Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben isteyen 1 yada en fazla 2 kisiye bayramdan sonraki haftaya getirtebilirim. 32 gb olanı. Düşündüğüm fiyat 800tl ilgilenenler sendogan.sen@gmail.com a mail atabilirler. Acikcasi cok isteyen olursa fiyati siz belirlersiniz arkadaslar. Iyi aksamlar...
  • ben 900'e getiriyorum
  • Ek bir açıklama olarak ürün apple store dan alınacak shipping olayı da zaman alacağından 1-2 gün içinde haber vermeniz gerekecek bir de alış verişin daha kolay olması için ANKARA olmanız tercih edilir. Olmazsada bir sekilde halledilir ama getirdiğim ürün elimde patlamasın. Birde ürünün arkasında istediğiniz bir notu yazdırabiliyorsunuz. Alacak arkadaşa onuda ayarlatabilirim fakat açmadan arkasında ne yazdığını nasıl biliriz o konuda bie bilgim yok açıkçası şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSE_1977

Ek bir açıklama olarak ürün apple store dan alınacak shipping olayı da zaman alacağından 1-2 gün içinde haber vermeniz gerekecek bir de alış verişin daha kolay olması için ANKARA olmanız tercih edilir. Olmazsada bir sekilde halledilir ama getirdiğim ürün elimde patlamasın. Birde ürünün arkasında istediğiniz bir notu yazdırabiliyorsunuz. Alacak arkadaşa onuda ayarlatabilirim fakat açmadan arkasında ne yazdığını nasıl biliriz o konuda bie bilgim yok açıkçası şu anda.

800tl fazla değilmi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

quote:

Ek bir açıklama olarak ürün apple store dan alınacak shipping olayı da zaman alacağından 1-2 gün içinde haber vermeniz gerekecek bir de alış verişin daha kolay olması için ANKARA olmanız tercih edilir. Olmazsada bir sekilde halledilir ama getirdiğim ürün elimde patlamasın. Birde ürünün arkasında istediğiniz bir notu yazdırabiliyorsunuz. Alacak arkadaşa onuda ayarlatabilirim fakat açmadan arkasında ne yazdığını nasıl biliriz o konuda bie bilgim yok açıkçası şu anda.

Daha fazla rakamlara satanlar var çok olmadığını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

800 diyorunuz da kamerası kac mp bu aletin sitesinde de bulamadım bu konuda bilgi verir misiniz? eminim ki sattıgınız cihazın ozellıklerını bılıyorsunuzdur?

• quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

quote:

quote:

quote:

800 diyorunuz da kamerası kac mp bu aletin sitesinde de bulamadım bu konuda bilgi verir misiniz? eminim ki sattıgınız cihazın ozellıklerını bılıyorsunuzdur?

Açıkçası arkadaşım 5 yada 3.2 sitesinde detaylı özellikleri yoktu 720p video çekebiliyor. Yüz yüze görüşme olanağı sunuyor. Retina ekran kullanılmış. 40 saate kadar müzik 7 saate kadar video izlenebiliyor. A4 işlemci barındırıyor. ios 4 vs. Ben bu bilgileri okuyarak almaya karar verdim.

• benim için kamera cok onemli.sanıyorum ki 1mp lik kamera bile hd video cekebilir.apple kamera ozellıgını sıteye yazmadıgına göre bu işin ucunda bi bit yenigi var gibi gözüküyor. cok büyük bir fiyaskoyla karşılaşmayalım
  • quote:

benim için kamera cok onemli.sanıyorum ki 1mp lik kamera bile hd video cekebilir.apple kamera ozellıgını sıteye yazmadıgına göre bu işin ucunda bi bit yenigi var gibi gözüküyor. cok büyük bir fiyaskoyla karşılaşmayalım

Urun elimde su an olmadigi icin yorum yapamiyacagim internette yazana gore size yorum yaptim. Urun amerikadan gelecek ve dedigim gibi ne kendi sitesinde nede baska bir yerde kamerasının kaç mp oldugu hakkinda net bilgi yok. Bende bu dogrultuda sana cevap yazmaya calistim. Yani benim getirecegim urun apple in yeni nesil ipod touch 4g 32gb. Urun cakma falan degil. Takdiri size kalmis.
  • bu iphone fırsatcilari da dogubankta 900 tl iphone 4 chin malini satiolar tr gelince 6 ay sonra orjinali o fiyat olucak
  • @-TeReN-

Kamera 0,7 mp.
  • Arkadaşlar merhaba,

arkadaşım amerikadan gelecek 1 hafta sonra.. ipod touch 4lerin çarşamba günü new york apple store'a ve best buy gibi yerlere geleceğini söyledi..

