Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umuts55
    30 dakika civarı video ne kadar yer kaplar ki ( Kendi kamerasından çektiğimiz ).

ortalama 300 400mb olmasi lazim.bitratee bakar
  • Fotoğrafın kalitesini megapikselle ölçen arkadaşlara hitaben ;

Fotoğraf kalitesi içindeki sensörle orantılıdır, ufacık sensör koyup 15mp çözünürlük koyan cep telefonlarından daha kaliteli çekecek bu cihaz. Megapiksel sadece çözünürlüğü, fotoğrafın boyutunu belirler. E bu cihazdan fotoğrafı alıpta çıktı olarak afiş falan yapmayıverin bari...

1. Nesil iPod touch kullanıcısıyım hala, üstüne ne telefonlar ne mp3 playerlar kullandım hala vazgeçipte satamadığım tek cihazdır. Taşıyabilenler kesinlikle ipod touch + cep telefonu kullansın, çok başıma geldi ordan biliyorum, sırf telefon lazım olacak diye oyun oynayamıyorsunuz ikisi bir arada olunca şarjı anında bitiyor.

Bu arada ayın Eylülün 27'sinde Amsterdam'a gidiyorum. Gerçi orasıda çok ucuz olmayacaktır ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 5 Eylül 2010; 3:14:55 >

• abd satis fiyatina vergisini de ekleyin;
    bir kac gun icinde alicam mesela, 32gb'in fiyati $320 kusure denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman3445

quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

32:450
    64:600 olacak

tax fiyat üzerine %7 olur. 30-40 dolar olmuyor. 16,1 dolar ekleniyor arkadaşım. Ben ayrıca sitede yazan fiyatı TL'ye çevirdim.

400dolar * 0,0875 Ny Vergi oranı = 35 dolar !! bişey bilmeden konuşmuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman3445 -- 5 Eylül 2010; 4:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

quote:

30 dakika civarı video ne kadar yer kaplar ki ( Kendi kamerasından çektiğimiz ).

Öyleyse çok iyi, sonuçta çektiğim video ipodda kalmayacak bilgisayara atıp ipoddan sileceğim. Bu şekilde olursa 8 gb rahatlıkla yeter bana. Zaten fiyat sınırım 650 lira.

Bir de benim sorunum şu. Koskoca Samsun'da doğru düzgün elektronik mağazası olmaz mı ya. Dr ve Teknosa var. Teknosa'dan bir şey almak istemiyorum. Dr'a gelir mi ki acaba ? Bir sorum da bu yurtdışından getirip satanlardan aldığımız zaman garantisi oluyor mu cihazın ?
    Bu konuda bilgisizim biraz.

• 1 yıl uluslar arası oluyor diye biliyorum.
    quote:

quote:

quote:

Öyleyse çok iyi, sonuçta çektiğim video ipodda kalmayacak bilgisayara atıp ipoddan sileceğim. Bu şekilde olursa 8 gb rahatlıkla yeter bana. Zaten fiyat sınırım 650 lira.

Bir de benim sorunum şu. Koskoca Samsun'da doğru düzgün elektronik mağazası olmaz mı ya. Dr ve Teknosa var. Teknosa'dan bir şey almak istemiyorum. Dr'a gelir mi ki acaba ? Bir sorum da bu yurtdışından getirip satanlardan aldığımız zaman garantisi oluyor mu cihazın ?
    Bu konuda bilgisizim biraz.

• arkadaşlar bunun kamerası sağlam mı güzel foto çekimi yapar mı nokia N82'yi satıcam bunu almak için de.
  • Valla sağlam mı değil mi bilmiyorum ama hd video çekiyor. Fotoğraf çekimide güzel sayılır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra
    Fotoğrafın kalitesini megapikselle ölçen arkadaşlara hitaben ;

Fotoğraf kalitesi içindeki sensörle orantılıdır, ufacık sensör koyup 15mp çözünürlük koyan cep telefonlarından daha kaliteli çekecek bu cihaz. Megapiksel sadece çözünürlüğü, fotoğrafın boyutunu belirler. E bu cihazdan fotoğrafı alıpta çıktı olarak afiş falan yapmayıverin bari...

1. Nesil iPod touch kullanıcısıyım hala, üstüne ne telefonlar ne mp3 playerlar kullandım hala vazgeçipte satamadığım tek cihazdır. Taşıyabilenler kesinlikle ipod touch + cep telefonu kullansın, çok başıma geldi ordan biliyorum, sırf telefon lazım olacak diye oyun oynayamıyorsunuz ikisi bir arada olunca şarjı anında bitiyor.

