Şimdi Ara

4 Monkla Aynı Anda Oynayan Adam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Multiboxing WoW'da yasak değil , Diablo da neden olsun ki ?

Bg'de kafanıza 4-5 tane lava burst hiç yemediniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Buna yasak degil diyen bazı sivrizekalı arkadaşlar var :)

Kendilerini dans pistine davet ediyorum.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2112511477#11

11. cevap

Peki diğer charlar nası follow çekiyor ona ve savaşıyorlar o sadece bir tanesini kontrol ederken?

Hadi atayizler bunuda açıklayın

Programı anlayamadın henüz sivri zeka arkadaşım
    hala tatava yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Multiboxing WoW'da yasak değil , Diablo da neden olsun ki ?

Bg'de kafanıza 4-5 tane lava burst hiç yemediniz sanırım

5x Army daha felaket
  • quote:

Orijinalden alıntı: claretv

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Stream'in altında bilgi kısmında zaten var açıklaması programın niye bu kadar triplere girdin anlamadım açıklayacam diye 1-2 Haftadır takip ediyorum da adam cidden işi köküne vurmuş

Bunun triple alakası yok. Arkadaş ne güzel izah etmiş nasıl yapıldığını. Herkes ilgili sayfada herşeye dikkat edip kurcalicak değil ben görmedim sen gördün başkası da görmemiş olabilir Gören de güzel bir dille orada açıklaması var diyebilir.

İkinci mesajı atan kişi zaten olayı söylemiş, konuyu açan arkadaşın uzatmasına gerek yoktu.

konuyu açan arkadaş benim kim uzatmış uzatmamış dikkat et "Bunun triple alakası yok. Arkadaş ne güzel izah etmiş nasıl yapıldığını. Herkes ilgili sayfada herşeye dikkat edip kurcalicak değil ben görmedim sen gördün başkası da görmemiş olabilir Gören de güzel bir dille orada açıklaması var diyebilir." bunu benmi yazmışım ? kimseyi kırmak istemiyorum herkes ilk önce düşünsün baksın kim ne yazmış diye aklına geleni yazmak illa bişiler yazayım onu bunu karalayım diyeceğinize siz paylaşın biz okuyalım efendiliğimden taviz vermek istemiyorum trip miş konuyu uzatmakmış ben bu adamları taksam zaten cevap verirdim.Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adammı diye özdeyişyle yazımı sonlandırıyorum anladım ki burda ağızlarda bir bozukluk ayar dene bişey yok.

Bir şu son yazdığına bak birde benim yazdığıma bak, bak bakalım kim birilerine laf sokmaya çalışmadan bir şey yazmış.

Ben seni kıracak, sana laf atacak bir şey yazmadım. Sadece eğer bilgi vermek istiyorsan ilk mesaja eklerdin ve böylece herkes rahatlıkla görürdü.

Neyse uzatmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 11 Ağustos 2012; 15:52:56 >

• memleketin büyük sorunu... bi bok bilmeden sanki uzmanmış gibi konuşmak.

yok nasıl follow atıyomuş, yok nası ban yemezmişin. follow falan attığı yok kimsenin sen yürüyünce 4 charla birden aynı yere yürüyosun. banı bırak blizz çok bile sever multiboxerları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 12 Ağustos 2012; 16:06:53 >
  • multiboxing

ban sebebi degil diyorlar. wowda bir sürü kişi kullanıyormuş cok tartışılmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Oh çapraz mantra ile süper grup olmuştur valla. Düşün her türlü mantraya aynı anda sahipsin ben publicte bile adamlara zor izah ediyorum sonradan girenlere mantranı değiştir misin demekten gına geliyor. Bunun yanında da 4x loot da cabası.
    Biz item mi kasıyoruz bunların yanında be. Vallahi oyunun b.ku çıkmış.

Adam sayfasının altında programın linkini vermiş videosu filan da var. İngilizce varsa(olmasa da yaparsın gerçi) yaparsın.

"Oyunun boku çıkmış"
    Hemen yapıştırın bunu.Sizin çıkmış farkedemiyorsunuz henüz.
    Multibox yıllardır var ve illegal bir olay değil.Blizzard diyor ki, 4 tane account alabiliyorsan al oyna kardeşim.Bu kadar basit.

@Aizen Sousuke
    Ban yemek için bir durum yok.

4 tane karakter ile oyun oynamak olmaz ancak bu adam gibi işi ticari olarak değerlendirmek olabilir ki ben buna oyun değil ekmek kapısı olarak bakarım. Blizzardın tuttuğu amele gibi kas kas dur 400 tl para ver önce al 4 tane hesabı sonra da deli gibi kas her çıkan itemi RMAH'ta sat ve %15 de buradan Blizzard abini gör. Sen buna oyun diyorsan ve hala bu firmayı böyle savunuyorsan hakketten yanlış demişim oyunun değil sizin çıkmış. Lütfen siz de böyle oynayın bol bol kasın, bol bol item çıkarın bunları da Rmah'ta satın. Sizleri de twitch'te böyle görmek isteriz. Blizzardın sizin gibi tiplere ihtiyacı var.
    Yok efendim yıllardır varmışmış. Bir şeyin yıllardır olması ve firma tarafından gelir yönünden işine gelip göz yumması mevzuyu benim gözümde legal yapmaz. Adamlar ekmek kapısını neden kapatsın senin gibi meraklıları varken.

• İtemleri nasıl topluypr
  • quote:

quote:

quote:

quote:

11. cevap

Peki diğer charlar nası follow çekiyor ona ve savaşıyorlar o sadece bir tanesini kontrol ederken?

hala tatava yapıyorsun

Buraya küfür yazmıştım ve sana sövmüştüm ama sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 12 Ağustos 2012; 19:49:09 >

• calisma sistemini bilmiyorumda nasil topluyor lottlari onu anlamadim..3 monk araya 1 tane barbar olsa super olurdu ..Munkunmu acaba boyle bisi ? warcry icin diyorum..
  • oo diger oynadigi kopyanin ekranina gecip topluyomus..TAmamdir..yapmak lazim aslinda :)3 monk birde yanimiza barbar aldikmi super olur..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

11. cevap

hala tatava yapıyorsun

21. yüzyıldayız,aklını kullan kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

11. cevap

hala tatava yapıyorsun

21. yüzyıldayız,aklını kullan kardeş

Yok ki kullansın

• Adamda Tam 250 tane Yüzük 250 tane Amulet var arkadaşlar hemen izleyin derim 4 tane de full acc un kasası ve üstü full 62-63 itemlar bu adma zengın olmazsa kımse olamazhttp://tr.twitch.tv/d3_inigomontoya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.