Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justimefor

quote:

Orijinalden alıntı: _lightning_

quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

Bi yardımcı olsanız
    Olay şu ki yakınlarda iPod Touch 4. nesil in 2. elini almayı planlıyorum. Elden alacağım için bayağı inceleme fırsatım olacak. Ama neleri incemeliyim benim listem şu eksik olanı belirtin lütfen;
    1-Kulaklık takıp ses çıkışı denetlenecek
    2-Ekranın her tarafı dokunuyor mu diye test edilecek
    3-Bataryanın sağlam olup olmadığı öğrenilecek(bunu nasıl yapacağımdan emin değilim aklıma gelen şu ayarlar kısmında yazan cihazın şarjdan sonraki açık kaldığı süreden hesaplayabiliriz sanırım)
    4-Fiziksel tuşların çalışıp çalışmadığı kontrol edilecek
    5-Ürünü şarja takıp şarj alma kısmında bir sorunu var mı denetlenecek
    6-Ekranda sorun, çizik, yansıtma ışık kaçırma var mı kontrol edilecek
    7-Kameralar denenecek
    8-Ve en büyük kaygım; Cihaz sıfırlanırken benden önceki kullanıcının apple id ve bilgilerini bilmediğimden dolayı sıfırlayamazsam, iTunes'a bağlayıp sıfırlayamazsam çok kötü olur. Sizce ne yapmalıyım
    Ha bide orijinal data kablosu yok derse diğer satılan ucuz kablolar ve şarj aletleri sorun yaratır mı ? 5-10 liralık çin malları sanırım. Aklıma gelenler bunlar daha başka sorum olursa yazarım

Dostum senin bu zorlu kontrollerinde sıfır ürünler bile sınıfta kalır

Hahahaah en sonunda bugün aldım ya Şarj konusu aklıma takıldı bu seferde 19.30da şarjdan çıkarmıştım 00.40ta bitti çok kısa geldi bana umarım normaldir

Ekran acik kalma suresi 3-4 saati gectiyse normaldir sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Arkadaşlar ilk defa ios alacağım ben oyun içiin alıyorum filmde izlerim sizce hangi modelini almalıyım kırdırmak istiyorum kırıdırnca internet giriliyormu? kırıdırınca son oyunlar yüklenirmi? oyunlar kaç mb genelde? batman arkham city lockdown misal ? mass effect oyunu vs? ipod kaç TL bakırköyde ? jb'limi satıyorlar

Facebook'tan sorsaydın cevaplardım :D
    Oyunlar son zamanlarda cok yüksek hafıza kaplıyor iOSta. Batman: ACL 1 GB, TDKR: 2 GB, Infinity Blade aynı civarlar. Oyun oynayacaksan, film izleyip, müzik dinleyip, kitap okuyup, not tutacaksan 32 en az alman gereken. Benim cihaz 64 fakat sonuna kadar kullandığımdan cihazı senin gibi sadece 10 GB kaldı. Ayrıca önerim yeni çıkacak iPod Touch'u bekle, 4. Nesil yakında bazı oyunları çalıştırmamaya başlayacak. Ve kırınca her türlü şey yapılıyor. Sadece Apple ilerde kurallarını katilastirirsa bir seyler olabilir. Haricinde kirdirinca Multiplayer bile oynanıyor.

Multiplayer nasıl deneyim.Sağol gbler için.Kitap okumam ben kitaplarımın hepsi orjinaldir :) . Elimde tutacam öyle küçücük aletle olmaz.64 alırım sorun değil fiyat nasıl ipod touch yenisi gelmeyecek diyolar ? yeni mini ipad ve ip5 duyurulacakmış zaten o kırılmaz pahalı olur bana iyi şuanki oyunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Arkadaşlar ilk defa ios alacağım ben oyun içiin alıyorum filmde izlerim sizce hangi modelini almalıyım kırdırmak istiyorum kırıdırnca internet giriliyormu? kırıdırınca son oyunlar yüklenirmi? oyunlar kaç mb genelde? batman arkham city lockdown misal ? mass effect oyunu vs? ipod kaç TL bakırköyde ? jb'limi satıyorlar