şimdi hesaplarıma göre şu fiyatlar çıkıyor tax yani vergisi dahil:

32gb 4th gen --> 325 dolar
    8gb 4th gen --> 249 dolar
    32gb 3rd gen (refurbished) --> 249 dolar
    160 gb ipod classic(refurbished) --> 227 dolar

hangisini almalı karar veremiyorum. daha çok 4. generation olacağı kesin de 8 ile 32 lik arasında kaldım. sırf aradaki 4 kat hafıza için 75 dolar vermeye değer mi? sonuçta sabah akşam bilgisayar başındayım siler yüklerim istediğim gibi
  • Sonradan pişman olma bence siler yüklersin fakat sırf video olayı değil müzik programlar doldurur 8 gb'ı 32 al almış iken.
    quote:

Orijinalden alıntı: elm@

Arkadaşlar merhaba,

arkadaşım amerikadan gelecek 1 hafta sonra.. ipod touch 4lerin çarşamba günü new york apple store'a ve best buy gibi yerlere geleceğini söyledi..

şimdi hesaplarıma göre şu fiyatlar çıkıyor tax yani vergisi dahil:

32gb 4th gen --> 325 dolar
    8gb 4th gen --> 249 dolar
    32gb 3rd gen (refurbished) --> 249 dolar
    160 gb ipod classic(refurbished) --> 227 dolar

hangisini almalı karar veremiyorum. daha çok 4. generation olacağı kesin de 8 ile 32 lik arasında kaldım. sırf aradaki 4 kat hafıza için 75 dolar vermeye değer mi? sonuçta sabah akşam bilgisayar başındayım siler yüklerim istediğim gibi

• 220dolarda bence fazla abartı kar için..
    ben 100dolar karla getiriyorm satıldı hepsi..ama 1-2 tane daha alsam gümrükte kalır korkusu var yoksa getiririm

ama bazılarıda çoşmus 64gb 450dolar weririm diyo:D o fiyata sen sat ben senden alıyım hem getirme korkum olmaz dedim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman3445 -- 6 Eylül 2010; 5:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

@-TeReN-

Kamera 0,7 mp.

tam bir fiyaskoymuş o zaman. Kesinlikler 800 tl verilmez.O fiyata 2. el ayfon 3gs ondan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TeReN- -- 6 Eylül 2010; 5:49:13 >
  • Arkadaşlar 4 adet ipod touch 4g 32gb getirecegim. Pazarliksiz son fiyat 700 tl bayramdan sonraki hafta ici elimde olacak. Ankaradan isteyenlere öncelik taninacaktir. Urunun fiyati apple sitesinde oldugu gibi degildir. Tax + hizli kargo + alisveris yaptigin bankanin dolar kurunu hesaba katinca verdigim fiyat uygundur.Ilgilenenler icin sendogan.sen@gmail.com

Ürünün teslim süreleri arkadaşın gelme tarihini geçtiğinden sipariş alınmamaktadır. Ürün yeni ve talep çokmuş. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSE_1977 -- 7 Eylül 2010; 23:15:52 >
  • 3gs'nin kamerasından iyidir.
    quote:

quote:

@-TeReN-

Kamera 0,7 mp.

tam bir fiyaskoymuş o zaman. Kesinlikler 800 tl verilmez.O fiyata 2. el ayfon 3gs ondan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveVai17

3gs'nin kamerasından iyidir.
    quote:

quote:

@-TeReN-

Kamera 0,7 mp.

Bu yorum içişn daha erken ve 3Gs'de iOS 4.1 ile HDR fotoğraf çekimi özelliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

@-TeReN-

Kamera 0,7 mp.

Bu yorum içişn daha erken ve 3Gs'de iOS 4.1 ile HDR fotoğraf çekimi özelliği var.

HDR ne oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

@-TeReN-

Kamera 0,7 mp.

HDR ne oluyor

Aynı anda 3 resim çekiyor bunlar düşük orta ve yüksek ışıklı onları makine işleyip birleştiriyor ve daha güzel bir görüntü çıkıyor.

HDR kapalı iken:
     4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

HDR açık iken:
     4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 6 Eylül 2010; 16:42:40 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.