Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy s2 sahibiyim ve telefonumdan oldukça memnunum . Yalnız hergün gidiş geliş yaklaşık 2.5-3saati bulan bir ev-üni üni-ev arası yolculuğum var ve bu süre zarfında müzik olur da yolculuk sırasında oturursam oyun-internet vs. kullanıyorum . Ayrıca gün boyunca ünide de wifi ve 3gden internete giriyorum.
    Bu nedenler yüzünden şarjım ucu ucuna gidiyo , yoğun internet whatsapp kullanımlarındaysa yetmiyo .
    Aklımda ipod touch almak var .Müzik , biraz oyun ve içine dizi atıp izlemek için kullanmak istiyorum.Ayrıca ios işletim sisteminin kullanımını da merak etmekteyim .
    4.nesil 32gb olanını çok temiz 2.elini 300tlye buldum .
    Sizce S2nin yanına ipod touch almalımıyım yoksa daha iradeli kullanıp s2 ile devam mı etmeliyim , oyun internet performansı ve kullanım süresi nasıldır , hem telefon hem de ipod kullananlar için 2sinin beraber taşınması çok sorun çıkartıyo mu , s2den sonra ekran boyutu küçük gelir mi ?
    Yeni konu açmak istemedim burdan öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespasian`

Merhaba herkese iyi günler ,
    Galaxy s2 sahibiyim ve telefonumdan oldukça memnunum . Yalnız hergün gidiş geliş yaklaşık 2.5-3saati bulan bir ev-üni üni-ev arası yolculuğum var ve bu süre zarfında müzik olur da yolculuk sırasında oturursam oyun-internet vs. kullanıyorum . Ayrıca gün boyunca ünide de wifi ve 3gden internete giriyorum.
    Bu nedenler yüzünden şarjım ucu ucuna gidiyo , yoğun internet whatsapp kullanımlarındaysa yetmiyo .
    Aklımda ipod touch almak var .Müzik , biraz oyun ve içine dizi atıp izlemek için kullanmak istiyorum.Ayrıca ios işletim sisteminin kullanımını da merak etmekteyim .
    Sizce S2nin yanına ipod touch almalımıyım yoksa daha iradeli kullanıp s2 ile devam mı etmeliyim , oyun internet performansı ve kullanım süresi nasıldır , hem telefon hem de ipod kullananlar için 2sinin beraber taşınması çok sorun çıkartıyo mu , s2den sonra ekran boyutu küçük gelir mi ?

Merhaba bende S2 ve 4.Nesil ipod touch 32 GB kullanıcısıyım.
    ipod'da Dizi izleme işini unut bi kere kardeş format desteği çok az sıkıntı çıkarabilir o bakımdan ve zaten ekran küçük zevk vermez.
    ipod aldıktan sonrada S2 de müzik dinlemeyi unut Çünkü şuana kadar müzikmi dinlemişim diyeceksin Yanında Creative Ep830 kullanıyorum ben ama sen dahada iyisini alabilirsin Cx300 gibi.
    ipd normalde ios olduğu için stabil çalışır fakat ben Jb yaptığım için stabillitesi gitti diyebilirim hantallaştı.Ancak sorun yok alıştım.1 yıldan sonra doğru ekranı sönük parlaklıkta kullanmak zorunda kalırsın şarj gitmesin diye ancak kesinlikle S2 den fazla gider merak etme
    Oyun olarak çok yüklenmezsen gayet akıcı oynayabilirsin ve S2 den daha kaliteli oyunları var
    İkisini taşımak zor olurmu diye sormuşsun,şuan mont giydiğim için montumun cebine koyuyorum ama yazın ne yaparım bilmiyorum
    Fakat şöylede bir durum var ipod dan bir süre sonra hevesini aldığında sadece müzik için kullanıyorsun zaten ve hergün yanında bulundurasın gelmiyor ama dediğim gibi müzik için On numara cihazdır
    S2 den taşınabilir wifi açarsın ipod dan girersin internete istersen

İmkanın varsa 5.nesil al , arkadaşımda var uçuyor resmen ve kamerasıda iyileştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 12 Mart 2013; 8:00:28 >

• Beyler bir yardımcı olun lütfen.

Bugün usb den çektim bir baktım kapandı tekrar açılıyor sonra kısır döngüye girdi. Açılır gibi logo çıkıyor sonra ekran beyaz olup baştan başlıyor.

Bilgisayara bağladım. Geri yükle dediğim zaman geri yüklemeye başlıyor yine beyaz ekran çıkıyor yeniden başlıyor. İtunes da hata veriyor şu şekilde.

Kusura bakmayın seslerden dolayı youtube dan müzik eklemek zorunda kaldım sesi kısıp izlerseniz daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

arkadaşlar kamera kaç megapiksel arkadaki?? vga mı

Öndeki facetime destekli kamera VGA arkadaki HD çektiğine göre yüksektir heralde vga değildir.

