Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'da canli yayin yapan kanallarin m3u8 adreslerini 30 dakikada bir alip m3u playlist olusturan ufak bir bash script uzerinde calisiyorum arkadaslar. Daha sonra kodi yada gse'de bu m3u playlistin adresini girerek youtubedaki kanallara erisebileceksiniz.

Öneri, fikir, istegi olanlar bildirirse sevinirim
  • bywant B kullanıcısına yanıt
    Süper. Şimdiden kolaylıklar dilerim.
  • Arkadaslar ben iptv satin aldim, senelik 70€
    Butun turk kanalari var.
    Discovery'nin butun kanallari
    Ligtv var ve tum spor kanalari var.
    Film kanalari var.
    Bide 600e yakin film var. (Taninmis filmler)
    Appletvye kurdum rahatlikla izliyorum. Hd kanal hepsi.
    Yurtdisinda yasayanlar icin 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

Arkadaslar ben iptv satin aldim, senelik 70€
    Butun turk kanalari var.
    Film kanalari var.

Hocam bh iptv ülkemizde kullanılamıyor mu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

Arkadaslar ben iptv satin aldim, senelik 70€
    Butun turk kanalari var.
    Film kanalari var.

Hocam bh iptv ülkemizde kullanılamıyor mu acaba.

Ülkemi derken hocam?
    Ben Norvecteyim.

• AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Üstat yurt dışında olduğunuzu anladım da acaba Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Böyle ligtv falan.
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak sizlere şimdi ipastore veya ipwnstore almak mantıklı mı yada hangisi daha iyi daha güncel ve destek verici aynı zamanda bize + ları ne oluyor Popcorntime nasıl çalışıyor stabil mi ve içerikler iyi mi? Kodi çok işe yarayıcı oluyor mu bize tam olarak neler sağlıyor GE nin haricinde?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Üstat yurt dışında olduğunuzu anladım da acaba Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Böyle ligtv falan.

Hocam onu türkiyede yasiyanlara soracaksin :)

Akk var türkiyede. Sinirliysa internet iptv zorluk olabilir
    evet hocam kullanabilirsin hatta arkadaş biraz pahalıya almış ama iyisini bulmak mesele almadan önce maç saatinde test yayını isteyin maç saati test yayını vermeyen adama yanaşmayın zaten diğer maç saati olmayan zamanlarda genelde ulusal kanallar ve yabancı kanallar hariç diğer maç ve sinema kanalları bant yayınıdır takılma olmaz özellikle maç saatinde iptv nin iyi veya kötü olduğu anlaşılır genel olarakta şu fiyatlardan yukarısını vermeyin 6 aylık 130 lira 1 senelik 200 liradır genelde arkadaş 70 euroya biraz pahalıya almış umarım kaliteli bir iptv dir...
  • Buarada akk den dolayı iptv çok takılmaz 3 mgbit genelde yeterli oluyor ben akk yi doldursam bile iptv yi rahatlıkla kullanabiliyorum ama başka birisi internetinizi kullandığı zaman aynı anda donmalar olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

evet hocam kullanabilirsin hatta arkadaş biraz pahalıya almış ama iyisini bulmak mesele almadan önce maç saatinde test yayını isteyin maç saati test yayını vermeyen adama yanaşmayın zaten diğer maç saati olmayan zamanlarda genelde ulusal kanallar ve yabancı kanallar hariç diğer maç ve sinema kanalları bant yayınıdır takılma olmaz özellikle maç saatinde iptv nin iyi veya kötü olduğu anlaşılır genel olarakta şu fiyatlardan yukarısını vermeyin 6 aylık 130 lira 1 senelik 200 liradır genelde arkadaş 70 euroya biraz pahalıya almış umarım kaliteli bir iptv dir...

Ligtvyi dun aksam denedim. 2.yariyi izledim fenerin. 1defa bile donmadi.

Doğrudur hocam dedim ya iyisini bulduğun zaman sıkıntı yok ama ortalıkta çokta dolandırıcı var alıcak arkadaşlar dediğim hususlara dikkat ederek alırsa sorun yaşamazlar çünkü full destek derler aldıktan sonra ufak bi sorunda cvp bile alamazsın veya cvp alırsın hemen suçu sizin internet bağlantınıza atarlar veya başka sebepler sunarlar o yüzden iyi araştırmak lazım...

• arkadaşlar merhaba, bu haftasonu superonline sayesinde appletv sahibi oldum. daha önce hiç apple ürünü kullanmamıştım bunu da digiturkün olmadığı odada basket maçlarını filmleri falan izlerim düşüncesiyle aldım. cihazı az önce çalıştırdım ve digiturk uygulamasının appletv de olmadığını öğrendim

ben şimdi bu cihazı iphone olmadan en efektif şekilde nasıl kullanırım. ağdaki harddiskten film oynatabiliyor sanırım bazı programlarla ama okuduklarımdan pek bir şey anlamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim.

ek1: ha birde az önce ücretsiz uygulamalardan kurayım dedim fakat appleid ye kayıtlı (daha önce android telefonumda apple music 3 aylık denemesini kullanmıştım) kredi kartımın ccv sini istedi ben de ne olur ne olmaz diye girmedim. ücretsiz uygulamalarda da kart ccvsi girmek gerekecek mi ? yoksa bir defaya mahsus mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 28 Kasım 2016; 22:12:44 >

• 25 mbit AKK'sız Superonline bağlantım var. İPTV ile maçları, Kodi ile istediğim dizi ve filmleri, İnfuse ile arşivimdeki dizi-filmleri izliyorum. Bu iş iyice zevkli olmaya başladı.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    hocam kodiyi nasıl kurdunuz, mac şart mı ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    iPastore üzerinden. Bende sorun yok ama son bir aydır buraya üzerinden kodi kurup, sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Son durum nedir bilmiyorum.
    iPastore tv üyeliği alıyoruz o zaman. peki bir kaç parça daha soru sorayım rahatsız etmezsem.

iptv ile maçları nasıl izliyorsunuz ? nereyi araştırmalıyım
    kodi ile dizi filmleri 1080p ve türkçe altyazılı izleyebiliyor musunuz ?
    infuse'u pro sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa free mi ?

teşekkürler
  • designr kullanıcısına yanıt
    Aslında bunların cevapları forumda var. Kısaca cevap vereyim:
    - İPTV üyeliği almaız lazım. Forumun son 1-2 sayfasına baksanız kafi.
    - Kodi de HD filmler de var ve Türkçe dahil istediğin dilde altyazı ile izleyebilirsiniz.
    - İnfuse'ü pro kullanıyorum.
    forumda cevaplar olduğuna eminim hatta googleda da bulabilirm ama evdeki net problemli adam gibi araştırma yapamıyorum şimdilik. işte de zaman ayıramıyorum. yine de sağolun.
  • ipastore için usb-c kablo aldım, son adım ipastore satın alıp kurmak kalmışken paypal ödeme istediğini gördüm. paypal bizde engelliyken nasıl alıyorsunuz ipastore'u
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.