin sertliginden esnek olmayasindan kaynaklaniyor. Bu tamamen 40000 kmlik turanza deneyimimden kaynakli kendi görüşüm.
    Yurtdisi testlerinde ulkemizdeki uygun fiyatlarindan dolayi goodyear catisi altinda olan dunlop sport f1inde test sonuclarini inceledim. Kuru we islak zemin performansi yukarida bahsetmis oldugum lastiklerden 0.1 yada 0.2 puan daha kotuydu.yani yol tutuş konusunda sorun yok fakat yapilan testler ses we yipranma konusunda bide dinamik konusunda ortalama sonuclar almis.sesli oldugunu lastikcilerde soluo.

Aklimda kalan dier lastikler pirelli p6 ortalama puanlardaydi,goodyearlarin sonuclari iidi..

İlginc bi detay baktigim sitenin tekinde petlas impreium gt5li basliyan bi serisi satilmaktaydi.yalniz petlasin bence en buyuk dezavantaji olan uluslararasi bagimsiz bir teste tabi tutulmamiş olmasi.bu aciklarini kapatirlarsa eminimki satış grafikleri articaktir.

Test siteleri adac ve tyretest baktigim ebatlar 185/60/15 icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=Ec0oXXICdyg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.