Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı fikirdeyim hocam. 11 aylık bebegimiz var bu nedenle film izlemeye pek vakit bulamıyorum. Fragman son zamanlardaki en büyük zevkim ama o da bu saçma sapan durum yüzünden baltalaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar

Aynı fikirdeyim hocam. 11 aylık bebegimiz var bu nedenle film izlemeye pek vakit bulamıyorum. Fragman son zamanlardaki en büyük zevkim ama o da bu saçma sapan durum yüzünden baltalaniyor.

umarım düzelir demekten başka çare yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Hocam aynı sorun bende de var uzun süredir. Nasıl çözüleceğini bilmiyorum.

çok sinir bozucu birşey ve mantığını bir türlü çözemedim

Amerika accountunuz varsa onunla giriş yapıp Trailers programını indirin. Fragmanlar için çok güzel bir program. En azından gecici bir çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Hocam aynı sorun bende de var uzun süredir. Nasıl çözüleceğini bilmiyorum.

çok sinir bozucu birşey ve mantığını bir türlü çözemedim

Amerika accountunuz varsa onunla giriş yapıp Trailers programını indirin. Fragmanlar için çok güzel bir program. En azından gecici bir çözüm olur.

Teşekkür ederim
  • 4.nesil ile 4k arasinda kararsizim.

1.si 4k televizyonum yok.

2.si internetim adsl. Didim’de fiber altyapisi zayif. 8 mbit’e kadar destekliyor apartman da. Hizim max 6 mbit oluyor. Bu yuzden turkcell tv+ bile kullanamiyorum. 6 mbit internet ve 50 gb akk 4k’yi hayatta kaldirmaz diye dusunuyorum.

Hal boyle olunca 4.nesil daha mantikli geliyor. 4K alirsam yatirim amacli olacak. Ama ben 4k televizyon alip, baska bir eve tasinana kadar, neti fibere gecirip de 50mbit’e falan gecene kadar bunun da bir ust modeli cikacak. Kaldi ki ilcede fiber altyapisi yok.

Ne yapsam sizce. Simdilik 4.nesil mi alsam ?

• Aldım bu cihazı ama tam bir fiyasko.Ne Tivibu uygulaması ne Bein Connect var.Sadece TV+ ve Netflix yani içerik sıkıntısı var.Android Box cihazlar daha mantıklı gibi.İşin ilginci neden uygulama geliştirilmiyor anlamış değilim.Ayrıca bu denli bir cihaza Safari koymayan Apple'ye teşekkür ederim.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Benim şu an 34 mps akk yi aşınca 16 mps ye düşüyor. HD olarak izleyebiliyorum tüm yayınları,
    4K için galiba 50 mps yeterli olacak diye düşünüyorum.
    Yalnız 4K olarak çok fazla yayın da yok,

En iyisi siz normal apple tv alın.

Tivibu ve digiturk uygulamaları olsaydı evdeki çanak vs. söker çöpe atardım...turkcellde kanallar biraz az

Evinde hızlı interneti olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

İnflux uygulamasını da satın almayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4k aldim. Bazi bilmedigim uygulamalar varmis. İnfuse, iptv, kodi falan. Bunlar ne ise yariyor ? Film izleme programlari gibi bir sey sanirim.

• arkadaşlar sanırım ben epey bi beceriksizim yada ortada göremediğim bir problem var lütfen bana bu infuse uygulamasını nasıl kullanacağımı detayli bir şekilde anlatacak bir yardım sever yok mu..koskoca internet dünyasında bulamadım valla..şimdiden teşekkürler
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    İnfuse 5 pro yu satın almadan yada 1 aylık denemeyi başlatmadan video izleyemezdin.
    Video izlemek için wd cloud gibi bulut tabanlı cihaz ya da ağda bir bilgisayarda film video vs olması gerekiyor.
    Uygulamayı açtın sağ üstte ayar kusmında ağ a bağlı cihazlar görünecek onlardan istediğini seçip, infuse arşive ekliyırsun.
    En son da cihaz içine girip herhangi bir klasörü favori olarak ana ekrana ekleyebiliyorsun.
    Çok karmaşık değil..
    İnfuse pro su 47 tl cşvarı eğer apple tv kullanan arkadaşlatın var ise ortaklaşa a alabilirsin yada cepteb gibi kampanyalar ile yüzde 50 indirimli,..

