Şimdi Ara

4 Monkla Aynı Anda Oynayan Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.twitch.tv/d3_inigomontoya bu nasıl bi şeydir anlamıyorum :) 4 tane monkla aynı anda oyuyor ve 170 m ye amulet satmıs bır gun once izleyin derim nasıl oldugunu bilen varsa soylesın benımde 2 accountum var nasıl yapıcaz bu işi :)

• Oh çapraz mantra ile süper grup olmuştur valla. Düşün her türlü mantraya aynı anda sahipsin ben publicte bile adamlara zor izah ediyorum sonradan girenlere mantranı değiştir misin demekten gına geliyor. Bunun yanında da 4x loot da cabası.
    Biz item mi kasıyoruz bunların yanında be. Vallahi oyunun b.ku çıkmış.

Adam sayfasının altında programın linkini vermiş videosu filan da var. İngilizce varsa(olmasa da yaparsın gerçi) yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 12 Ağustos 2012; 10:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Oh çapraz mantra ile süper grup olmuştur valla. Düşün her türlü mantraya aynı anda sahipsin ben publicte bile adamlara zor izah ediyorum sonradan girenlere mantranı değiştir misin demekten gına geliyor. Bunun yanında da 4x loot da cabası.

Adam sayfasının altında programın linkini vermiş videosu filan da var. İngilizce varsa(olmasa da yaparsın gerçi) yaparsın.
    izledinmi ? ben nasıl olduğunu buldum az once ;) birazdaha merakta kalsın bulamayanlar açıklıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claretv

izledinmi ? ben nasıl olduğunu buldum az once ;) birazdaha merakta kalsın bulamayanlar açıklıcam.

Alıntıları Göster
    Daha önce de görmüştüm bundan ama adam DH ile kasıyordu. Bir barbar vardı önünde ondan bağımsız o 3 DH'yi idare ediyordu. O zaman aklıma gelmişti bu en iyi monk ile olur diye. 4 mantra dipdibe ilerliyorsun müthiş vallahi :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sattığı amulete bakıyorum ve sırf 525 loh için o fiyata gitti he! bunun loh suz 7as lisi çıktı bana 5m e kadar indirdim

Bu arada kablosuz klavye/mouse ve 4 bluetooth alıcısı ve 4 kasası var elemanın sanırım. Yada diablo yu 4 defa açmış ama nasıl mümkün bilmiyorum mesela diablo 2 de mümkündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xwins -- 12 Ağustos 2012; 10:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

Sattığı amulete bakıyorum ve sırf 525 loh için o fiyata gitti he! bunun loh suz 7as lisi çıktı bana 5m e kadar indirdim

Bu arada kablosuz klavye/mouse ve 4 bluetooth alıcısı ve 4 kasası var elemanın sanırım. Yada diablo yu 4 defa açmış ama nasıl mümkün bilmiyorum mesela diablo 2 de mümkündü.

Alıntıları Göster
    Bana tek makineden gibi geliyor. Alt+tab gibi bir kombinasyonla değiştiriyor ekranı sanki. Adam sayfasının altında vermiş linkini vs.

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet açıklıyorum ISBoxer diye bi program var arkadaşlar bir bilgisayarda 4 tane isteyen benım gibi 2 tane de açabilir ;) araştırırsanız ISboxer hakkında detayları bulabilirsiniz.1 elin nesi var 2 elin sesi var gibi bundan sonra 2 acc tan açıp oynıcam :)

• quote:

Evet açıklıyorum ISBoxer diye bi program var arkadaşlar bir bilgisayarda 4 tane isteyen benım gibi 2 tane de açabilir ;) araştırırsanız ISboxer hakkında detayları bulabilirsiniz.1 elin nesi var 2 elin sesi var gibi bundan sonra 2 acc tan açıp oynıcam :)