Facebook'tan sorsaydın cevaplardım :D
    Oyunlar son zamanlarda cok yüksek hafıza kaplıyor iOSta. Batman: ACL 1 GB, TDKR: 2 GB, Infinity Blade aynı civarlar. Oyun oynayacaksan, film izleyip, müzik dinleyip, kitap okuyup, not tutacaksan 32 en az alman gereken. Benim cihaz 64 fakat sonuna kadar kullandığımdan cihazı senin gibi sadece 10 GB kaldı. Ayrıca önerim yeni çıkacak iPod Touch'u bekle, 4. Nesil yakında bazı oyunları çalıştırmamaya başlayacak. Ve kırınca her türlü şey yapılıyor. Sadece Apple ilerde kurallarını katilastirirsa bir seyler olabilir. Haricinde kirdirinca Multiplayer bile oynanıyor.

Multiplayer nasıl deneyim.Sağol gbler için.Kitap okumam ben kitaplarımın hepsi orjinaldir :) . Elimde tutacam öyle küçücük aletle olmaz.64 alırım sorun değil fiyat nasıl ipod touch yenisi gelmeyecek diyolar ? yeni mini ipad ve ip5 duyurulacakmış zaten o kırılmaz pahalı olur bana iyi şuanki oyunlar

Kitaptan kastım biraz çizgi romandı. iPad Mini de kırılır ama evet pahalı olur. iPod Touch Son Nesil ile bütün oyunları acarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

quote:

O değil de bu İOS 5.1.1 mahvetti cihazı ya. Takılmalar sebebiyle harbiden soğudum. Yeni oyun ve uygulamalar son sürüm ios istemese kesinlikle 4.3.2'den geçmezdim

JB yapmazsak her yeni iOS güncellemesini yüklemek zorunda mıyız?

Zorunlu değil dostum. Jb olsa da olmasa da güncelleme yapmak bize kalmış. İtunes açılırken sorar genelde güncelleyim mi diye ama hayır denildiğinde sorun yok.

Bir arkadaşın 3GS'inde görmüştüm böyle bir durum, iOS güncellemesini yapmadığım için demişti, sadece arama yapılabiliyordu. Güncellemezsek neleri kısıtlıyor, yeni uygulamalar derken?

Allah allah olur mu öyle şey dostum. Yanlışı var. Güncelleyip güncellememek kullanıcının isteğine bağlı. Apple hiç bir şey yapamaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O değil de bu İOS 5.1.1 mahvetti cihazı ya. Takılmalar sebebiyle harbiden soğudum. Yeni oyun ve uygulamalar son sürüm ios istemese kesinlikle 4.3.2'den geçmezdim

Zorunlu değil dostum. Jb olsa da olmasa da güncelleme yapmak bize kalmış. İtunes açılırken sorar genelde güncelleyim mi diye ama hayır denildiğinde sorun yok.

Bir arkadaşın 3GS'inde görmüştüm böyle bir durum, iOS güncellemesini yapmadığım için demişti, sadece arama yapılabiliyordu. Güncellemezsek neleri kısıtlıyor, yeni uygulamalar derken?

Allah allah olur mu öyle şey dostum. Yanlışı var. Güncelleyip güncellememek kullanıcının isteğine bağlı. Apple hiç bir şey yapamaz.

