iyi akşamlar arkadaşlar bir süredir 4500 fiyat sınırında genellikle oyun ve photoshop için kullanacağım beni uzun süre götürmesi gereken bir laptop arıyordum ve bu 4 modele kadar indirdim sizce hangisi daha iyi performans sunar modeller şunlar:
donanım olarak en avantajlı 2si duruyor. monster alırsan ssd takman şart. ssdyede 225-275 diyorum oldu sana 3825
dell alırsan ileri vadede ram takman lazım şimdilik 8 götürür. ekran kartıda monsterden iyi.
ayrıyeten genel kanı dell'in malzeme kalitesi olarak daha iyi olduğu yönünde. monsterinde garanti süresinde daha iyi ilgilendiği ürününe daha çok sahip çıktığı gerçeği var.
ssd ve 1050ti farkını göz önüne alırsak 7577 burun farkıyla önde görünüyor. sonuçta ekran kartı ya değişmeyen yada çok pahalıya değişen bi parça laptop alırken mutlaka gözönüne alınması lazım.
karar senin. ben 4 bin liraya 7567 i7lisinden aldım şimdilik memnunum. ha bi sıkıntı çıkarsa dell'in garanti servisi eskisi kadar iyi değil diyorlar o ayrı.
Dell daha iyi. İleride +8gb ram takviyesi ile uzun süre götürecektir. Oyun için en az 1050ti ekran kartına sahip modellere yönelmenizi tavsiye ederim.