Şimdi Ara

Araç tavsiyesi ankara-hatay arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba her hafta sonu Ankara Hatay gidiş geliş yapacam o yüzden elektrikli bakıyorum ama menzil beni korkutuyor test sürüşü yaptığım arabalar ionix5 elektrik asturall etech ve Qashqai epower fakat 2. El A5 yada q3 benzin de olabilir ama yol masrafı çok olacak benzinden dolayı. Bütçe 2.7 milyon sizin fikirleriniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beş yıl boyunca ,yılda en az 3 kere İstanbul Hatay

yaptım ,dizel aracla ,şunu söyleyebilirim ,

Ankara Hatay gidişte ,rakım farkından dolayı

yakıt tüketimi daha az olur ,neredyse hep rampa iniş ,

dönüşte ise arac daha fazla yakar , Adanaya kadar450km gibi yol var

hep otoban ,sanırım elektrikli araç Adanaya kadar götürür

orada da şarj edilir

• pixelbs kullanıcısına yanıt

300km götürüyor giderken demirlerde şarj edebiliyorsun fakat orada sıra yada bozuk olursa ne yaparım bilemedim yada kaza filan olursa yolda ve süre uzarsa sıkıntı olur mu acaba?

• fuujinsan F kullanıcısına yanıt
    Sadece hafta sonu gidip geleceksiniz sizin için zaman faktörü önemli yollarda şahsen ince uçlu şarj cihazı aramaktansa dizel alır zamanı kıymetlendiririm. Bu yolu sevdikleriniz için yaptığınızı varsayıyorum.
    Senede bir iki kere uzun yola tatile gidersiniz tercihen elektrikli olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Dizel daha ucuz olduğundan mı dediniz yoksa performans?

İkiside değil…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam aynı yolu (adana-ankara) sürekli yapan birisiyim.
    Sürekli uzun yol yapacaksınız ben elektrikli araç tavsiye etmem. Daha geçen hafta Pozantı tarafında yol calismasi bedeniyle 1.5 saat kadar yolda kaldık. Sürekli Kaza oluyor yol kapanıyor bekliyorsunuz v.b. gibi beklenmeyen şeyler oluyor

Yolun durumunu sizde biliyorsunuzdur çok kalabalık bir yol ve yoğun bir kamyon trafiği var. Bence bu güzergahta en uygunu dizel bir araç çünkü Pozantı rampalarında yüksek tork nedeniyle rahat ediyorken tüketimde makul oluyor.

Yerinizden olsam ve her hafta bu yolu yapacak olsam kesinlikle en az d segmenti ve dizel araç tercih ederim. Ayrıca dediğim gibi sürekli kaza olan bir yol olduğu için güvenlikte bence gözönünde bulundurulmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara fiesta usta önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

O güzergah için 300km menzil yetersiz kalır.

hibrid arac düşünebilirsiniz .Kağıt üstünde

1000km üzeri menzil vermişler ,

bu durumda 1,5 depo yakıtla gidip gelirsiniz

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Hocam ozaman tek A4 4.0 TDI alınabiliyor o paraya gönül ister A5 yada e200d fakat bütçeyi aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 8 Eylül 2024; 20:21:54 >
  • pixelbs kullanıcısına yanıt

Hocam Hybrid epower önermiyorlar pil yüzünden acaba kullananlar yorum yapsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 8 Eylül 2024; 20:22:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.