Doğrudur dostum, bana Android sor iOS bilmem. Sadece arama derken, 3. parti uygulamalar çalışmıyordu. Sadece stock uygulamalar kamera vs. kullanılabiliyordu. Bu arada haftaya alıyoruz, iOS 5 yüklü geliyor sanırım. Bazı arkadaşlar 5'e güncelleyince takılma performans düşüklüğü vs. yaşadıklarını söylemişler. Nasıldır üzerindeki sürüm, kullanalım mı yoksa 4.x sürümlerinden mi yükleyelim? Eski sürümlere nasıl dönüleceği hakkında da bir bilgim yok ama Android'deki istediğimiz sürümü yükleyebiliyor muyuz JB yapmadan?

• Bir de iPod ile Android Hotspot'a bağlanılabilir mi? İnterneti paylaşmak için
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur dostum, bana Android sor iOS bilmem. Sadece arama derken, 3. parti uygulamalar çalışmıyordu. Sadece stock uygulamalar kamera vs. kullanılabiliyordu. Bu arada haftaya alıyoruz, iOS 5 yüklü geliyor sanırım. Bazı arkadaşlar 5'e güncelleyince takılma performans düşüklüğü vs. yaşadıklarını söylemişler. Nasıldır üzerindeki sürüm, kullanalım mı yoksa 4.x sürümlerinden mi yükleyelim? Eski sürümlere nasıl dönüleceği hakkında da bir bilgim yok ama Android'deki istediğimiz sürümü yükleyebiliyor muyuz JB yapmadan?

Hayırlı olsun. Vallahi sürüm düşürme biraz zor. Eğer ki eski sürüm yüklü değilse İos 5 yüklüdür. Normalde 4.. sürümündekiler 5 e geçmeden shs kaydı falan alıyordu. Bir nevi backup. O şekilde dönülüyordu. Ama sen al bir kullan önce. Alışırsın zaten. Ama JB yapıyım mı diye sorarsan hiç durma derim. Tüm uygulamaları yüklüyorum ben. Ayrıca cihazın tüm kontrolü bende oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Shsh kaydı olmadan versiyon düşürme yapılmıyor.
    Dün 5.1.1 yükledim Whatsapp lazım oldu şuan tekrar iOS 6 Beta 4 yüklüyorum. iOS 6 kullandıktan sonra 5.1.1 her türlü yavaş geliyor artık.

Hah onu soracaktım. Bu 5.1.1 deki hantallık beta 6'da yok mu? Memnun musunuz performansdan? Bir de JB oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Shsh kaydı olmadan versiyon düşürme yapılmıyor.
    Dün 5.1.1 yükledim Whatsapp lazım oldu şuan tekrar iOS 6 Beta 4 yüklüyorum. iOS 6 kullandıktan sonra 5.1.1 her türlü yavaş geliyor artık.

Hah onu soracaktım. Bu 5.1.1 deki hantallık beta 6'da yok mu? Memnun musunuz performansdan? Bir de JB oluyor mu?

Üstte de yazdığım gibi artık 5.1.1 yavaş geliyor bana Beta 4 daha hızlı ve stabil ama henüz JB yok. Çünkü iOS 6 henüz beta, eylülde tam sürümün dağıtılması bekleniyor.

Buna sevindim. O zaman bir müddet daha JB ile devam edip bekleyeceğiz.

• @DarkSmellMan ve @carlitoss teşekkürler.
    iOS 6'da dediğiniz gibi performans artışı vardır umarım çünkü Neo'da kullandığım kadarıyla 5.1 biraz hantal geldi bana da. 5.1 yüklü geliyor cihazlar. JB yapmam herhalde, çünkü daha çok kardeşim kullanır zaten. Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu sene, birkaç haftaya programım yoğunlaşır.
  • quote:

Bir de iPod ile Android Hotspot'a bağlanılabilir mi? İnterneti paylaşmak için

Ben de tam bunu yazacaktım ortaya.

Arkadaşlar iBluever programıyla telefonunuzun internetini kullanabiliyorsunuz.
    Artık wifi olmayan yerler için de böyle bir çözümümüz var.
    Telefon için de ne özellik gerekiyor bilmiyorum ama sanırım sadece bluetooth olması yetiyor.
    Ben Samsung Star'la denedim ve sorunsuz şekilde girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Bir de iPod ile Android Hotspot'a bağlanılabilir mi? İnterneti paylaşmak için

Ben de tam bunu yazacaktım ortaya.

