Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo hayırlı olsun hocam , keyifle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Ooo hayırlı olsun hocam , keyifle kullanın

Teşekkürler, yavru az önce geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

İyi günlerde kullanın.

Teşekkürler, ücret 11 $ olmuş sanırım Ipastore yanlışım yok

İlk sayfa yerine geçecek güzel bir derleme olmuş, ellerinize sağlık. Emeğin takdir edilmesi güzeldir, teşekkür ederim.
    iPastore 6.99 dolardan nerdeyse ikiye katlamış fiyatını; artık karşısında rakip kalmadı ne de olsa. Yine de bir yıllık kullanım sağlaması nedeniyle bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor.
    Sizin cihaz muhtemelen TvOs 9 yazılımı ile gelir. Yani pangu JB için uygun, yalnız NitoTV yükleme, TvOs 10 için stabil bir JB çıkana kadar durduruldu. Bence şimdilik olay netleşene dek JB yapmadan o sürümde durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 22 Mart 2017; 11:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

İlk sayfa yerine geçecek güzel bir derleme olmuş, ellerinize sağlık. Emeğin takdir edilmesi güzeldir, teşekkür ederim.
    iPastore 6.99 dolardan nerdeyse ikiye katlamış fiyatını; artık karşısında rakip kalmadı ne de olsa. Yine de bir yıllık kullanım sağlaması nedeniyle bu fiyatı çoktan hak ediyor.

Kesinlikle hak ediyor, ayrı bir konu açın 1. Msjı güncel tutalım. Videolar ile destekleyelim süper bir kaynak hediye edelim insanlara

eline saglik hocam. bu mesajin ilk sayfada olmasi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

eline saglik hocam. bu mesajin ilk sayfada olmasi gerek.

Konu sahibi en son 6 ay önce msj atmış,

Diyorumki adam gibi ayrı bir konu açsakta 1. Msjı güncel tutsak.

• AppleTV'ye (ve diğer tüm aygıtlara) Kodiye nasıl eklenti kurulacağı ile ilgili yazıyı da tekrar hatırlatmakta fayda var:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123360055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 22 Mart 2017; 14:41:7 >
  • quote:

AppleTV'ye (ve diğer tüm aygıtlara) Kodiye nasıl eklenti kurulacağı ile ilgili yazıyı da tekrar hatırlatmakta fayda var:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123360055

Renk verim görsünler bari.

TIKLAYIN------->AppleTV'ye (ve diğer tüm aygıtlara) Kodiye nasıl eklenti kurulacağı ile ilgili AÇTIĞIMIZ KONU<------TIKLAYIN

Yakında video çekeceğim adım gösteren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 24 Mart 2017; 15:8:8 >

• Artık herkes görür eminim.

Edit: İlk fırsatta görebildiğim tüm soruları ve cevaplarını içeren, önemli linklerin de eklendiği bir derleme yapmaya çalışacağım. Bu artık şart oldu sanırım. Güncellemelerle bir başvuru klavuzu haline getirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 22 Mart 2017; 17:8:21 >
  • quote:

Artık herkes görür eminim.

Edit: İlk fırsatta görebildiğim tüm soruları ve cevaplarını içeren, önemli linklerin de eklendiği bir derleme yapmaya çalışacağım. Bu artık şart oldu sanırım. Güncellemelerle bir başvuru klavuzu haline getirebiliriz.

Hocam sen konuyu aç, bende desteklerim video ile ilk adımı at. Başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Mart 2017; 17:16:7 >
  • Arkadaşlar tekrar tekrar aynı soruların sorulmasının nedeni, öyle görülüyor ki, insanların baş vurabileceği toparlayıcı bir ilk sayfa olmaması. Bu nedenle ben de elimden geldiğinde konuLarı toparlayıp, sık sorulan soruları cevaplamaya çalıştığım yeni bir başlık açtım:

.....APPLE TV 4, KODİ, POPCORNTIME VE DİĞER HERŞEY.....

İlk sayfayı paylaşımlara göre sürekli güncellemeye çalışacağım.

Yönetim, zaten bir konu var derse, isterse silebilir ama insanların işini kolaylaştırmak, kolayca ulaşabilecekleri anonim bir kaynakça oluşturmak şart olmuştu. Böylece bu yerine getirilmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 24 Mart 2017; 16:51:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

TEşekkürler

Hocam key çalıştı mı acaba ?
  • Merhabalar apple tv'me arasıra yansıtmak için gelen 4 haneli kod gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yansıtma için apple tv ile aynı wifi ağına bağı olmak gerekiyor ama modem arayüzünden baktığımda yabancı bir cihaz göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba, Apple Tv 4 kullanıcısıyım. Modemimin usb girişine harici disk bağladım. Ve gerekli ayarlamaları yaparak evdeki ağım üzerinden hard diske ulaşabiliyorum. Apple Tv'ye VLC media player indirdim. VLC içinden de harddiske erişebiliyorum. Fakat sorun şu ki; VLC media player üzerinden filmlerimi oynatırken altyazıları hiçbir şekilde görmüyor. Daha önce bu şekilde bir sistem kurup deneyen oldu mu acaba? Olduysa böyle bir sorunla karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanurhan

Arkadaşlar merhaba, Apple Tv 4 kullanıcısıyım. Modemimin usb girişine harici disk bağladım. Ve gerekli ayarlamaları yaparak evdeki ağım üzerinden hard diske ulaşabiliyorum. Apple Tv'ye VLC media player indirdim. VLC içinden de harddiske erişebiliyorum. Fakat sorun şu ki; VLC media player üzerinden filmlerimi oynatırken altyazıları hiçbir şekilde görmüyor. Daha önce bu şekilde bir sistem kurup deneyen oldu mu acaba? Olduysa böyle bir sorunla karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?

Infuse Pro satın alın. Apple TV için olmazsa olmaz uygulamadır.
  • Arkadaşlar ses yükseltme alçaltma çalışmıyor sorun ne olabilir

Pc monitöre bağladım

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Arkadaşlar ses yükseltme alçaltma çalışmıyor sorun ne olabilir

Pc monitöre bağladım

Benim ikinci el yeni aldığım Apple tv 4.nesil kumandasında da ayni sorun vardı.

Kumandanın menü tuşu ve + ses açma tuşuna (ikisine aynı anda ) 5 saniye basılı tutun.şimdi deneyin. Düzelmedi ise, apple tv cihazın fişini prizden çıkarın. 5, 6 saniye sonra tekrar prize takın. Yine düzelmedi ise, servis götürüp yazılım yükletip, aktivasyon yaptıracaksınız . Düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Arkadaşlar ses yükseltme alçaltma çalışmıyor sorun ne olabilir

Pc monitöre bağladım

Benim ikinci el yeni aldığım Apple tv 4.nesil kumandasında da ayni sorun vardı.

Kumandanın menü tuşu ve + ses açma tuşuna (ikisine aynı anda ) 5 saniye basılı tutun.şimdi deneyin. Düzelmedi ise, apple tv cihazın fişini prizden çıkarın. 5, 6 saniye sonra tekrar prize takın. Yine düzelmedi ise, servis götürüp yazılım yükletip, aktivasyon yaptıracaksınız . Düzeliyor.

Eşleştirme yaptım fişide denedim aynı tuşlar başka tv de çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.