Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tekin G.

arkadaşlar , bu popcorn time son sürüm (3.1) .ipa'sını .deb'de olur bulabilen var mı ?

Ben denemedim ama aşağıdaki linkte PopcornTime'ın nasıl ipa. yapılacağı anlatılmış:

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    biliyorum onu, mac gerekiyor onun için. ilginçtir uzun zamandır derleyip paylaşan olmamış yeni sürümü tv os için.
  • Beyler cahilliğimi mazur görün, ilk kez bu cihazı kullanacağım, Superonline tarifeme ek olarak veriyorlar. Ben bu cihazda Spotify,YouTube,kodi, popcorn time falan kullanmak istiyorum. Mac bilgisayar olmadan nasıl yüklerim?(paralı yada ücretsiz)

Cihaz ilk geldiğinde yapmam gereken kontrol, test vb işlem var mıdır? Kesinlikle yükle diye tavsiye edeceğiniz başka uygulama var mıdır?

Amacım film, müzik vb. Oyunla pek işim olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple TV 10.1 Jailbreak hazır detaylar gelecekmiş.

J is evolving past Darwintwitter
    J is evolving past Darwin
    https://twitter.com/morpheus______/status/835952632246198274

• Macintosh kullanıcısına yanıt
    İki tane kötü haber var yalnız:
    - JB TVOS 10.1 için, en son sürüm olan 10.1.1 de henüz JB başarısız.
    - Sanırım JB yine Cydia İmpactor ile yapılacak. bu durumda Apple ID girişi gerekecek, bu da her hafta JB'nin inaktif olması demek.
    Umarım bu sıkıntıların olmadığı bir araç yayınlanır da ipastore vb. ne olan bağımlılığımız kalkar.
  • Arkadaşlar yeni apple tv aldım 9.0 ios versiyonu ile geldi bunu güncelleyeyim mi yoksa jb gibi birşey mevcut mu ?
  • karus99 K kullanıcısına yanıt
    9.0 için Pangu JB var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

9.0 için Pangu JB var...

Hocam apple tv ilk defa kullanıyorum jb yapsam kodi felan bedava kullanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    JB sonrası cihaza NitoTv kurunca Kodi, popcormTime, browser vb. ni NitoTV içinden kolayca atabilirsiniz.
    Şu linke bir bakın:
    iDByoutube
    How-to: Use nitoTV to Install 3rd Party Apps on Your Jailbroken Apple TV
    https://www.youtube.com/watch?v=wN-SxpfBGpc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 28 Şubat 2017; 15:25:41 >

• Hocam jb için galiba udid kaydı lazımmış bunu nerden yaptırabilirim bir fikriniz var mı acaba ? ipastore alayım dedim oda paypal istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 28 Şubat 2017; 18:50:23 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ipastore üyeliği olanlara bir sorum var. Dün aktivasyon yaptım, Kodi kurdum ama ayarlarına daha bakamadım, bu arada Popcorn time ve Simpsons denedim. Popcorn time torrent mantığıyla çalışıyor sanırım o yüzden sürekli takılıyor güya 25Mbit hızım var ama indirme hızı 400K civarında olduğundan verim alamadım. Simpsons ise sezon ve bölüm listeleri geliyor ama izlemeye tıklayınca aşağıda solda bir küçük kırmızı stop işareti gibi bir işaret çıkıyor ve hiçbir şey gelmiyor ekrana. Sizde de Simpson bu şekilde mi?
    Udid kaydı değil, udid numarasıdır o. Cihazı itunes'a takdığınızda cihaz ismine tıklayınca udid numarası çıkacaktır. Nası yapacağınızı şurdan öğrenebilirsiniz:

• Apple TV İçin tvOS 10.2 Beta 4 Çıktı

Akıllı TV çözümü Apple TV'nin işletim sistemi için yeni bir sürüm çıktı.
    Apple, tvOS 10.2 beta içiğn yeni bir sürüm çıkardı. Beta 4 olarak adlandırılan bu sürümde Apple yeni özelliklere, bilinen sorunların çözümlerine ve çeşitli geliştirmeler üzerine yoğunlaşmış.