Bende var şu an ondan yAzıyorum 4 veya 5 megapixel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

arkadaşlar kamera kaç megapiksel arkadaki?? vga mı

Öndeki facetime destekli kamera VGA arkadaki HD çektiğine göre yüksektir heralde vga değildir.

Bende var şu an ondan yAzıyorum 4 veya 5 megapixel

4.nesil Arka kamera 0.7 MP çözünürlüğünde yani 960x720 çözünürlünde fotoğraflar çekilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

ipod'da Dizi izleme işini unut bi kere kardeş format desteği çok az sıkıntı çıkarabilir o bakımdan ve zaten ekran küçük zevk vermez.
    ipod aldıktan sonrada S2 de müzik dinlemeyi unut Çünkü şuana kadar müzikmi dinlemişim diyeceksin Yanında Creative Ep830 kullanıyorum ben ama sen dahada iyisini alabilirsin Cx300 gibi.
    ipd normalde ios olduğu için stabil çalışır fakat ben Jb yaptığım için stabillitesi gitti diyebilirim hantallaştı.Ancak sorun yok alıştım.1 yıldan sonra doğru ekranı sönük parlaklıkta kullanmak zorunda kalırsın şarj gitmesin diye ancak kesinlikle S2 den fazla gider merak etme
    Oyun olarak çok yüklenmezsen gayet akıcı oynayabilirsin ve S2 den daha kaliteli oyunları var
    İkisini taşımak zor olurmu diye sormuşsun,şuan mont giydiğim için montumun cebine koyuyorum ama yazın ne yaparım bilmiyorum
    Fakat şöylede bir durum var ipod dan bir süre sonra hevesini aldığında sadece müzik için kullanıyorsun zaten ve hergün yanında bulundurasın gelmiyor ama dediğim gibi müzik için On numara cihazdır

İmkanın varsa 5.nesil al , arkadaşımda var uçuyor resmen ve kamerasıda iyileştirilmiş

Hocam öncelikle vaktini ayırıp cevapladığın için teşekkürler :)
    Bugün İpod Touch5i inceledikten ve tasarımını gördükten sonra biraz daha bekleyip 5.nesil almaya karar verdim , teknik özellikleri de oldukça üstün 4.nesile göre madem böyle bişey düşünüyoruz parayı vericez biraz bekleyip bir miktar daha ekleyerek iyisini alalım :)
    Dizi konusunda her formatı desteklemez demişsiniz peki appstoredaki uygulamalarla bunu çözebilirmiyiz
    Kulaklık konusunda da uzun süre ep630 kullanmıştım artık daha üst model kulaklık almayı düşünüyorum bakalım ne olucak :)
    Ayrıca mont olayında dediğiniz gibi taşınmasında çok problem olmaz ama yazın da okul olmuyo zaten Olmadı çantanın içine atarız çantaya da gözümüz gibi bakarız
    Ve son olarak ben de hotspot olayını düşünüyorum ama en azından okulda da wifi ağı olduğundan o biraz daha rahatlatır beni :)

Tekrardan teşekkürler görüşlerini paylaştığın için , sağlıklı keyifli günler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Hocam öncelikle vaktini ayırıp cevapladığın için teşekkürler :)
    Bugün İpod Touch5i inceledikten ve tasarımını gördükten sonra biraz daha bekleyip 5.nesil almaya karar verdim , teknik özellikleri de oldukça üstün 4.nesile göre madem böyle bişey düşünüyoruz parayı vericez biraz bekleyip bir miktar daha ekleyerek iyisini alalım :)
    Dizi konusunda her formatı desteklemez demişsiniz peki appstoredaki uygulamalarla bunu çözebilirmiyiz
    Kulaklık konusunda da uzun süre ep630 kullanmıştım artık daha üst model kulaklık almayı düşünüyorum bakalım ne olucak :)
    Ayrıca mont olayında dediğiniz gibi taşınmasında çok problem olmaz ama yazın da okul olmuyo zaten Olmadı çantanın içine atarız çantaya da gözümüz gibi bakarız
    Ve son olarak ben de hotspot olayını düşünüyorum ama en azından okulda da wifi ağı olduğundan o biraz daha rahatlatır beni :)

Tekrardan teşekkürler görüşlerini paylaştığın için , sağlıklı keyifli günler :)

Hocam bir seçenek olması için söylüyorum, bir adet s2 bataryası almak yazdığın birçok sorunu çözecektir. Hem daha ucuz hem daha hafif. İki cihaz sıkıyor biraz gözlemlediğim kadarıyla

