Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geniş markette ipodkar hep öyle. Ne kadar güvenilir bilinmez tabi. Çok ucuz ve çok pahalı olandan kaçacaksın
  • diğer konuda bunun 8GB'ı 650tl olcak diye bişey gördüm

2G'mi yeniden sevmeye başladım
  • apple ürünü türkiyeden alınır mı kardeşim :D sizde hata :D 8gb modeli eski nesilden sadece 30$ fazla. e olsun okadar retina ekran denen bişey var dimi. bak steve abimiz bizi kırmamış 32 ve 64lük modellerde fiyat değiştirmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Geniş markette ipodkar hep öyle. Ne kadar güvenilir bilinmez tabi. Çok ucuz ve çok pahalı olandan kaçacaksın

kapıda ödeme seçeneği mevcut olduğu için güvenilmeyecek bir durum yok herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Arkası artık aliminyum değil paslanmaz çelik. Bu da bir "+" bence. Daha zor çizilir heralde artık.
    Edit:Sanırım önceden de paslanmaz çelikmiş iPod touch'ların arkası. Kullandım ama bana daha çok aliminyum gibi gelmişti, biri açıklık getirebilir mi bu konuya?

Biri soruma cevap verebilir mi merak ettim doğrusu...

Girişimservis diye bir sitede:"Aliminyum parlatılmış paslanmaz çelik kapak vardır." diyor.

O ne demek öyle ya "Aliminyum parlatılmış paslanmaz çelik"

• quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

quote:

Geniş markette ipodkar hep öyle. Ne kadar güvenilir bilinmez tabi. Çok ucuz ve çok pahalı olandan kaçacaksın

kapıda ödeme seçeneği mevcut olduğu için güvenilmeyecek bir durum yok herhalde...

bende aynı durumu düşünmekteyim. 320 dolara 8gb iyi mi arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
  • İyiki acele edip iPhone 4 almamışım. Türkiye'ye uygun fiyattan gelirse 3GS'imin yanına 64 lük bir iPod Touch alabilirim.
  • genişmarket güvenilirmi acaba ?
  • Güvenilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

genişmarket güvenilirmi acaba ?
  • Sizin İçin İmza Yaptim.Güle Güle Kullanin.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_42654912/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/eb/fc/e4/ebfce401ecc4a4e7fde139f88f1ab67c.jpg[/image] 

[b][size=1]4.Nesil iPod Touch [/b][/center][/link][b][center][color=blue](Ana Konu)[/center][/b][/color][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 3 Eylül 2010; 13:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Sizin İçin İmza Yaptim.Güle Güle Kullanin.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_42654912/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/30/2f/ed/302fed4f6dfeadb560e6de2d8f56b9b4.jpg[/image] 

[b]4.Nesil iPod Touch [/b][/center][/link][b][center][color=blue](Ana Konu)[/center][/b][/color][/center]

Teşekkürler hocam .Bende ipod touch 4.g alıcam şimdiden imzayı koyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

32:450
    64:600 olacak

tabi abd'de tax yok dimi:)) sitelerdeki fiyatlara göre baz almamak gerekir buna bir 30-40dolar daha koymak lazım
  • tax fiyat üzerine %7 olur. 30-40 dolar olmuyor. 16,1 dolar ekleniyor arkadaşım. Ben ayrıca sitede yazan fiyatı TL'ye çevirdim.
  • quote:

quote:

O zaman garantisiz ürünler oluyor ya onlardandır. ne deniyor unuttum şimdi. Umarım ben yanılıyorumdur.
  • Refurbished demek istedin sanırım ancak daha piyasaya yeni sürülecek bir ürünün refurbished olması imkansız
  • Keşke birde radyo olsaydı.Böylece iPodların en özelliklisi olurdu.
  • quote:

Refurbished demek istedin sanırım ancak daha piyasaya yeni sürülecek bir ürünün refurbished olması imkansız

İyi o zaman Oradan alan olursa konuya yazsın sorun çıktı mı çıkmadı mı diye ona göre biz de oradan alalım ya da almayalım
  • hem türkiye garantisi yok hem de 100dolar pahalı yurtdışından.genişmarketten alana kadar 100 dolara sınıra gidip gelirim , kaçak alırım
  • 100 dolar değil arkadaşım 229 dolar olan ürünü amerikada bile olsan 229 dolara alamıyorsun 20 dolar da vergi ödeyeceksin yani 249 dolar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.