Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bywant

Merhaba,

Yukaridaki yorumlara genel olarak bir aciklik getirmek isterim.

Arkadaslar ATV4 icin Jailbreak yoktur!
    Zamaninda pangu tvos 9.0 ve 9.0.1 icin jailbreak yontem ve uygulamasi yayinlamisti. Fakat jailbreak yapmanin tek getirisi SSH ile ATV4'e baglanbilmekti. Özellikle Cydia olmadan jb'nin pek bir getirisi olmaz ve hem bu versiyonlarda yapilan jb cydia'yi yüklemiyor hem de atv4 icin hazirlanmis bir cydia bulunmuyor. Kaldiki bir cok kisi cihazi tvos10'a update etti bile.

Peki kodi'yi nasil yüklüyoruz o zaman diyorsaniz, yaptigimiz islemin jb ile hicbir alakasi yok. Android kullanicilarinin daha asina oldugu bir terim ve islem olan 'Sideoload' yäntemiyle kuruyoruz. Bunu en basitinden su sekilde düsünebilirsiniz, diyelimki tvos icin uygulama gelistiriyorsunuz ve app store da satisa sunmadan önce tabiki test etmeniz gerekiyor. Gelistirdiginiz bu uygulamayi cihaza kurdugunuzda eger apple developer hesabiniz ücretli üyelik ise o uygulama bir sene, ücretsiz-free üyelik ise 3 ay gecerliydi. Sideload yapan sayisi artinca apple ücretsiz üyelikler icin olan bu 3 ayi 7 güne indirdi.

Bir baska deyisle, kodi (ve diger sideload yapilabilen uygulamalar) sanki kendi gelistirdigimiz ve test etmek istedigimiz bir uygulamaymis gibi cihaza yüklüyorduk bu sayede.

Yukarida bahsettigimiz ipastore, ipwnstore gibi yöntemler, kendi ücretli developer hesaplariyla bu uygulamalari imzaliyor bu sayede test uygulamamiz (kodi) 1 sene boyunca gecerli oluyor-calisiyor.

Kodi ATV4 performansi konusunda da bir cok soru geliyor. Ben gayet memnunum, hizli calisiyor, tek sevmedigim-rahatsiz oldugum konu atv4 kumandasini normalde alistiginiz sekilde kullanamiyorsunuz. Kumandadaki dokunmatik alani tusmus gibi kullanmaniz gerekiyor. Bu bir cok kisiyi rahatsiz etmiyor olabilir fakat acikcasi ben alisamadim. O yüzden telefonuma kodi'nin kumanda uygulamasini kurdum ordan kullaniyorum.

Eklentileri zip dosyasindan kurmak isteyenler, bilgisayarlarinda eklentinin oldugu klasore paylasim-share vererek kodi'de smb üzerinden kurabilirler.

ATV3 için bunları yapabilirmiyiz peki ??

• Arkadaşlar
    Atv 3 ile 4 arasında AirPlay hızında bir fark var mı mesela ben atv3 de internetin hızlı olmasına rağmen yani telefondan takılmadan video izleyebilmeme rağmen AirPlay'dan gönderdiğimde takılma yaşıyorum bunda bir gelişme oldumu veya ben bunu başka sebepten mi yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple TV ile infuse pro + GSE iptv + uydunet 25mbps 250 gb AKK mükemmel bir ekip oldu. Çok memnunum

Tek bir sıkıntım var muhtemelen ayarı vardır ben bulamadım. 1920*1080 60hz çözünürlük ile kullanıyorum ve ekranda taşma var tv'nin ekranına tam oturmuyor görüntü sebebini bir türlü bulamadım.
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gae ip tv nin arayüzü çok kötü youtubeda farklı arayüzler gördüm ben demosunu deniyorum demoda tema yok acaba full sürümde tema değiştirebiliyormuyuz birde 250 gb kota iptv ye yetiyormu bende uydunetteyim 50 gb kotalı 3 mb te düşse bile iptvde bi sıkıntı yaşamıyorum

• harmonyoa kullanıcısına yanıt
    Hocam, ip tv temalarına bakmadım ama bakar yazarım. Kota ya gelecek olursak ay başından itibaren turkcell tv+ , ip tv, netflix kullanıp, torrentten indirim yaptım toplam 80 GB olmuş.

Torrentten 7-8 içerik indirdim hemen hemen 40GB yapar. Turkcell TV+ 'dan geri sar izle kullanıyoruz. IP TV için spor içerikli kanalları kullanıyoruz ve netflix üzerinden film ve dizi izliyorum.

Bu durumda turkcell tv+, ip tv ve netflix 16 günde 40 GB yemiş. Haftasonları neredeyse tüm gün hafta içi akşam 20:00'den sonra açık.
  • Arkadaşlar önceliğiniz Kodi ise.. dediğim gibi Raspberry Pi3 kesinle öneririm... Openelec ile resmen hız canavarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Hocam, ip tv temalarına bakmadım ama bakar yazarım. Kota ya gelecek olursak ay başından itibaren turkcell tv+ , ip tv, netflix kullanıp, torrentten indirim yaptım toplam 80 GB olmuş.

