Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple tv 4. nesli almayı düşünüyorum. Ancak bu cihazda kodi yüklesem bile usb üzerinden birşey oynatabiliyor muyuz ?
    Ek olarak JB yapılabiliyor mu ? 10.2 sürümü mevcutmuş alacağım kişi öyle söyledi. Eğer kodi yüklemesi kolaysa ve usb desteği gibi şeyler varsa almayı planlıyorum. Ana konusuna da bu yüzden sormak istedim, bilenler cevaplayabilirse sevinirim.
  • Usb çalışmıyor bu cihazda sadece yazılım icin usb mini.
    Jb yok kodi sıkıntılı. Hiç uğraşma bunla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar apple tv airplay bağlantısı için kullanan var mı ? Gerek Mac gerek ise ipad ile bağlantı yaptığımda hep takılmalar oluyor.Kablolu bağlantı yaptım yine düzelmedi.Nedir bu işin çözümü ? İnternet gayet iyi durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arkadaşlar apple tv airplay bağlantısı için kullanan var mı ? Gerek Mac gerek ise ipad ile bağlantı yaptığımda hep takılmalar oluyor.Kablolu bağlantı yaptım yine düzelmedi.Nedir bu işin çözümü ? İnternet gayet iyi durumda?

5Ghz özellikli modem ya da router deneyin.. Apple TV'nin maalesef kablolu bağlantısı yavaş
  • quote:

Arkadaşlar apple tv airplay bağlantısı için kullanan var mı ? Gerek Mac gerek ise ipad ile bağlantı yaptığımda hep takılmalar oluyor.Kablolu bağlantı yaptım yine düzelmedi.Nedir bu işin çözümü ? İnternet gayet iyi durumda?

Ben kullanıyorum. Hem mac hem de iphone dan problemsiz. Kablolu bağlantıdan demiş bir arkadaş, ama benim cihaz da kabloyla bağlı. 1080p görüntü aktarımı için 100mb ethernet yeterli. Yalnız aktarımı yaptığınız mac'in kablosuz bağlantı performansı da önemli. 5ghz router bu anlamda yardımcı olabilir. Sinyal karışması da olabilir. Kablosuz bağlantı kanalını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
  • Router almam tövbe ettim.Geçmişte ne zaman router alsam hep sorun çıktı gerek de yok zaten.

Modem Superonline'nın verdiği bir modem.4 yıllk falan.Bilmem arasam değiştirirler mi ? Bir sormalı.
    Bağlantı kanalını değiştirdim yine sıkıntı var
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    superonline müşteri hizmetlerini arayıp Huawei 255s talep edebilirsiniz. önce direniyorlar ancak wireless çekmiyor diye diretin. Anca bu routerda 5ghz wifi ağı ile Apple TV de sorunsuz kaymak gibi veri akışı elde edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

superonline müşteri hizmetlerini arayıp Huawei 255s talep edebilirsiniz. önce direniyorlar ancak wireless çekmiyor diye diretin. Anca bu routerda 5ghz wifi ağı ile Apple TV de sorunsuz kaymak gibi veri akışı elde edebilirsiniz.

Aslında dün yazdıktan sonra aradım , önce teknik ekip gelip bakıyormuş sonra onlar karar verecekmiş değişime.Bir de teknik ekip faturası çıkacak yani.Ayrıca istenilen modemi veriyorlar mı ki ? Hiç sanmıyorum.
    Ben 2015 mayıs ayından beri 255s kullanıyorum. Öncesinde 253s vardı. Ücret falan alamazlar. Ben sadece 1 kez aradım, mevcut modemde wifi çekmiyor değişim talep ediyorum ve 255s istiyorum dedim. Ertesi gün teknik ekip geldi 255s i getirdi, kurulum yaptı ve gitti. Bulunduğunuz il ve ilçeye göre durum değişebilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

quote:

