Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GSE programında EPG bilgilerini almanın bir yolu var mı acaba? Bunun için programda bir ayar mı yapmalı yoksa serverda mı bu bilgi olmalı?
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Epg bilgilerinin server aldığın yerde olması lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam
    Benim bir kaç sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim. Belki forumda bunların cevabı vardır ama çok zamanım omadığı için tamamını okuyamadım.
    1) 4. Nesil apple tvde turkcell tv uygulaması var mı? Appstore den yüklenebiliyor mu?
    2) iptv server üyeliğim var yine onuda bı cihaz aracılığla aktif edebileceğim app var mı?
    Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shademan34 -- 6 Aralık 2016; 1:52:43 >
  • Selamlar,
    Apple tv uzerinden apple store da Turkcell tv uygulamasi mevcut ve dolayisiyla indirebiliyorsunuz.
    Iptv ile ilgili sorunuzu maalesef iptv kullanmadigim icin cevaplandiramiycagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10URAY -- 6 Aralık 2016; 4:19:19 >
  • Hocam teşekkürler iptvde izlenebiliyormuş. Apple tv almak şart oldu.
    Not: 4. Nesil apple tv satmayı düşünen varsa pm atabilir.

• shademan34 kullanıcısına yanıt
    Turkcell TV + uygulaması mevcut ve gayet güzel çalışıyor ayrıca ip tv izlemen için uygulamalar var.

NOT: Eğer Apple TV'yi turkcell superonline aracılığı ile alırsan Turkcell tv + kotadan yemiyor.
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Hocam türkcell tv bende platinium tarife kullandığım için açık. Sanırım bunun bana bi faydası olmayacak. Mart 2017 de sözleşmem bitecek olmadı superonline yanaşacağız. Telefonumda GSE IPTV isminde ki uygulamadan çok rahat iptv izliyorum. İnşallah donma sorunu yaşamadan alacağımız cihazdanda verim alırız. İptv tecrübesi olan arkadaşlar konuya biraz açıklık getirirlerse sevinirim. Forumdaşların ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shademan34 -- 6 Aralık 2016; 8:47:01 >
    Apple TV'de bende GSE IPTV pro kullanıyorum hiç bir sorun yok tabi yayını izlediğin server da önemli o kalite ve akıcılık için.

Uydunet 25mbps 250 GB AKN ile apple tv de netflix, ip tv, turkcell tv+ (geri sarma özelliği) ve torrent ile film indirim yapıyorum anca yetiyor. Geçen ay 260 GB kullanmışım, apple tv için kaliteli yayın istiyorsanız kota ve hız önemli.
  • Appletvye web browser eklersek, baglanfilmizle gibi sitelerden film izleyebiliyoruzmu? Birileri bi zahmet deneyebilir ve cvp verirmi?
  • Evet kardeşim izleyebilirsin.

Cok sagol adamim. Etiket atmayi unutma bidaha.

• AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil adamım. Sırf bunun için bu cihazı alıyorsan başka alternatiflere yönel bence

• quote:

Orijinalden alıntı: shademan34

Önemli değil adamım. Sırf bunun için bu cihazı alıyorsan başka alternatiflere yönel bence

Yok abi kullaniyorum zaten cihazi. Ben iptv olarak kullaniyorum. Bide yurtdisinda oldugum icin danimarka ve norvec tv programlarin appini indirdim orda guzel belgeseler oluyor.
    Oyun oynamam ben. Onun icin ps4'um var.

Baska ne yapilir peki? Øneri alabilirim.

• Web browser nasıl ekleniyor.

İpastore denildi üye olayım lakin biri bana atv ye ipastore nasıl kurulacak Kablo falan gerekiyormuş hangi Kablo. Kabloyu bulunca nolcak,

Android den yeni geçtim apple ye. Yani anlayacağınız bu konuların tamamen yabancisiyim.

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Başka ne yapılabilir derken bir çok alternatif var. Nas server kuranlar var evde ki bütün cihazların görebileceği güzel bir sistem yapabilirsin. Kodi kuranlar var. En güzel tarafı miracast yönünün olması tableti laptopu telefonu direk yansıtıyor olması.

• quote:

Başka ne yapılabilir derken bir çok alternatif var. Nas server kuranlar var evde ki bütün cihazların görebileceği güzel bir sistem yapabilirsin. Kodi kuranlar var. En güzel tarafı miracast yönünün olması tableti laptopu telefonu direk yansıtıyor olması.

Iphonedan zaten film acip, tv yansitiyorum hocam. Bu isten kurtulmak icin webbrowserde film aciyormu diye sordum zaten :)

• susfafar S kullanıcısına yanıt
    Hocam pm attım. Okursan çözersin sorununu.

• Kodi yüklemek icin ipastoremu lazim. Bende kablo siparisi verdim haftaya gelecek.

• quote:

Hocam pm attım. Okursan çözersin sorununu.

Hocam teşekkür edrim.
    Gayet iyi anladım. Lakin mac bilgisayar istiyor ve maalesef mac'im yok.
    Keşke başka yöntemleri de olsaydı.
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef mac olmak zorunda. Bu işi çözebilecek apple teknik servisler vardır mutlaka. 3-5 kuruş verip hallettir bence yada foumdan yardım iste çevrendekilerden

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.