Araç tavsiyesi ankara-hatay arası
Merhaba her hafta sonu Ankara Hatay gidiş geliş yapacam o yüzden elektrikli bakıyorum ama menzil beni korkutuyor test sürüşü yaptığım arabalar ionix5 elektrik asturall etech ve Qashqai epower fakat 2. El A5 yada q3 benzin de olabilir ama yol masrafı çok olacak benzinden dolayı. Bütçe 2.7 milyon sizin fikirleriniz nedir.
Sizce iade etmelimiyim ? yorum alabilirmiyim?
Tv dün geldi ve kurulum yapıldı fakat karanlık odada ve siyah ekran üzerinde aşağıdaki izi farkettim.
fmscout(com) tüm wonderkids'ler text formatında.
Merhaba bildiğiniz gibi fmscout.com dan copy paste yapamıyorsunuz.
Tüm oyuncuları copy paste yapacak şekilde text dosyasında:)
FM 2022 ortak
Eski üye olması şart ortak arıyorum.
Nvdia RTX 30 serisi kartlar için LHR Mayıs sonunda...
https://blogs.nvidia.com/blog/2021/05/18/lhr/
Because these GPUs originally launched with a full hash rate, we want to ensure that customers know exactly what they’re getting when they buy GeForce products. To help with this, our GeForce partners are labeling the GeForce RTX 3080, RTX 3070 and RTX 3060 Ti cards with a “Lite Hash Rate,” or “LHR,” identifier. The identifier will be in retail product listings and on the box.
Kutu üzerinde belirtilecekmiş LHR olduğu...
Today, we’re taking additional measures by applying a reduced ETH hash rate to newly manufactured GeForce RTX 3080, RTX 3070 and RTX 3060 Ti graphics cards. These cards will start shipping in late May.
Mayıs sonu kartlar LHR li olacağı yazıyor.
GraveDigger v2.0(Amazon - Akakçe Bot)
Arkadaşlar 2 ay önce yazdığım programdır.Bugları yüzünden çalışmamasından dolayı linkleri kaldırdım..
Güncel hali çalışmaktadır.Paylaşacam fakat yapılması gerek bazı şeyler var onları yapıp paylaşacam.
Ölücü ne demek ingilizcede?
Merhaba Ölücü(Dh daki anlamıyla tabiki:) ) kelimesine en yakın kelime nedir ingilizcede?
VtCyrpt - Sanallaştırma teknolojisi kullanarak Şifreleme
|
1180 , 1170 ve dahası (2 Ağustos da geliyor)
E57C15FA1E904E42ACA4E8322C92D109.jpg |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.691
İkinci El Bölümü Mesajları: 313
Konularının görüntülenme sayısı: 20.790 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun