Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yansıtma yapma, düz airplay kullan, yani kontrol merkezinden açma airplayi , filmi açtın osd de altta airplay ikonu var oradan aç. Yansıtma konusunda sıkıntı yaşamanın nedeni 2.4 ghz bağlanman büyük ihtimal modemin 5 ghz destekliyorsa 5 ghz yani ac standardını kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

yansıtma yapma, düz airplay kullan, yani kontrol merkezinden açma airplayi , filmi açtın osd de altta airplay ikonu var oradan aç. Yansıtma konusunda sıkıntı yaşamanın nedeni 2.4 ghz bağlanman büyük ihtimal modemin 5 ghz destekliyorsa 5 ghz yani ac standardını kullan.

bende de imovie de fragmanları izleyememe sorunu var, ya donuyor ya da dışarı atıyor. bunun sebebi ne olabilir ? daha önce 3. nesil vardı onda böyle bir sorun yaşamıyordum.
  • quote:

Tamamdir sagolasin. Dun gece kurcalarken sorunu cozdum.

Hic donma olmadan, goruntu kalitesi yuksek aktariyor simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar
    Apple TV ye kodi kurarken ifun box ile bağlıyabiliyorduk PC ye, şu anda bağlayamıyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan varmı ?
  • quote:

Ben daha önceden tüm videoları ipad ile airplay olarak izleyebiliyordum. Örneğin Mega Download sanal disk uygulamsında ç.dışına attığım videoyu direk apple tv ile yansıtarak izleyebiliyordum. Şimdi güncellemeden sonra ipad ekranını yansıtıyor. Sadece videoyu yansıtmıyor. İpad ekranını TV de görüyorum. Umarım açıklayabildim. Eskisi gibi sadece videoyu nasıl yansıtabilirim?

Kütüphanedeki videoları ya da başka programlardaki videoları direk yansıtabiliyorum. Videonun altında yansıtma ikonu çıkıyor. Ama bu mega da sağ altta ikon çıkmıyor. Denetim masasından yansıt dediğimde de ipad ekranı yansıyor. Çözemedim bi türlü!

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum airplay konusunda son zamanlarda , sıkıntı apple tarafında mı yoksa mesela sizin durumunuzda Mega tarafında mı bilemeyiz , bir uyumsuzluk mevcut ama , bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, taraflardan birinin yapacağı bir güncelleme ancak sorunu çözebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu siri için dili bölgeyi hepsini ingilizce yaptım yeniden başlattım ama siri hala soluk açamıyorum. Nasıl açacağız?
  • Apple tv 4 e safari,kodi,popcorn gibi uygulamaları yüklemek için..

1.Cihaz type-c kablosu ile mac bilgisayara bağlanır.
    2.Aşağıdaki linkten indirilen Impactor uygulaması açılır.
    2.Aşağıdaki linkten indirilmiş olan .ipa dosyası/dosyaları sürüklenip impactor üzerine bırakılır.
    3.itunes mail adres ve şifresi yazılır. (yeni itunes hesabı açabilirsiniz)
    4.Start deyip işleme geçilir.

Not: Bu işlemler developer kaydı olmadığı için 7 günde 1 kere yapılması gerekebilir..
    www.cydiaimpactor.com
    Cydia Impactor
    http://www.cydiaimpactor.com

siri konusunda detaylı paylaşım yapabilecek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 17 Kasım 2017; 8:9:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Bu cihazda , Ip tv kullanipta çok memnun olan var ise, hangi player aracılığı ile seyrettiginizi yazarmisiniz ? Ucretlide olabilir.

Store da ; GSE pro var 17 TL. Bedava olandan ne farkı var bilmiyorum.

MrMc programını kullanabilirsin
    Kodi gibi iptv client yuklenebiliyor.
  • Son 1 - 2 güncellemedir, kumanda dokunmatiğinin tepki vermesi düştü. Menüler arasında hafiften donarak geçişler oluyor.

Bu şekilde sorun yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Son 1 - 2 güncellemedir, kumanda dokunmatiğinin tepki vermesi düştü. Menüler arasında hafiften donarak geçişler oluyor.

Bu şekilde sorun yaşayan var mı ?

Çooook ;)

Cogunlukla kumandayi silince duzeliyor. Bazen de sifirlamak gerekiyor applei ki cok sinir bozucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple tv 4. nesil var elimde nasıl jailbreak yapabilirim ? Kodi falan nasıl yüklerim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Kardeş
    4 mesaj önce bişeyler yazmıştım, işini görür..