Alıntıları Göster
    Stream'in altında bilgi kısmında zaten var açıklaması programın niye bu kadar triplere girdin anlamadım açıklayacam diye 1-2 Haftadır takip ediyorum da adam cidden işi köküne vurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Stream'in altında bilgi kısmında zaten var açıklaması programın niye bu kadar triplere girdin anlamadım açıklayacam diye 1-2 Haftadır takip ediyorum da adam cidden işi köküne vurmuş

Bunun triple alakası yok. Arkadaş ne güzel izah etmiş nasıl yapıldığını. Herkes ilgili sayfada herşeye dikkat edip kurcalicak değil ben görmedim sen gördün başkası da görmemiş olabilir Gören de güzel bir dille orada açıklaması var diyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valagnar

Alıntıları Göster
    5nv'den sonra Mf'ye bakmaksızın 4 acc ile toplamda 8 rare garanti :)
    "Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die."

• quote:

Alıntıları Göster
    Genel adı "multiboxing" dir. WoW'dan bildigim kadarı ile ban sebebi degildir.
    Genelde 2-3 account bir arada lvl kasmak icin kullanılırdı zamanında sonradan farklı amaçla riçin de kullanılmaya
    başlandı. Sisteminizin kaldırdığı kadar account multibox yapma şansınız var genelde aynı class charlar multibox
    yapılır ki skiller birbirine karışmasın oynarken.

• quote:

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 12 Ağustos 2012; 11:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

-

Alıntıları Göster
    Ya multibox yasak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Ya multibox yasak değil mi?

Alıntıları Göster
    Ban yiyince gelip burda ağlamayın sonra.
  • quote:

Oh çapraz mantra ile süper grup olmuştur valla. Düşün her türlü mantraya aynı anda sahipsin ben publicte bile adamlara zor izah ediyorum sonradan girenlere mantranı değiştir misin demekten gına geliyor. Bunun yanında da 4x loot da cabası.

"Oyunun boku çıkmış"
    Hemen yapıştırın bunu.Sizin çıkmış farkedemiyorsunuz henüz.
    Multibox yıllardır var ve illegal bir olay değil.Blizzard diyor ki, 4 tane account alabiliyorsan al oyna kardeşim.Bu kadar basit.

@Aizen Sousuke
    Ban yemek için bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

Ban yiyince gelip burda ağlamayın sonra.

Alıntıları Göster
    Buna yasak degil diyen bazı sivrizekalı arkadaşlar var :)

Kendilerini dans pistine davet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2112511477#11

11. cevap
  • quote:

quote:

Bunun triple alakası yok. Arkadaş ne güzel izah etmiş nasıl yapıldığını. Herkes ilgili sayfada herşeye dikkat edip kurcalicak değil ben görmedim sen gördün başkası da görmemiş olabilir Gören de güzel bir dille orada açıklaması var diyebilir.

İkinci mesajı atan kişi zaten olayı söylemiş, konuyu açan arkadaşın uzatmasına gerek yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2112511477#11

11. cevap

Peki diğer charlar nası follow çekiyor ona ve savaşıyorlar o sadece bir tanesini kontrol ederken?

Hadi atayizler bunuda açıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

İkinci mesajı atan kişi zaten olayı söylemiş, konuyu açan arkadaşın uzatmasına gerek yoktu.

konuyu açan arkadaş benim kim uzatmış uzatmamış dikkat et "Bunun triple alakası yok. Arkadaş ne güzel izah etmiş nasıl yapıldığını. Herkes ilgili sayfada herşeye dikkat edip kurcalicak değil ben görmedim sen gördün başkası da görmemiş olabilir Gören de güzel bir dille orada açıklaması var diyebilir." bunu benmi yazmışım ? kimseyi kırmak istemiyorum herkes ilk önce düşünsün baksın kim ne yazmış diye aklına geleni yazmak illa bişiler yazayım onu bunu karalayım diyeceğinize siz paylaşın biz okuyalım efendiliğimden taviz vermek istemiyorum trip miş konuyu uzatmakmış ben bu adamları taksam zaten cevap verirdim.Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adammı diye özdeyişyle yazımı sonlandırıyorum anladım ki burda ağızlarda bir bozukluk ayar dene bişey yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.