• arkadaşlar ben ıpod touch 4 sahibiyim ıos 4 kullanırken cydia yaptım fakat sistem cok ağırladı daha sonra ıos 5 ve 6 yükseltmesi yaptım fakat cydia yapmadım genede agırlık gecmedi ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*
    Hocam bir seçenek olması için söylüyorum, bir adet s2 bataryası almak yazdığın birçok sorunu çözecektir. Hem daha ucuz hem daha hafif. İki cihaz sıkıyor biraz gözlemlediğim kadarıyla

teşekkür ederim hocam düşünceni paylaştığın için :)
    Benim de bu konuda ilk aklım ona gitti tabiki , yalnız iki bataryayı birden şarj etmek sorun oluşturuyo
    Telefonu sık kullanan birisi olduğumdan 2batarya dolumu için geçen süre zarfı kadar telefonu şarjda bırakamam malesef.
    Yurtdışından touch5 getiricem kısmetse , umarım sorun teşkil etmez benim için 2 cihaz olmazsa ailenin ufak fertlerine veririm veya satarım artık :)
  • şu oyun çok eğlenceli.

• Arkadaşlar lütfen daha önce sorulduysa kusura bakmayın,çok sayfa olunca tek tek bakamadım.
    İpod touch 4.nesil aldım,Tango,viber gibi uygulamaları yükledim fakat kişi listesine ulaşamıyorum,arkadaşlarımı nasıl bulabilirim ?
  • Arkadaslar bede ipod almayı dusunuyorum ama 4 mu alsam 5 mi alsam karar verrmedim assinda 5 e o kadar parada vermek istemiyorm ama 4 dun donanimida az gibi geldi bana biraz bu oyunlarda sikinti yaratirmi real racing 3 u oynatirmi mesela ve interneti cok yavs diye duydum olemi gercekten wifi cekim gucu yeterlimi son olarakda yukardaki arakasin dedigi gibi app storedeki uygulamalarla video formati sikintisini cozebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Arkadaslar bede ipod almayı dusunuyorum ama 4 mu alsam 5 mi alsam karar verrmedim assinda 5 e o kadar parada vermek istemiyorm ama 4 dun donanimida az gibi geldi bana biraz bu oyunlarda sikinti yaratirmi real racing 3 u oynatirmi mesela ve interneti cok yavs diye duydum olemi gercekten wifi cekim gucu yeterlimi son olarakda yukardaki arakasin dedigi gibi app storedeki uygulamalarla video formati sikintisini cozebilirmiyiz?

bu saatten sonra 4. nesil alınmaz, ios 6 yüklü gelirse zaten bırakın real racing 3 ü, temple run da bile sorun çıkartır. 5. nesil iyi de onun 8-16gb lik versiyonu yok ve 32gb lik versiyonu da pahalı bence..

programla istediğin tür video yu oynatabilirsin o sorun olmaz, internet hızı da fena değil de 4.2.1 ken çok daha iyiydi, ios 5 de o kadar iyi değil gibime geliyor.

• 4.nesil var elimde beyler şarjı %50 oyuna giriyorum %20 ye düşüyo neden bu kadar bi fark var
  • 2 yıldır kullandığım İpod'un kulaklık girişi bozuldu. Alkolle içini temizleme yöntemi önerilmiş daha önce ama bende bir işe yaramadı. Tamir ettirmek istesem ne kadara mal olur ve güvenebileceğim bir yer var mıdır? Ya da satmaya kalksam elimde kalır mı? Üzerinde bir çizik dahi yok ama şansa kulaklık girişi bozuldu ve müzik olmadan çok kullanışsız oluyor. Var mıdır böyle bir tecrübesi olan?
  • Uzun bir süre jailbreak'li 4.3.3 'ü kullandıktan sonra dün 6.1.3' e geçiş yaptım.Cihaz gayet akıcı ve hızlı çalışıyor.Sevdim bu iOs 6'yı
  • sıfır ıpod touch 5 SATAN YER VEYA sahibinden linki izmirden varmı acaba
  • Selam jailbreakli ipod 4g sahibiyim. Aleti facebook, evernote, mailbox, flipboard, viber gibi uygulamalar için kullanıyorum. Bu uygulamalar bu aleti zorlayacak düzeyde midir yoksa bizim ipod artık yaşlandığı için mi kasmaya başladı bunun cevabını arıyorum. Çünkü artık kilit ekranını açtıktan sonra bile kasmaya başladı. He bi de gözünüzü seveyim arkadaki uygulamaları kapat demeyin :D.
  • Şu anda İos 5.1.1 kullanıyorum 4.nesilde. 6.1.3 yüklemeli miyim cihaza.
    Bu arada cydia'yı sildim yanlışlıkla jb de olmuyor 5.1.1 nasıl restore edebilirim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

4.nesil var elimde beyler şarjı %50 oyuna giriyorum %20 ye düşüyo neden bu kadar bi fark var

Batarya ölmüş. Benim de azaldı son zamanlarda. 3D oyunlara hiç dayanmıyor hele.
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.