Torrentten 7-8 içerik indirdim hemen hemen 40GB yapar. Turkcell TV+ 'dan geri sar izle kullanıyoruz. IP TV için spor içerikli kanalları kullanıyoruz ve netflix üzerinden film ve dizi izliyorum.

Bu durumda turkcell tv+, ip tv ve netflix 16 günde 40 GB yemiş. Haftasonları neredeyse tüm gün hafta içi akşam 20:00'den sonra açık.

anladım hocam dediğim gibi şu tema olayına bakarsan çok makbule geçer ona göre satın alıcam şuan kış olduğu için ufak odada takılıyorum ordaki tv de 82 ekran o yüzden bu temada yazılar okunmuyor uzaktan oda biraz can sıkıcı bi durum oluyor tekrar teşekkürler...

• Başka bir başlığa da yazdım. Konu kirliliği olsun istemiyorum ama kafam çok karıştı.

Selamlar arkadaşlar. Konudaki bi çok sayfayı okudum ama çıkamıoyorm işin içinden. İki gün önce apt4 aldım. Evimde de pc var ve internetim turksat uydunet, haliyle netmaster modem ile. Dün gece pc den bi dosyamı paylaşıma açtım ve apt ye siznde önerdiğiniz üzere infuse 4 pro kurdum. Dosyalarımı gördü ve çalıştırdı.

Fakat 3 dakika oynuyor 2 dakika takılıyor video. Bir çok format ve büyüklük denedim. Hep aynı. Bu arada pc im masaüstü ve başka bir odada wieeless ile bağlanıyor.

Benm sorum sebep wireless ike bağlanmasımıdır? Ek bi program kursam pc ye çözermiyim. Yada western digitalin cloud lu harddiskini alsam ve modeme bağladam kesin çözüm olurmu 😬

Teşekkürler şimdiden.
  • dincerusanmaz D kullanıcısına yanıt
    Sorun wireless hızının yeterli olmamasında hocam. Ya menzil ya da hız sıkıntısı var ağınızda. WD Cloud aldım rahat ettim. Aynı şekilde uydunet model yanına WD alığ içerisini film dizi vs atıp rahat ediyorum. Üstelik içerisindeki data ya da dışarıdan ulaşabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar önceliğiniz Kodi ise.. dediğim gibi Raspberry Pi3 kesinle öneririm... Openelec ile resmen hız canavarı..

pvr - simple iptv client kurdunuz mu kodi de raspberry 3 için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 16 Kasım 2016; 14:45:55 >
  • Iptv kurdum sikunti yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler bana bir yol gösterecek olan yokmudur ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin dediğin olay için bir sürü cvp yazdık olmuyor dedik ama sen illa oldurmak istiyorsun yok yani öyle bişey 3. Nesile kodi yükliyemiyorsun...

• tamamdır hocam eyvallah sağol
  • netflix üyeliği kardeşlik düşünen varsa pm atsın...
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Yapamazsiniz, acikcasi ATV3 ile yapabileceginiz tek sey AirPlay kullanimi ve itunes uzerinden film kiralamak-satin almak. Bana sorarsaniz bir an once elinizden cikarip ATV4 yada hangi box'u ihtiyaclariniza uygun goruyorsaniz onu almaniz en mantiklisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywant

Yapamazsiniz, acikcasi ATV3 ile yapabileceginiz tek sey AirPlay kullanimi ve itunes uzerinden film kiralamak-satin almak. Bana sorarsaniz bir an once elinizden cikarip ATV4 yada hangi box'u ihtiyaclariniza uygun goruyorsaniz onu almaniz en mantiklisi.

anladım..teşekkürler.
  • Arkadaşlar
    Atv 3 ile 4 arasında AirPlay hızında bir fark var mı mesela ben atv3 de internetin hızlı olmasına rağmen yani telefondan takılmadan video izleyebilmeme rağmen AirPlay'dan gönderdiğimde takılma yaşıyorum bunda bir gelişme oldumu veya ben bunu başka sebepten mi yaşıyorum

• dün şu ürünü inceledim gerçekten hoşuma gitti.... apple tv 4 den daha iyi gibi...

sorunsuz kodi yüklenebiliyor - sd kart ile arttıtılabilir hafıza - 4k ultra hd desteği 2160p up to 30fps; 720p and 1080p up to 60fps

[link=https://www.amazon.com/Amazon-Fire-TV-Streaming-Media-Player/dp/B00U3FPN4U][/link]

All-New Fire TV Stick with Alexa Voice Remote | Streaming Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 17 Kasım 2016; 11:0:1 >

• stick olana kodi yükleniyorsa hemen alıyım ?
    Todays Technical Connectyoutube
    Amazon Firestick - 5 STEP HACK FOR FREE TV AND MOVIES!!
    https://www.youtube.com/watch?v=takz7xpYyYg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 17 Kasım 2016; 12:19:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.