Arkadaşlar iBluever programıyla telefonunuzun internetini kullanabiliyorsunuz.
    Artık wifi olmayan yerler için de böyle bir çözümümüz var.
    Telefon için de ne özellik gerekiyor bilmiyorum ama sanırım sadece bluetooth olması yetiyor.
    Ben Samsung Star'la denedim ve sorunsuz şekilde girdim.

Arkadaşlar ibluever ile paylaşım olayını Samsung Omnia (WM 6.5) ile deneyen var mı?

Bir aralar başka bir programla Star'da da olmuyordu. Eğer ibluever Star'da oluyorsa sanırım Omnia da da olur...

• Arkadaşlar Foursquare uygulamasını internetten indirdim ama cihaza yükleyemiyorum.
    Bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım ? Appstore'a giriş yapmam şart mı ? Birkaç sorun yüzünden giriş yapamıyorum.
    Onu yapmadan halledebilir miyim ?

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
  • jb yaptım yer kalmadı bide jb yapınca eşzamanla olmuyor mu? yapamadım
  • ya beyler real racing 2 yi indirdim yükledim career diyorum ordan hep ilk baştakini açıyorum pisti yüklerken loadingde takılıyor açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

ya beyler real racing 2 yi indirdim yükledim career diyorum ordan hep ilk baştakini açıyorum pisti yüklerken loadingde takılıyor açılmıyor

Aynısı bana da olmuştu. Restore yaptıktan sonra düzeldi.
    Gerçi .ipa dosyasını da başka yerden indirmiştim, ondan da olmuş olabilir.
    Bak şöyle yap, aşşağıdaki linkten indir oyunu, eğer olmazsa mecbur restore yaparsın.
    Sonra oyunu yükle bu sefer kesin olur.

http://www.4shared.com/mobile/m8IeQjug/Real_Racing_2-v11301-AP-approb.html

• quote:

quote:

ya beyler real racing 2 yi indirdim yükledim career diyorum ordan hep ilk baştakini açıyorum pisti yüklerken loadingde takılıyor açılmıyor

Bak şöyle yap, aşşağıdaki linkten indir oyunu, eğer olmazsa mecbur restore yaparsın.

Sagol pc de bakarım
    Ya iTunes den eszamanlama yapılmıyor pc ye yetki berin diyor ver diyorum zaten yetkili diyor sonra gene yetki ekranı geliyo

• quote:

quote:

quote:

Sagol pc de bakarım
    Ya iTunes den eszamanlama yapılmıyor pc ye yetki berin diyor ver diyorum zaten yetkili diyor sonra gene yetki ekranı geliyo

Installous yükledin mi JB'den sonra ? Onu yükleyip ayarlar kısmından sync özelliğini açık yapacaksın.
    Bunu yaptıysan başka yol bilmiyorum. :)

• quote:

Bayram nedeniyle Whatsapp kullanmak için 5.1.1'e döndüm dün ve şuana kadar dayanabildim. Gerçekten iOS 6 beta çok daha hızlı ve stabil.

Gercekten cok ilginç. Hangi beta sürümünü yüklediniz acaba? Ben de iOS 6 beta 4 sürümünü yükledim ve cihazın nasıl kasildigini anlatamam size. iOS cihazıyla alakası yoktu sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sagol pc de bakarım

Installous yükledin mi JB'den sonra ? Onu yükleyip ayarlar kısmından sync özelliğini açık yapacaksın.
    Bunu yaptıysan başka yol bilmiyorum. :)

Evet yaptım whatsappi kaldırınca oldu atacaklarımı attım tekrar kurdum.jbden sonra daha fazla şarj yemeye başladı cihaz

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.