Ben kullanıyorum. Hem mac hem de iphone dan problemsiz. Kablolu bağlantıdan demiş bir arkadaş, ama benim cihaz da kabloyla bağlı. 1080p görüntü aktarımı için 100mb ethernet yeterli. Yalnız aktarımı yaptığınız mac'in kablosuz bağlantı performansı da önemli. 5ghz router bu anlamda yardımcı olabilir. Sinyal karışması da olabilir. Kablosuz bağlantı kanalını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Apple TV'nin kablolu bağlantısı yüksek bitrate'e sahip videolarda yeterli olmuyor. Sadece airplay için bahsetmiyorum plex, infuse vs gibi uygulamalarla film izleyebilmek için yüksek hız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

Ben 2015 mayıs ayından beri 255s kullanıyorum. Öncesinde 253s vardı. Ücret falan alamazlar. Ben sadece 1 kez aradım, mevcut modemde wifi çekmiyor değişim talep ediyorum ve 255s istiyorum dedim. Ertesi gün teknik ekip geldi 255s i getirdi, kurulum yaptı ve gitti. Bulunduğunuz il ve ilçeye göre durum değişebilir tabi.

Anladım , çekiyor muydu peki net ?
    çekiyordu sıkıntı yoktu
  • Aradık talep ettik burada bir sorun gözükmüyor dediler ,apple ile görüşün dediler eğer yine teknik ekip çağırmak isterseniz ücret olur dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

quote:

Apple TV'nin kablolu bağlantısı yüksek bitrate'e sahip videolarda yeterli olmuyor. Sadece airplay için bahsetmiyorum plex, infuse vs gibi uygulamalarla film izleyebilmek için yüksek hız gerekli.

100mbitt ethertnet 4k haric butun bluray filmerde sorunsuz aktarim saglar, ben kabloluda sorun yasamiyorum kablosuz 5ghz de sorun yasiyorum, modem vs yakin atv ye, infuse da birtek bu sorunu yasiyorum, forumlarda da bunun ilgili bir baslik vardi kablosuz performans sorunlu duzelecek diyolardi ama hala ayni bende

Kablolu baglanti 1080p hersey icin yeterli, bluray dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada artık bizim cihaz eskidi
  • Evet yeni cihaz açıklandı.

4k HDR 10

A10x işlemci

32 GB 179 usd ve 64 GB. 199 usd

22 Eylülde satışa sunulacakmış...

• atv 4 bizi en az 2 sene daha götürür. Daha 4k içerik yok hepsinden öte 4k yi stream edecek internet için hizlarin artmasi ve akk nin kalkmasi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 12 Eylül 2017; 21:25:20 >
  • 3 ile 4 arasındaki farklar kadar olmasa da gayet iyi yeterli farklılıklar var.Ama tabi Amerika-yurtdışı şartlarında..Apple TV ve Watch gibi ürünlerde biz ne yazik ki tam kullanım yapamıyoruz.Siri yok o yok bu yok.

Apple da ise Siri yok idi bunda da olmazsa artık olmaz.Siri yok 4K izleyecek ortam yok..Yine de alırım gibi.Fiyat olarak dolar bazında pek değişiklik yok Amerika fiyatında yine de bizde pek değişiklik olacağını sanmıyorum.Yani 1.200 gibi fiyatlardan çıkartmazlar.

• Özellikler açıklandı...

Networking

Gigabit Ethernet

802.11ac Wi‑Fi with MIMO; simultaneous dual band (2.4GHz and 5GHz)

Bluetooth 5.0

Ports

HDMI 2.0a

Gigabit Ethernet

IR receiver

Audio Output

Up to Dolby Digital Plus 7.1 surround sound (This is the same)

Same remote and box

• 4K olayi en cok film indirme ve torrent sitelerine yarar :) zaten yeni çıkan filmler itunesten stream kayit edilip veriliyordu ayni olay 4K icinde yapilacaktir.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.