hocam apple mağazasından alırken mi vergi ekleniyor gümrük te mi ? eğer gümrükteyse ürünü açıp geçirsin diyecektim de
Mağazadan alırken. Gümrükte geçerken hiçbir şekilde vergi alamazlar zaten. Bildiğim kadarıyla İngiltere'den alınınca ürünün faturası gösterildiğinde gümrükte turist olduğumuz için alınan vergiyi geri iade ediyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
hocam apple mağazasından alırken mi vergi ekleniyor gümrük te mi ? eğer gümrükteyse ürünü açıp geçirsin diyecektim de
Mağazadan alırken. Gümrükte geçerken hiçbir şekilde vergi alamazlar zaten. Bildiğim kadarıyla İngiltere'den alınınca ürünün faturası gösterildiğinde gümrükte turist olduğumuz için alınan vergiyi geri iade ediyorlar.
Ne iyiymis ya bu yaz ıngiltereye gitme ihtimalim var iphone 4 alırım o zaman
Ben isviçredeyim, uzun süredir smartphone alma düşüncem vardı, hem internet hem navigasyon için, aklımdan galaxy s veya iphone 4 geçiyordu, ancak bugün bu şukela cihazı görünce dedim niye bunu almıyorum.. zaten şuan çok çok eski bi tel var elimde onu kullanıyorum, diğer ihtiyaçlar içinde bunu kullanırım. burada satışa çıkmış apple store'da, ve siparişten sonra 6-7 gün içinde elinize geçer diyor sitede. sizce de mantıklı mı 2 cihaz bulundurmak, yani tel + ipod touch?? fikirleriniz nedir?? yoksa parayı toparlayıp iphone veya başka bir şey mi almalı?? fiyatları bugünkü kur üzerinden şöyle görünüyor:
8gb -- 279 frank -- 405 tl 32gb -- 379 frank -- 550 tl 64gb -- 529 frank -- 765 tl
bunlar vergiler her şey dahil fiyatlar, 32 olan uygun gibi duruyor. Hatta 1-2 ay bekleyeyim diyorum, fiyatı da biraz gevşer o zamana kadar burada.
not: dostlar bilgilendirme amaçlı yazdım, sipariş alma amaçlı değil, zaten durumum müsait değil 3-5 tane alıp satmaya..
ben touch+telefondan yanayım.gerçi iphoneun yurtdışı fiyatı da fena değildi. iphone'un en önemli eksisi olan pil ömrünü de göz önünde bulundurmak lazım.touchın şarjı bitse en azından bi süreliğine müzik dinleyemezsin.iphoneda şarj bitti mi sen de bittin
Önceki nesillerde kasa rahatlıkla çizilebiliyordu.Yeni nesilde buna bir önlem almışlar mı acaba?
Ben de İpod Touch 4G 8gb + 6300 düşünüyorum. Umarım fiyat beklediğim gibi olur. 600-650 den fazla veremem İpod Tocuh'a.
quote:
Orijinalden alıntı: umuts55
Ben de İpod Touch 4G 8gb + 6300 düşünüyorum. Umarım fiyat beklediğim gibi olur. 600-650 den fazla veremem İpod Tocuh'a.
verememeyi bırak verilmez.forumda düzgün birileri getirip iyi bi fiyata satsa yakında
Ben de İpod Touch 4G 8gb + 6300 düşünüyorum. Umarım fiyat beklediğim gibi olur. 600-650 den fazla veremem İpod Touch'a.
verememeyi bırak verilmez.forumda düzgün birileri getirip iyi bi fiyata satsa yakında
Mağazalarda tahminen fiyat ne olur ki ? Ve ne zamana gelir ? (Dr, teknosa vb.)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: peacelick
quote:
Ben de İpod Touch 4G 8gb + 6300 düşünüyorum. Umarım fiyat beklediğim gibi olur. 600-650 den fazla veremem İpod Touch'a.
Mağazalarda tahminen fiyat ne olur ki ? Ve ne zamana gelir ? (Dr, teknosa vb.)
mağazalar 2-3 hafta sora gelir fiyatı bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: boraezer
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: boraezer
getirten olucakmı acaba dışarıdan.. :) bende 8gb modelinden kesin alıcağım. türkiyede tahminen ne kadara satılır arkadaşlar? ve ne zaman satış başlar tahminen? :) :) muhteşem bi alet olmuş bu arada
Türkiye'ye resmi olarak 1 ay sonra gelir. Yurt dışındansa çıktıktan 1 hafta sonra 15-20 satıcı tarafından getirilir fiyat olarak 8 GB olanlar 450 TL civarı olurlar. 32 GB olanlarda 550 TL civarı satılırlar. 2 yıl garantili mağaza fiyatları da +200 TL olur.
