Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2 Ay bekledim gelmedi... Geleceği de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Yıllık 22 TL ve tüm ios cihazlarınızda bu tek fiyat ile kullanabilirsiniz. Apple tv + iphone + ipad vs

The walking dead 7. sezonu indirmiştim. İzlemeye başladığımda hiçbir yerde Türkçe altyazı dosyasının bırakılmadığını öğrendim ( Her siteden kaldırtmışlar) Otomatik altyazı bulan bs player gibi uygulamalar da sonuçsuz kaldı.
    Fakat bu uygulama sayesinde altyazı otomatikman indi, hiçbir engele takılmadı ( open subtitles' tan iniyor yine. Kendiniz haricen indirmek istediğinizde indirmeye izin vermiyor)

Sırf infuse ve turkcel tv+ için kullanıyorum diyebilirim...

ben iphone için aldım ancak appletv için kullanılmıyor, ayrı ayrı satın alınması gerekiyor diye biliyorum, infuse forumlarda da eleştiriler vardı bu yönde, eminmisiniz siz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hozes H kullanıcısına yanıt

firecore.com
    Infuse 6 - An elegant video player | Firecore
    https://firecore.com/infuse

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

https://firecore.com/infuse

Ben iphone icin almistim, bu family sharing denen zimbirti nerden acilacak, deneme olan versiyonu yuklu atv de oda ayin 7inde bitiyo diye gosteriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Aliexpress'den 1 dolar 65 cent'e aldığım Apple TV kumada koruması geldi. Ürün çok başarılı.

Kaç günde geldi?

Jun. 18 2017 yani 18 Haziran da almışım. Bugün geldi.

• hozes H kullanıcısına yanıt
    Burayı okuyun. Yazmışlar.

firecore.com
    Infuse Pro: Purchases, Upgrades, and Family Sharing | Firecore
    https://firecore.com/forum/topic/17587

• Ayni hesap ile degil sonucta ikinci bir hesaba ihtiyac duyuyoruz galiba bunun icin yine

• Satın alınanlar kısmında daha önceden satın aldığınız uygulamaları görebilirsiniz arkadaşlar. Aile Paylaşımı da bu kısımda gözüküyor. Diyelim benim aile paylaşımımdasınız, orada CihazDestek yazacak, o alanda benim parasını ödeyip satın aldığım ve bedava indirdiğim tüm uygulamaları görebilirsiniz.
  • Arkadaşlar apple tv 3.nesil kullanıyorum görüntü kalitesi olarak 3 ile 4 ün arasında bi fark var mı?

• Arkadaslar bende 4. Nesil ile aranizdayim cihazi ogrenme asamasindayim. Cihazin uyanmasi ile ilgili bir durum var cozemedigim. Simdi 1 saat sonra uyut olarak ayarli gunduz iste oldugumdan dolayi cihaz ben eve gelene kadar uykuda oluyor ama kumandadan tusa bastigimda uyanmiyor. Bu neden olabilir? Örneğin uyku moduna gecip uzerinden cok fazla zaman gecmediyse (1-2 saat kadar gecmisse) kumandadan tusa bastigimda uyku modundan cikiyor. Cok uzun sure olunca neden uykudan cikmayabilir sizce?

• nthng kullanıcısına yanıt
    ben MrMc kullanıyorum, ara birimi Kodi gibi, görüdügüm tek fark eklenti eklenemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

Apple tv de hocam

Sma mobilfeki bazi kanallar yok mesela gametoon veya dizitv mi be onlar apple tv de yok ama daha once yazdiklsrim var

Süper, teşekkürler. Geç bir cevap oldu tatilde olduğum için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, infuse indirdim ancak paylaşım ayarları diye bir ekran çıkıyor.
    Adres, kullanıcı adı, şifre vs soruyor. Bu ayarlarla ilgili yardımcı olabilecek var mı?
    İnfuse için mutlaka Mac kullanıcı mı olmak gerekiyor? Pc de olmuyor mu?

EDİT: Halletim arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Temmuz 2017; 22:30:2 >
  • Ben en sonunda dayanamayıp kodi ve mame yuklemek için developer accountu aldım.
    Artık 1 haftalık süre sonrası kullanılmaz hale gelmeyecek umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

Ben en sonunda dayanamayıp kodi ve mame yuklemek için developer accountu aldım.

Hocam bende bunun için almak istiyorum nereden ne kadara aldınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

karus99 , apple developer sayfasından alabiliyorsun ama bir mac'e sahip olman ve biraz xcode ile uğraşman lazım.
    Şuan Mame ve Kodi kusursuz çalışıyor. Bir hafta daha deneyecegim, eğer çalışmasında sorun olmaz ise sana yardımcı olurum.
    Hatta Apple tv id'ni bana yazarsın , ben kaydedip sana programları yollarım, 1 yıl kullanırsın.
  • quote:

quote:

quote:

karus99 , apple developer sayfasından alabiliyorsun ama bir mac'e sahip olman ve biraz xcode ile uğraşman lazım.
    Şuan Mame ve Kodi kusursuz çalışıyor. Bir hafta daha deneyecegim, eğer çalışmasında sorun olmaz ise sana yardımcı olurum.
    Hatta Apple tv id'ni bana yazarsın , ben kaydedip sana programları yollarım, 1 yıl kullanırsın.

İyi olur hocam. Olmadı sadece udid kaydı ile oluyorsa udid kaydıda yaptırabilirim. Sıkıldım iyice her hafta yüklemekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 15 Temmuz 2017; 12:44:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi olur hocam. Olmadı sadece udid kaydı ile oluyorsa udid kaydıda yaptırabilirim. Sıkıldım iyice her hafta yüklemekten :)

Kesin emin değilim ama UDID kaydını, o programı xcode'da olusturan kişinin yapması lazım diye biliyorum.
    Onumuzdeki hafta Kodi hala çalışır olursa sana oluşturduğum kodi programını yollarım ve apple tv 'nin udid'sini kaydederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesin emin değilim ama UDID kaydını, o programı xcode'da olusturan kişinin yapması lazım diye biliyorum.
    Onumuzdeki hafta Kodi hala çalışır olursa sana oluşturduğum kodi programını yollarım ve apple tv 'nin udid'sini kaydederim.

Tamam hocam haber bekliyorum teşekkürler.

• iphone'a ya da ipad'e kuracağınız bu aplikasyon sayesinde 5+1 ses sistemi bağlı apple tv'lerde kontrol yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.