Apple tv için digiturkplay ve tivibu gelse ne güzel olurdu ||||

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu infuse hakkında bir soru sorabilirmiyim?

Yılbaşında Apple Tv alıcam, şimdiden denemek için iphone 7 plus telefonuma infuse yükledim 1 aylık deneme pro üyeliğini başlattım.
    500gb lık harici bir hdd vardı, bunun içinde karışık klasörlerde eğitim videoları ve bir kaç film ve dizi vardı, bazıları mp4,bazıları mkv uzantılı.
    Ben infuse diye bir klasör açtım bunun içine de film,dizi ve eğitim videoları diye klasörler açıp, hdd nin içinde karışık olarak bulunan videoları, filmleri film klasürüne, diziler dizi klasörüne attım.

Bu hdd yide superonline ın hg253 fiber modemin usb girişine taktım. Infuseden Homegateaway şeklinde görülüyor, burdan tüm videolar şeklinde baktığımda videoların bir kısmı gözüküyor, mesela infuse klasöründe film klasörüne yeni attığım videoları göremiyorum, dosyalar(Folders9 diye seçtiğimde ise 4 tane klasör gözüküyor, en son oluşturduğum infuse klasörünü göremiyorum. Modemi kapatıp açtım, usb yi modem den çıkarıp taktım ama ne yaptıysam yeni oluşturduğum infuse klasörü ve bu klasöre en son eklediğim videoları iphone 7 den göremiyorum.

50mbit superonline fiber kullanıyorum, Huawei Hg253 modem kullanıyorum. Modem arayüzüne girip dlna ayarlarına baktığımda hdd deki tüm klasörler gözüküyor.

Acaba atladığım bir şey mi var programın ayarlarında yada modem ayarlarında.

• Muhtemelen paylasim sorunu. Tekrar paylasim ayarlarina bakin o klasorun. Digerleri ile ayni yapin.

• Bu cihaz alınır mı? Yoksa android tv boxlara mı yönelelim.
  • Arkadaşlar, İnfuse ayarları hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

iPhone 7 Plus a İnfuse yükledim, bir Harici HDD ye film dizi yükleyip superonline fiber hg253 modemin usb girişine bağladım, modem ayarlarından dlna yı açtım.

İnfuse bağlantı yı otomatik buldu, ekledim. Ama hdd de ki bazı filmler İnfuse da göremiyordum, bu sefer ftp olarak ekleme yaptım, hdd deki bütün dosyaları gördü, ama bazı videoları açmadı, akşam baktım bu sefer ftp den bağlanmıyor.

Bir türlü ayarları tutturamadım.

Yılbaşında Apple TV 4 alıcam, siz Apple TV de Harici hdd deki videoları izlemek için nasıl yöntemler kullanıyorsunuz. Ben nerede hata yapıyorum?

Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, İnfuse ayarları hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

iPhone 7 Plus a İnfuse yükledim, bir Harici HDD ye film dizi yükleyip superonline fiber hg253 modemin usb girişine bağladım, modem ayarlarından dlna yı açtım.

İnfuse bağlantı yı otomatik buldu, ekledim. Ama hdd de ki bazı filmler İnfuse da göremiyordum, bu sefer ftp olarak ekleme yaptım, hdd deki bütün dosyaları gördü, ama bazı videoları açmadı, akşam baktım bu sefer ftp den bağlanmıyor.

Bir türlü ayarları tutturamadım.

Yılbaşında Apple TV 4 alıcam, siz Apple TV de Harici hdd deki videoları izlemek için nasıl yöntemler kullanıyorsunuz. Ben nerede hata yapıyorum?

Ne önerirsiniz?

Bendeki hddler pcye bagli. Paylasimlar sifresiz ve Everyone kisisine yetki verilmis durumda.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözdünüz sorunu?

Birde bir sorum olacak Turkcell Tv uygulamasını açıp evde wifi üzerinde bir dizi yada film i yansıtma yapabiliyorum. Ama ortamda wifi yoksa telefonun internetini paylaşıma açarak herhangi bir film yada diziyi yansıtma yaparken bir hata konu veriyor (107810).
    Bunu deneyen ve başaran var m?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 7 Aralık 2017; 15:55:7 >
  • Arkadaşlar HDMI kablo hangisini kullanıyorsunuz ? Ben Goldmaster'in bir modelini kulanıyorum altın uç ama 2.bir kablo daha almam gerekti.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.