Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,

ben de aynı şekilde denemeler yaptım.
    VLC playerın içinde 3 seçenek ile hdd yi görebiliyorum. FTP, SMB ve DLNA
    şuanda tam olarak hatırlamıyorum (isterseniz sonra bakıp iletirim) birisi ile bağlandığım zaman film ile aynı isimli altyazıyı açıyor, ancak kodlama ile ilgili sıkıntı var, vlc forumlarında okuduğum kadarı ile genel bir sıkıntı, güncelleme ile çözülecektir. "ı" harfi "y" gibi çıkıyor vb altyazı kodlama hataları var. Şu aşamada VLC ile film izlemek içinhttp://apple-tv.local/ adresini açıp filmi ve altyazıyı kopyalarak izlemek gerekli.

Diğer arkadaşın dediği gibi infuse pro çok güzel program ancak onunda şöyle bir sıkıntısı var. Ya bir senelik alacaksınız yaklaşık 20 TL, ya da bir kere 48 TL verip ömür boyu alacaksınız. Ancak ömür boyu alacağınız infuse pro sadece mevcut sürümün güncellemelerini alıyor, yani şuan sürüm 5 ise 5.x.x e kadar siz de güncelleyebiliyorsunuz. 6. sürüm çıktığı anda yeniliklere erişemeyeceksiniz.

NOT: apple tv nin son güncellemesiyle birlikte ister VLC kullanın isterseniz infuse pro kullanın, 5.1 sesleri amfiye çözdürmek için Apple tv nin ayarlarından yüksek sesleri azalt seçeneği kapalı olmalı.

• Merhabalar iyi akşamlar apple tv de digitüekplay dsmart go ve tivibu uygulamalarını izlemek mümkünmüdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadariyla 3u de yok, Dsmart go yerine blutv var.

• Merhaba

Cihaz ilk alındığında "Olmazsa olmaz yüklenmesi gereken orjinal uygulamalar" diyebileceğiniz neler var ?

Kodi vs yüklemeyeceğim, minix x5 var bende. Onda var zaten...

Teşekkürler

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    Turkcell TV+ (abonelik gerekir)
    Netflix (abonelik gerekir, 5+1 DD ses desteği ile harika)
    Youtube
    TEDx
    Puhu TV
    VLC ya da infuse pro

ofisteyim aklıma ancak bunlar geldi, ilave yapılırsa ben de faydalanırım.
  • M3phisto kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Movies kısmındaki filmlerde görüntü ve ses kalitesini çok beğendim. Film arşivi inanılmaz zengin . Her aradığımı buldum.

İlaveten ip pro uygulaması da sorunsuz çalışıyor.

1 Sorum daha var

Evdeki modeme bağlı hdd içerisindeki filmleri hangi uygulama vasıtasıyla apple tv 4' vasıtasıyla tv de oynatabilirim?

• TEDx ne için?

Diğer yazdığınız iyi bir player ama pro versiyonu 40 küsür lira..

• Program fena değil yanlız, 2 farklı olay var.

1. si pro versiyonu 48 TL

2. si 22 tl/ yıl diye yıllık abonelik var.

pro yu aldığımız zaman 1 Kez mi ödeme yapmış olacağız?

Hangisi seçilmeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Teşekkürler

Movies kısmındaki filmlerde görüntü ve ses kalitesini çok beğendim. Film arşivi inanılmaz zengin . Her aradığımı buldum.

İlaveten ip pro uygulaması da sorunsuz çalışıyor.

1 Sorum daha var

Evdeki modeme bağlı hdd içerisindeki filmleri hangi uygulama vasıtasıyla apple tv 4' vasıtasıyla tv de oynatabilirim?

Bu film arşivini çok zengin bulduğunuz hangisidir?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    itunes un kendi movie portalı.

• Apple TV ana ekranında bazen bir ikonun altında mavi bir nokta beliriyor. Bu ne anlama geliyor?

Bazen de bazı ikonlar soluk bir hal alıyor.

Güncelleme filan mı demek acaba?

• iTunes store'da 1080p ve 720p HD var... Hangisi oynatacağını nasıl seçiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 17 Nisan 2017; 20:51:22 >
    Bana da içerik çok zayıf geldi...

Amerika içeriği çok farklı.. Umarım genişletirler.
  • Selamlar, apple tv ye tamamen yabancıyım. Superonline tarifesiyle almam söz konusu. Birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum:

1) Cihazı tam bir media player olarak kullanmak mümkün müdür? Harici bir harddisk bağlayıp, altyazı ile mkv uzantılı dosyaları oynatabilir miyiz?

2) Cihaz torrent downlad aracı olarak kullanılabilir mi? Jailbreak yapıp torrent download programı kurabilir miyiz? Malum 1 mayıs sonrası geceleri akk sorunu olmayacak, torrent programlarında zaman ayarı gibi özellikler de oluyor.

• someoneme kullanıcısına yanıt
    cihaza bir harddisk bağlayamıyorsun.
    apple tv bir iphone ve ipad gibi ios işletim sistemine sahip. bu sebeple tamamen kapalı devre, dışarıdan kısıtlı müdahaleye imkan veren bir sistem.
    belli bir sürüme kadar sanırım jailbreak yapılıyor ancak sonrasında torrent kuruluyor mu bir araştırman lazım. ancak ipadler için jailbreak sonrası torrent kurulduğunu duymuştum. ben hiç o olaylara girmedim, cihazın orjinalliğini bozma taraftarı değilim.
    kendi film arşivini modemine veya router ına bağlı bir nas veya benzeri hardiskten dosya paylaşımını açarak apple tv ne kuracağın "infuse pro" programı üzerinden sorunsuzca izleyebilirsin.
    1080p filmler için superonline nın 5ghz wifi özelliğine sahip 255s model routerını talep etmen gerek aksi halde (kablosuz film akışı için) 1080p filmlerde bir süre sonra takılma yaşanıyor.
  • Keşke Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması Apple TV'ye gelse. Bence büyük bir eksiklik.
    Kişisel gelişim ile ilgili dünya çapında yapılan seminerlerin offical uygulaması. Ayrıca TEDx değil TED olarak geçiyor. Kısacası çok güzel videolar var.
  • Evet, Pro versiyon için bir kere ödeme yaparsınız, ancak sürüm güncellemesinde minor güncellemeleri alır, majorları almaz. yani şuan versiyon 5.x ise bütün 5leri alır, ancak 6 çıktığı anda siz 5de kalmaya devam edersiniz.
    Diğeri ise bir yıllık aboneliktir, tüm güncellemeleri alır

eğer cepteteb kredi kartınız var ise %50 indirimli olarak satın alabilirsiniz. aylık en fazla 15 TL olmak üzere
  • M3phisto kullanıcısına yanıt
    Diğer abonelik, yıllık 20 küsür TL değil miydi?

Aylık mı o ücret?

• Kodi üstünden apple tv'ye dizi ve filmleri indirmek mümkün müdür? İndirme işlemini otomatik yaptırma gibi bir özellik var mıdır örneğin gece 2 de cihaz otomatik açılsın ve indirmeye başlasın gibi?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.