Arkadaşlar 2 ay önce yazdığım programdır.Bugları yüzünden çalışmamasından dolayı linkleri kaldırdım.. Güncel hali çalışmaktadır.Paylaşacam fakat yapılması gerek bazı şeyler var onları yapıp paylaşacam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 27 Ocak 2021; 19:9:26 > |
GraveDigger v2.0(Amazon - Akakçe Bot)
-
-
Amazon yerine Akakçe'de çalışacak bir tane yazarsanız daha efektif olacaktır diye düşünüyorum.
Tabi yazılabiliyorsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: egnosaAmazon yerine Akakçe'de çalışacak bir tane yazarsanız daha efektif olacaktır diye düşünüyorum.
Tabi yazılabiliyorsa.
akakçe , cimri ve epeyden kontrol edebilecek şekilde yapılabiliyor...
Onlarıda eklenti olarak paylaşacam.
-
Eyvallah hocam. Böyle konulara hasret kaldık. -
Fiyat kontrol özelliği ekledim böylece istenilen fiyat altında olması durumunda sadece uyarı verecek.
-
Version 2.0 Download link ekledim..
-
Ayrıca Akakçe için Youtube link eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 19 Kasım 2020; 20:18:8 > -
Merhaba, verdiğiniz linkten indirilemiyor. Erişime ihtiyacınız var diyor. Farklı bi yerden paylaşmanız mümkünmüdür ?
Bir de sadece amazon.com.tr de mi çalışıyor ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 22 Kasım 2020; 22:8:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gsirinMerhaba, verdiğiniz linkten indirilemiyor. Erişime ihtiyacınız var diyor. Farklı bi yerden paylaşmanız mümkünmüdür ?
Bir de sadece amazon.com.tr de mi çalışıyor ??
Ok hoacm düzeltecem ilk konuyu başka bir yere upload edecem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuujinsanOk hoacm düzeltecem ilk konuyu başka bir yere upload edecem.
Alıntıları GösterTeşekkürler, otomatik alım dosyasını da ekler misin ?
Bot sadece amazon türkiye'demi çalışıyor acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 22 Kasım 2020; 22:9:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gsirinTeşekkürler, otomatik alım dosyasını da ekler misin ?
Bot sadece amazon türkiye'demi çalışıyor acaba ?
Alıntıları GösterTüm amazonlar için stok kontrol yapabilirsiniz fiyat belirlemesi girmez iseniz...
Fakat belli bir fiyat altına düstüğünde bilgi vermesini istiyorsanız sadece aşağıda ki amazonlarda geçerlidir.
- Tr,De,Fr,Uk ve Amazon.com üzerinden olan link'ler için sadece fiyat kontrol yapılır.
Bu arada link yenilendi.Indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 24 Kasım 2020; 6:53:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuujinsanTüm amazonlar için stok kontrol yapabilirsiniz fiyat belirlemesi girmez iseniz...
Fakat belli bir fiyat altına düstüğünde bilgi vermesini istiyorsanız sadece aşağıda ki amazonlarda geçerlidir.
- Tr,De,Fr,Uk ve Amazon.com üzerinden olan link'ler için sadece fiyat kontrol yapılır.
Bu arada link yenilendi.Indirebilirsiniz.
Alıntıları Gösterpeki amazon.com ya da diğerlerinden oto alım yapabilir miyiz? Fiyat bölümü tl sanırım olmaz gibi ama ? Bir de program şu an aktif değil galiba ? olan ürünleri de denedim sizin videonuzdaki gibi hiçbir uyarı vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalomenyak -- 17 Ocak 2021; 19:17:40 >
-
Partalert discorda stok bilgisi girince, aynı ürüne bu program uyarı vermedi. Sildim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: avanak_abdiPartalert discorda stok bilgisi girince, aynı ürüne bu program uyarı vermedi. Sildim.
çalışmıyor zaten, konu sahibi de asıl konuda konuşuyor ama burdan cevap da vermiyor zira kendisi alıyor şu an:) bakalım.
-
Herkes çakal olmuş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 26 Şubat 2021; 20:40:28 > -
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam emeğinize sağlık. -
ben bunu nasıl görmemişim önceden...
-
Linkleri göremeyen sadece ben değilim sanırım kapatılmış sanırım konu sahibi tarafından bir kart alacağız nerelere geldik:)
-
İşe yarayan bir uygulama olabilir diyerek indirip etmek istedim ancak eklediğim kulaklık stokta olmasına rağmen
her hangi bir uyarı almadım. (amazon stoktaki ürünü ekledim) umrunda olmadı resmen. Phyton ile mi yazıldı
işletim sistemi : windows 10 64 bit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 26 Ocak 2021; 21:12:48 >
Benzer içerikler
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- trendyol fiyat geçmişi
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- hidden wiki
- millenicom arkadaşını getir
- para kazandiran yapay zeka uygulamaları
- bağlantı sıfırlandı hatası
- türk telekom internet çekmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- jitter nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X