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler evet bu söylediklerinizin hepsini yaptım.ayarlar kısmına geldiğim de diğer aygıtlarım diyor başka da birşey demiyor dakikalarca arayıp duruyor öyle bu arada internet hızım da uydunet 50mbps ve kullandığım macbook pro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

teşekkürler evet bu söylediklerinizin hepsini yaptım.ayarlar kısmına geldiğim de diğer aygıtlarım diyor başka da birşey demiyor dakikalarca arayıp duruyor öyle bu arada internet hızım da uydunet 50mbps ve kullandığım macbook pro.

Infuse filmlerine nereden erisiyirsunuz. Pc ise sifreli korumayi kaldirin. Everyone a yetki verin klasore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone yada ipad ile değil macbokk ile bağlantı kurmak istiyorum ama bilgisayarı birtürlü bulamıyorum.tek isteğim bilgisayarımda ki filmi ınfuse ile appletv ye aktarmak..bu airplay de takılma olmasa bunlara hiç gerek kalmayacak ama

• quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

iphone yada ipad ile değil macbokk ile bağlantı kurmak istiyorum ama bilgisayarı birtürlü bulamıyorum.tek isteğim bilgisayarımda ki filmi ınfuse ile appletv ye aktarmak..bu airplay de takılma olmasa bunlara hiç gerek kalmayacak ama

Macos kullaniyorsunuz sanirim. Hic anlamam ama klasorleri paylasma secenegi vardir muhtemelen. Itunesde degil. Isletim sisteminde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet var ama hiçbirşey göremiyorum..sanırım vazgeçtim valla olmuyor teknik bi problem var galiba :)
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Air parrot var onun cracklisini yükleyin air play üZerinden aktarın bence.
    Dosya paylaşım olayı macbook da ayarlar kısmında var ama apple tv görür mü denemek lazım..
    İpawind türkiye temsilcisi açılmış yoğun baskı sonucu apple tv ye safari,kodi vs. 15 usd ye indirdi 😄
    http://www.yozder.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 29 Ekim 2017; 15:1:30 >
  • Arkadaşlar benim fikir edinmek istediğim konu biraz farklı apple tv 4 k kullanıyorum bir arkadaşda görüp philips hue akıllı ampullere merak saldım bu ampuller uzakdan erişim için philips bridge ihtiyaç duyuyor

Appla tv 4 k açıklamalarındada hub olarak kullanabileceği yazıyor sadece ampulü alsam apple tv yi köprü olarak kullanabiliyormuyum bunu merak ettim konuyla ilgisi olanlar varsa lütfen bilgi versin

• Kardeş
    Sadece ampul değil bir çok cihazı dışarıdan otomaitk kontrol edebiliyrosun.
    Apple tv 4 evdeki kontrol merkezi gibi iş görüyor.
    Ben raspberry pi 3 yardımı ile broadlink cihazların tamamını kontrol esebiliyorum uzaktan.
    Donanımhqber de broadlink sistemleri diye arat çıkar zaten.
    Bu konuda her türlü yardımı sağlayabilecek websitesi var ama daha yeni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 29 Ekim 2017; 15:44:31 >

• Bu konu hakkında tek bilgi aldığın siz oldunuz yani yanlızca ampulü alsam amoul philips bridge ye ihtiyaç duymadan apple tv ile haberleşebiliyor

Ama nasıl haberleşiyor açıkcası kafam karıştı bt ilemi acaba

• Beyler sizde de airplay olayi rezalet mi yoksa sadece bende mi boyle ?

Telefondan film aciyorum tam ekran moduna aliyorum. Tv’de surekli takiliyor, hem goruntu hem de ses.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.