Bu arada ayın Eylülün 27'sinde Amsterdam'a gidiyorum. Gerçi orasıda çok ucuz olmayacaktır ama...

Kameranın kalitesinin mp ile ölçülmedigini biz de biliyoruz fakat en basitinden bir foto çektin bilgisayarda duvarkağıdı yapacaksın. Günümüzde monitörler ortalama 1440x900 çözünürlüğe sahip. Nasıl gözükür resim? En basit örnek bu.

Not: ben apple şunu da koysa bunu da koysa diyen maymun iştahlıklardan değilim. 1 mp de olsa kamera kameradır diyenlerdenim, ama gönül isterdi ki en az 2 mp olsun. Olmadı ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Kameranın kalitesinin mp ile ölçülmedigini biz de biliyoruz fakat en basitinden bir foto çektin bilgisayarda duvarkağıdı yapacaksın. Günümüzde monitörler ortalama 1440x900 çözünürlüğe sahip. Nasıl gözükür resim? En basit örnek bu.

Not: ben apple şunu da koysa bunu da koysa diyen maymun iştahlıklardan değilim. 1 mp de olsa kamera kameradır diyenlerdenim, ama gönül isterdi ki en az 2 mp olsun. Olmadı ne yapalım

Hah işte bende onu dedim, 2mp olup deli gibi noise olmasındansa daha keskin net fotolar çekip ufak boyutta olmasını tercih ederim ben. Tabi tercih meselesi dediğin gibi. Ama şu da var bu cihazlardaki uygulamalar İLLAKİ 2mp-3mp çözünürlükte fotoğraf çekecektir.

• 8gb olanı alınabilir beğendim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Hah işte bende onu dedim, 2mp olup deli gibi noise olmasındansa daha keskin net fotolar çekip ufak boyutta olmasını tercih ederim ben. Tabi tercih meselesi dediğin gibi. Ama şu da var bu cihazlardaki uygulamalar İLLAKİ 2mp-3mp çözünürlükte fotoğraf çekecektir.

Zaten hangimiz her gün profesyonel fotoğraflar çekiyoruz ki? En fazla arkadaşlar arasında hatıra fotoğrafı vs. çekilirim ben. Ona da yeter işte. 10 mp olup yüzümüz noiseden gözükmemesi yerine 1mp cam gibi fotoğraf daha iyidir.

• Noise nedir?
  • gerçekçi olmak lazim vatan da 8gb ipod touch 470 tl iken ipod 4 8gb amerikada arada 100 usd farkla satiliosa 470 +150 +vergi = 700 tl bence 32 lik te 750 tl olduguna gore ipod 4 32 de 900 den aşaği gelmez tabi gelincede eski nesil ler uretimden kalkicak onlarin fiyatlari düşer

vatan teknosa vs gibi yerlerde ipod 4 8gb 700 750 tl olur

32 gb ipod 4 te 800 900 tl arasi gelir eski nesil fiyati zaten 8gb 470tl 32gb 750tl 64 gb i 850 tl

ipod touch 4 64 gb oda 1000 i geçer 4.nesili tr de bu fiyatlardan aşağı satamazlar vergi geliceği için

199 usd ye amerikadan almak varken tr den almak çok gereksiz neden hep biz turkler kazik yiyoruz avrupalılar maerikalilar bizi aldigimiz fiyatin 3/! ini oduyorlar hep

• apple store

• vergi filan tamam da %100 vergi de yok ki.satıcıların aç gözlülüğü hep.isteseler gayet makul fiyatlara satabilirler
    kimse almasın mağazalardan , herkes forumdan filan alsın belki akıllanırlar
  • quote:

vergi filan tamam da %100 vergi de yok ki.satıcıların aç gözlülüğü hep.isteseler gayet makul fiyatlara satabilirler
    kimse almasın mağazalardan , herkes forumdan filan alsın belki akıllanırlar

kardeş çok haklisin sonrada satilmayinca 15 gun sonra %20 30 indirime gidiyorlr açgözluluklerinde aynen olan bzim gibi tuketim çilgini tr dekilere oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveVai17

Noise nedir?

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

Resimdeki o nokta gibi olan şeyler noisedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 5 Eylül 2010; 20:21:17 >
  • Yine müthiş bir cihaz Apple'dan,muhtelemen bu ay veya gelecek ay İngiltere'den getirteceğim.İngiltere'de 8 GB'lık modeli 189£.Tabi Invisible Shield'la beraber yoksa ben nokta çiziğe bile dayanamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 5 Eylül 2010; 19:36:28 >
  • evet arkadaslar forumda getırten varmı toplu olarak getırten yada bıreysel olarak getırten varmı satıs fıyatı nedır nasıl satın alıcaz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.