Şimdi Ara

Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Siyah 999 TL [gaming.gen.tr]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.gaming.gen.tr/urun/407559/thermalright-assassin-spirit-120-evo-dark-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili//

Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Siyah 999 TL [gaming.gen.tr]

https://www.youtube.com/watch?si=oeHOun-iCkLiJ-L3&v=2-Yp5F0HsAs&feature=youtu.be

Yeterince adını salmış, bilinen bir soğutucu. Terim olarak sıcak fırsat sayılmasa da bu fiyatta daha uzun süre kalacağını zannetmiyorum, fiyat segmentinde rakipsiz.

• sessiz midir acaba?

çift fanlısı da 1200 liraymış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Kasım 2024; 20:40:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

sessiz midir acaba?

çift fanlısı da 1200 liraymış sanırım.

Ses konusunda herkesin eşik değeri farklı, kanımca kişinin kendisinin test etmesi daha sağlıklı olur. Gamersnexus'un testinin noise normalized olması da bir bakıma burada işe yarıyor. Kendilerince gördükleri eşik noktası; RPM veya stock ayarlar değil, yapılan akustik testiyle 35dB. Bu testlerde Arctic Freezer 34 eSports ile eşleşmiş neredeyse. 1-2 derece fark gerçekte R2R varyansından bile oluşabilir. Fiyat olarak iyi noktada

Modeller konusunda da 1000-1.500 arası 6 ayrı modeli var diye hatırlıyorum. 1.300 civarı 6 borulu Burst Assassin, 1.500 civarı efsane model, dual tower 6 borulu Peerless Assassin var en belirgin. Burst assassin-assassin spirit arası ne kadar belirgin fark var bilmiyorum, ama 14700k/9900x'e kadar bu ürün rahatlıkla soğutur, üstü için Peerless Assassin alınabilir.

Peerless Assassin'i 1.500'e görünce bir adet aldım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 8 Kasım 2024; 22:16:10 >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

ben almışken argb olsun diye baktım, 1000 lira o da, 200 lira n11 kuponu denk geldi sabah, akşam 150 vardı, 800 liradan şipariş ettim tek argb fanlısını.

çift fanlı peerless assassin modeli de kuponla 1500 lere düşüyor aslında. ben i5 ten yukarısını pek kullanmadığım için tek fanlı yeterli geliyor, bilgisayarda üst düzey performans ihtiyacım olmuyor pek. idcooling kadar sessiz olursa yeterli benim için. ha bir de lga 1700 uyumlu diyor ama inşallah onun kitini sonradan alacaksınız demezler, içinden uyumlu parça çıkıyordur.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Peerless Assassin geldi, LGA1700 braketi de var. Bu üründe de geleceğini inanıyorum

• Teşekkürler hocam

Aynı satıcı, betaplus teknoloji, aynı marka ürün, çıkar artık kısmetse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.