Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube filan yansıtınca nasıl peki.. Benzer stream yayınlarda nası acaba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt
    dostum sayende bende turkcellden 32gb siparişi geçtim uzun zamandır almayı düşünüyordum saolasın.
  • Gğle güle kullanın :) stabil bi şekilde kodi kullanılıyor mu şu an?

• arkadaşlar bu ipastore nasıl ödeme yapıyorsunuz acaba ?
  • Spotify ve digiturk play uygulamaları gelse çok çok iyi olur.

Bir de beğendiğiniz oyun olursa paylaşalım burada

• Arkadaşlar merhabalar herkese,

ipastore için Apple TV'yi Jailbreak yapmak gerekiyor mu? Tam sipariş verecekken aklıma geldi. Kodi ve Popcorntime için alıyorum almak istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

arkadaşlar bu ipastore nasıl ödeme yapıyorsunuz acaba ?

paypal acildiktan sonra kaydolmadan guest olarak odemeyi sectim ve ulke kismini kibris olarak secerek yaptim ben odemeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ipastore a nereden ulasiyorsunuz? Appstore da yok. Acaba ismi mi farklı?

• soar S kullanıcısına yanıt
    Hocam Appstore uygulaması değil ipastore. Web üzerinden ulaşıyorsun;
    iPASTORE
    Home-1
    https://ipastore.me
    bunlar sana bir tane ipa dosyası gönderiyor. Onu da iFunbox ile apple tv'ye atıyorsun. Sonra içinde Kodi, Popcorn gibi uygulamaları kurabiliyorsun.

Benim geçmiş forum konularından anladığım bu :) atladığım yada yanlış bildiğim bir yer varsa, düzeltin lütfen.

Tek cevabını bulamadığım kısım, bunu yapmak için Apple TV'ye jail break yapmak gerekiyor mu? Eğer jailbreak yapılmadan yüklenebiliyorsa akşam alacağım :)

• brkzkn kullanıcısına yanıt
    hayir jb gerekmiyor

• brkzkn kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap için. Ifunbox ile uygulamayi appletv ye atarken usb vasitasiyla mi yoksa apple tv yi bilgisayara bağlayarak mi yoksa baska bir yontemle mi yapıyoruz? Suan kafamda oturmayan kısım burasi?

Hocam pm ile irtibatta olalim mümkünse. Uygulamayi kurdugunuzda haber verirseniz sevinirim.

• Popcorntime cydia impactor ile kurulabilecek sekilde ipa cikardi

ilgili link:

ilgili linkten direct indirme linki:
    https://github.com/PopcornTimeTV/PopcornTimeTV/releases/download/3.1.0/PopcornTimetvOS.ipa

Apple TV'yi pc'ye bağlayarak yapılıyor o işlem. Kutunun için usb type-c kablosu çıkmadığı için yapamadım işlemimi, çünkü ipastore'a kayıt olurken cihazın UUID'sini istiyor, bunu da itunes üzerinden öğrenebiliyoruz.

Şuanda tüm teorik bilgi bende mevcut, pratikte ne olacak bakalım adım adım tüm süreci yazacağım ilerleyen günlerde
  • Arkadaşlar bu cihaz ile bilgisayarımdaki mkv filmleri türkçe altyazılı olarak televizyona stream edebilir miyim?
  • bywant B kullanıcısına yanıt
    İşte bu mükemmel haber

• Merhaba arkadaşlar,

ihtiyacı olan varsa çok temiz 4.nesil 32 gb var buyrun

https://forum.donanimhaber.com/sifirdan-farksiz-apple-tv-4-nesil-32-gb-kutulu-garantili--124737452#124737627
    Hocam nasil yapildigini anlatan bir video ya da görsel anlatım var mi? Bu da ipastore gibi ucretli mi? Apple tv kullanmaya yeni başlayan benim gibi arkadaslar için biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

Popcorntime ipa. zaten vardi ama 3.1.0 versiyonu icin yoktu. Impactor ile atilan tum uygulamalara apple id gerekiyor ve bu durumda da atilan uygulama 7 gunle sinirli kaliyor maalesef. Her yedi gunde bir tekrar atmak gerekiyor ki bu da sinir bozucu. Ben bundan biktigim icin ipastore'dan almistim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 14 Mart 2017; 0:6:58 >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    biliyorum, gecmis mesajlardan birinde birisi ipa olarak sormustu onun icin soyledim. Ipa olarak eskiden olanlar da developerin kendisinin sundugu ipalar degildi, baskalarinin xcode ile hazirladigi ipalardi, bunu direct developer kendisi ipa olarak sunuyor.
    The Tech Spotyoutube
    Get popcorn time safari and Kodi on Apple TV 4 ( no Xcode) cydia impactor
    https://www.youtube.com/watch?v=4ShzBdSr4OA

burada ki islemin aynisi sadece ipa olarak verdigim linkteki ipayi kullanin

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.