+200 mü o kadar fark olur mu yahu? 229 dolar nere 650 tl nere :D
Burası Türkiye
quote:
Beyler maximum 600 liraya kaç Gb olan modelini alabilirim Türkiye'ye geldiğinde ?
quote:
Orijinalden alıntı: LimonPili
quote:
Beyler maximum 600 liraya kaç Gb olan modelini alabilirim Türkiye'ye geldiğinde ?
üsüne 50-60 tl koyarak 32 yi alabilirsiniz
bence 32GB alın cunku hd vıdeo kaydı yapıyor hemen bıter hafızanız. Hem 7 gb oluyor 1024 1 hesabından
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
bence 32GB alın cunku hd vıdeo kaydı yapıyor hemen bıter hafızanız. Hem 7 gb oluyor 1024 1 hesabından
1 tblık disklerde aşırı farkediyor zarara uğratıyor insanı o hesap. Koskoca Apple 1 gb= 1000 mb değil de 1024den hesaplasa batacak mı
Dogubank'a ne zaman gelir bu cihaz? apple touch'imi ordan almistim...
sahibinden com da ipod 6.nesil amerikadan kargho ilani vermişler 900 tl 32gb çift camera gps vs iphone dan tek eksigi telefon ozelligi yok
ilan lardaki ozellikler dogrumu
4. Nesil Ipod touch faturasıyla birlikte..
1 Eylül 2010 da çıkan üründe diğer serilerine göre cok büyük yenilikler yapılmıstır.
1YIL TR GARANTİSİ VARDİR
Hd video kaydı , çift kamera , a4 işlemci(ipad ile aynı) , inanılmaz şarz süresi 40 saat müzik ve 7 saat video izleme süresi
8 GB 899 TL
32 GB 999 TL
diger ilanlardaki fiyatlar
8GB 350$
32GB 430$
İPodun son modeli olan önde ve arkada olmak üzere 2 kameralı İpod 4.
İPOD Touch 4 Fiyatları Şöyle:
İPOD TOUCH 4
8 GB-----------$450
32 GB---------$550
64 GB---------$650
3 ilan var fiyatlar çok degisik 32 gb fiyatina 64 gb satan da var 8 gb i 900 tl ye 32 gb i 350 dolar a satan da var chin mali mi bu 350 dolarlıklar yoksa 32 gb 900 tl bence normal apple bayisinde 32 gb ipod touch eski nesil 750 tl
sadece telefon ozelligi için gidip te iphone 4 almam he daha kalin hem daha laba duruyor şu inceliğe
bakin ipod 4 ekran ayni goruntu ayni ama çok ince ve iphone 4 kadar kaba durmuyor
32 gb 3gs iphone gibi ama onunde kamerasi da var internetten zaten telefon la da konusuluyor
ondeki kamera ile goruntulu gorusme bile yapilir o da 32 gb 3gs iphone da olmayan bir olzellik tek kamerali oldugu için
ipod 4 32 gb turkiyede kaça gelir bilmem ama çiktigi anda alicam ipod ve iphone eski nesil almaktan vazgectim 800 900 tl iphone 2.el alicagima bunu alirim 0 daha iyi 64 gb bence fazla bir gunde o kdar video çekicegimi sanmiyorum
@unixslax
Amerika satış fiyatı 8 GB 229$, 32 GB 299 $, 64 GB 399 $ ve üstüne % 8 vergisi var. 32 GB olanı 350 $'a satılması normal ama daha satışa bile sunulmadığı için satıcılar öyle 20 $ kar yapmazlar yani dolandırıcı olabilir, pahalı satanın da güvenilir bir yanı yok. En sağlıklısı ürünlerin yayılmasını beklemek ve alan kişilerin tavsiyesiyle almak. Şimdi alsak bile ürün 2-3 hafta sonra gelecek ve o zamana belki üründe bir hata olup onşar toplatılıp yeni seriler satılacak. iPhone 4 ise pahalı olacağı şimdiden belli her yeni seri daha pahalıya çıkıyor :D.
Dediğin gibi 64 GB fazla hem kendim için konuşuyum öyle 20 GB'lık vidyo çekerim belki düğün vb. denk gelir DVD'ye çeker ya sahibine veririm yada 2 ay sonra silerim bilgisayardan. Sadece güzel olduğunu düşündüğüm kısa vidyoları saklarım. Resimleri saklarım sadece.
30 dakika civarı video ne kadar yer kaplar ki ( Kendi kamerasından çektiğimiz ).