Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de sorun yok.
  • bende macbook , ipad ve iphone var. ama apple tv yok :)

sizce sahip olduğum google chromecast 2 yi satıp Apple TV 32 gb almalı mıyım? yoksa çok bişey kaybetmem mi? nerden baksanız 500 tl koymam gerekecek üstüne.

bir de şunu merak ediyorum. biliyorsunuz Apple Music var. ayda 10 tl ye. bütün şarkılarını dinleme şansınız var.
    itunes da ise bir sürü filmi var apple ın. brad pitt diyorum. en az 30 filmini gösteriyor. netflix de ise 5 tane oluyor.

apple yada 20 tl ye tüm filmleri izleme imkanı gibi bişey yapmaz mı?

şu anda 3.9 tl ye kiralama özelliği var gördüğüm kadarıyla. ama kiralayanlar var mıdır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 28 Ocak 2017; 22:48:1 >
  • MacBook Air kullanıyorum. biliyorsunuz full hd değil.

mesela ekranda bir oyun açsam, yada bir film açsam. bunu yansıtabilecek miyim full hd olarak led tv ye? bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trygain

quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

su an ipastore dahil hic bir app acilmiyor. sizde de oyle mi

Aynen bende de öyle hiç birşey çalışmıyor...

apple tv yeni güncelledi. Ondan olabilir mi acaba? Bu arada kablo siparişi verdim. Gelince sizden paypal yardımı isteyeceğim.
  • quote:

quote:

hocam duzeltebildiniz mi siz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hala düzelmedi Twitter dan yazdım ticket açtım hiç bir ses seda yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Ben de sorun yok.

Sizin hala çalışıyor mu acaba? Hepsi ayni anda bozulmuyor herhalde yada siz yeni güncellemeyi yapmadınız...

• trygain kullanıcısına yanıt
    Siz sorunca şimdi baktım: Bende ipastore da dahil indirdiğim tüm uygulamalar çalışıyor ama popcornTime'ın yeni sürümünü indirdim yine yükleme hatası verdi. Onu düzeltememişler hala. Mecbur eskiyi kullanmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 30 Ocak 2017; 23:15:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hala düzelmedi Twitter dan yazdım ticket açtım hiç bir ses seda yok...

bende yazdim hem ticket actim henuz cevap yok. apple tvye guncelleme gediginden haberim yoktu otomatik guncelledi sanirim.

• Ben 2 gün önce satın aldım. 24 saat geçti mailime birşey göndermediler. Sonra sitesinden ticket attım şuan 16 saat oldu ona da şuan dönen olmadı. Böyle geçmi çalışıyorlar yoksa sistemde sıkıntı mı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

Ben 2 gün önce satın aldım. 24 saat geçti mailime birşey göndermediler. Sonra sitesinden ticket attım şuan 16 saat oldu ona da şuan dönen olmadı. Böyle geçmi çalışıyorlar yoksa sistemde sıkıntı mı var?

hayir böyle degildi. ben aldigimda hemen link yolladilar. daha once actigim ticketlars kisa surede cevap aliyordum. ama su an bi sıkıntı var nedir bilmiyorum.

• AppleTV güncellemesi ile ilgili bir durum değil arkadaşlar. Ben güncellemeyi yaptım ve sıkıntı yok. PopcornTime 3.1 güncellemesindeki sorun için ticket açtım, 3-4 gün oldu cevap yok. Normalde 2 gün içinde dönüş olması gerekir. sanırım sistemlerinde bir sorun var.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    replacement request linkinden talepte bulunduğumda udid numaramı kabul etmiyor. udid kaydıyla ilgili bi sorun var. kaydım düşmüş galiba.
  • quote:

replacement request linkinden talepte bulunduğumda udid numaramı kabul etmiyor. udid kaydıyla ilgili bi sorun var. kaydım düşmüş galiba.

Bu işler eskisi kadar kolay değil galiba. Apple işi sıkı tutuyor. Ipwnstore kapandı gibi. inşallah bunlarda böyle bir şey olmaz.
  • itunes da hd film kiralama 3.99 tl olarak görünüyor.

bu böyle miydi hep? yoksa ocak zayındaki meşhur apple zammından sonra mı yükseldi?

vizyondaki bazı filmler var. mesela leonardo di caprio'nun diriliş.
    onda nedense kiralama yok sadece satın alma var
  • Boşuna mi kablo aldik? Jb filan atilir mi bari kablo ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleman Twitter üzerinden cevap vermiş. Orda baya bir yazan var, neden gelmiyor şeklinde bundan dolayı yazı yazmışlar aktivasyon için 48 saat bekleyin diye,
  • Ben sunu merak ediyorum Xcode ile kodi kurabiliyoruz acaba popcorn times da kurabiliyormuyuz bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.(Popcorntime github sayfasında bir sürü paylaşım var ben hiçbirşey kuramadım da buradan)

• trygain kullanıcısına yanıt
    Şu linke bir bakın:
    DinoZambas2youtube
    NEW Install Kodi, Popcorn Time & Provenance FREE Apple TV 4 NO JAILBREAK TvOS 13 / 12 / 11
    https://www.youtube.com/watch?v=oix8bfqY_3A&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

eleman Twitter üzerinden cevap vermiş. Orda baya bir yazan var, neden gelmiyor şeklinde bundan dolayı yazı yazmışlar aktivasyon için 48 saat bekleyin diye,

oh sonunda bisey söylediler

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.