Başlıklarla bahsetmek gerekirse, yeni betada şu değişiklikler var:

UIKit ve TVMLKit uygulamaları için hızlandırılmış kaydırma (scroll) desteği
    Cihaz Kayıt Programı Desteği
    Genişletilmiş Mobil Cihaz Yönetimi desteği
    VideoToolbox yapısı desteği

Çok göze çarpan özellikler gelmiş olmasa da Apple, Aralık ayından bu yana yeni TV uygulamasını ve Single Sign-on özelliğini özenle geliştiriyor. "TV izlemek, uygulamalardan ibaret oldu" diyen Apple, TV uygulamasıyla tek bir yerden tüm kontrolü sağlayabiliyor, film ve dizilerin devamını görebiliyor ve izlemeye başlıyorsunuz.

tvOS 10.2 beta sürümlerinin yalnızca kayıt yaptırmış olan geliştiricilere açık olduğunu da belirtelim.

Kaynak:
    Webtekno
    Apple TV İçin tvOS 10.2 Beta 4 Çıktı
    http://www.webtekno.com/apple-tv-icin-tvos-10-2-beta-4-cikti-h25877.html

• Arkadaşlar TVOS 10.1 ve öncesi için JB çok yakında gelecek. Şu anda NitoTV üzerinde de çalışılıyor. Böylece Kodi vb. uygulamaları yüklemek sorun olmaktan çıkacak. Tek kafama takılan Apple Developer hesabı aracılığı ile yapılırsa 1 hafta kullanım sınırı, olayı sakat bırakacak. Bunu çözerlerse süper olur. Bence cihazlarınızı güncellemeyin; ben güncelleyip (10.1.1) büyük hata ettim.
  • Fiber olmasına rağmen Macbook ile airplay yansıtmalarda sorun yaşıyorum akıcı olmuyor takılıyor falan ,bır cozum gelmedı su olaya cok can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam fiber hızın önemli değil. Ağ hızın önemli. 5ghz modem ile bağlantı kuruyorsan sorun olmaması lazım. Modem-macbook-appletv üçlüsünün 5ghz ağında olması lazım. 2.4ghz lik klasik ağda olursan takılmalar yaşanır bence. 5ghz ile benim ağ hızım ortalama 600mb. Klasik ağda bu 100mb oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Hocam fiber hızın önemli değil. Ağ hızın önemli. 5ghz modem ile bağlantı kuruyorsan sorun olmaması lazım. Modem-macbook-appletv üçlüsünün 5ghz ağında olması lazım. 2.4ghz lik klasik ağda olursan takılmalar yaşanır bence. 5ghz ile benim ağ hızım ortalama 600mb. Klasik ağda bu 100mb oluyor.

Anladım sanmıyorum 5ghz olduğunu Superonline modem 5 yıl önce falan geldi.

Bir de Apple tv arkasına ethernet kablosu taktık hızlı olsun diye de şimdi çıkartamıyoruz kabloyu Öyle kaldı

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    O zaman normal modemdir. Ben de sonradan superonline dan değiştirdim modemi. Appletv' nin eternet bağlantı hızı 100MB. Ama wireless bağlantısı yeni jenerasyonu destekliyor. Yani AC 5ghz.

Bu arada Macbook da kayıtlı filmi airplay ile Appletv de izlemeyi kastediyorsunuz değil mi? Bu şekilde ağ hızı önemlidir. Yoksa macbook da safari içinden film açıp appletv' ye yansıtmayı mı diyorsunuz?
  • Apple tv 4 bilgisayara bağladım. itunes görmüyor. Aygıt yöneticisinde bu şekilde görünüyor. Bunun bir driverı falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

O zaman normal modemdir. Ben de sonradan superonline dan değiştirdim modemi. Appletv' nin eternet bağlantı hızı 100MB. Ama wireless bağlantısı yeni jenerasyonu destekliyor. Yani AC 5ghz.

Bu arada Macbook da kayıtlı filmi airplay ile Appletv de izlemeyi kastediyorsunuz değil mi? Bu şekilde ağ hızı önemlidir. Yoksa macbook da safari içinden film açıp appletv' ye yansıtmayı mı diyorsunuz?

Airplay ile bağlantı.Direk video programından açıyorum airplay bağlantı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.