Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 dakika evet orası az. fakat her seferinde ayarların silinmesi, kabloların bağlanması vs durumu.

kodi pluginleri vs siliniyor mu?
  • şu an yükledim. evet hemen yükleniyor. şimdi haftaya herşey uçmuş mu olacak.
    yoksa sadece çalışmayacak mı?
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    sadece çalışmayacak hiçbirşeyi silmeden ellemeden tekrar aynı şekilde kuracaksınız ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
  • hmm ozaman çok güzel. Ayarlarımızı bozmuyor.
    Sadece kodiyi kuramadım.

provision.cpp 81 ios/addappld=1200

hatası alıyorum.
    diğer ipalar kuruldu.

neden olabilir bu sorun?

10 app sınırı vs var sanırım haftada. :)
    eğer öyleyse kodiyide sona bırakmışız,haftaya kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 24 Aralık 2017; 23:12:57 >
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    https://www.drgeeky.com/install-kodi-apple-tv-without-mac-using-windows/ (.deb dosyasının .ipa'ya nasıl dönüştüreleceği de anlatılıyor burada)

http://mirrors.kodi.tv/test-builds/darwin/tvos/ (.deb linki) en güncel sürümleri burada bulabilirsiniz (official) öyle her önünüze gelen .ipa'yı indirmeyin.

sınır konusunda bilgim yok sadece kodiyi kullanıyorum ben.

• 4K alacağım için 4. nesil cihazımı satıyorum. İlgilenenler Pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her hafta kodi vs. güncellemesi yapmak istemeyenler için tüekiye ipawind servisini daha önce paylaşmıştım. Şimdi yılbaşına özel indirim yapmış. Apple tv için 7.49 usd yaklaşık 30 tl gibi..
    Bence değer gibi,sertifikayı da ücretsiz veriyorlar.
    Almak isteyenler için adres aşağıda..
    http://www.yozder.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Arkadaşlar her hafta kodi vs. güncellemesi yapmak istemeyenler için tüekiye ipawind servisini daha önce paylaşmıştım. Şimdi yılbaşına özel indirim yapmış. Apple tv için 7.49 usd yaklaşık 30 tl gibi..
    Bence değer gibi,sertifikayı da ücretsiz veriyorlar.
    Almak isteyenler için adres aşağıda..
    http://www.yozder.com

Bu ipawind tam olarak nasıl işliyor ?
  • tergunt T kullanıcısına yanıt
    Kodi, popcorn gibi uygulamaları apple tv 4 cihazınıza 1 yıllık yükleme imkanı tanıyır. Cihazı udid numarasını developer olarak kaydediyor, crackli uygulamaları programı ile imzalıyorsun 1 yıl süre ile kullanıuorsun.
    Sadece apple tv için değil iphone,ipad için de aynı durum geçerli.
    Udid kaydı yapan sitelerin mantığı hep aynı..ipastore de var yalnız hem pahalı hem de paypal hesabı istiyor

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Yalnız aldığınız yere dikkat edin. Bir sorun yaşandığında destek vermesi ve sitenin kapanmaması önemli. Örneğin paylaştığınız linkte iPawind veriliyor. Oysa iPawind geçen yıl neredeyse 1 yıl kapalı kaldı ve destek vermedi. iPastore pahalı kalıyor bunun yanında ama sorunları mutlaka çözüyorlar.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır tüm apple cihazlarımı betaları test etmek için udid kaydı yapıp sertifika ve provision alıp kendim imzalıyordum hiç sorun yaşamadım.
    Geçen sene bu vakitlerde apple tv için ipastore den almıştım. Cihazı o ara sattığım için deneme fırsatım olmadı.
    Haftalık bilgisayara bağlayıp, uygulamaları yüklüyordum, artık uğraşmamak için.
    Udid kaydı ve sertifika veren sitelerde fiyatlar 8-15 usd arası.
    İpawind türkiye hesabı olduğu için denemek istedim.

İpawind den satın aldım yalnız popcorn ve kodi uygulaması güncel değil. Movies ve ipawind diye bir uygulama var onlarda çalışmıyor. Bekleyelim bakalım belki düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 30 Aralık 2017; 10:42:0 >
  • Arkadaşlar D&R'dan resmi garantili olarak satın aldığım 4. nesil Apple TV 64 gb kapasiteli cihazımı satıyorum. Kutusu ve faturası mevcuttur, sorunsuz cihazdır, hiçbir sıkıntısı yoktur. Kozmetik açıdan 8/10. İlgilenenler tüm detaylar ve ürünüme ait fotoğraflar için pm ile irtibata geçebilirler. Cihazı satma nedenimi öğrenmek isteyenler için; aynı üründen elimde 2 adet vardır.

Fiyat : 450 TL (Kargo ücreti alıcıya aittir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 3 Ocak 2018; 0:24:42 >
  • zehirli kullanıcısına yanıt
    but I you Do not play I don’t know about Monopoly game then here we are going to share the basic features of the game and the complete process to download and <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=130753783&url=http://framarootapkapp.com/monopoly-apk-download/" data-href="http://framarootapkapp.com/monopoly-apk-download/">install Monopoly Apk on Android devices</a>.
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Çok basit Turkcell TV+ aylık üyelik 9,99 alıp kullan. Ben kullanıyorum çok memnunum. Yalnız Türkiye den birinin üzerine Turkcell abonelik gerekebilir

• Selam arkadaşlar.

Apple tv alacağım ancak 32 ve 64 gb arasında kaldım.

32 alsam 64 almadığıma pişman eder mi?

Telefonda fark ediyor ama bunda nasıl durum?

• veradrake V kullanıcısına yanıt
    Pişman etmez , farklı bir depolama mantığı var.
    ATV 4 de dahili bellek uygulamalar ve kiralanıp daha sonra izlenecek filmler için kullanılıyor.Film yükleyip izleme yapılamıyor.
    Ben 2 senedir 32 GB olanını kullanıyorum. Dolduğunu hiç görmedim.
    Farketmez en uygununu al.
  • SElamlar,

Apple tv 4 cihazıma windows ile Kodi kurmaya çalışıyorum fakat sürekli provision ccp 168 hatası alıyorum bunu aşamadım birtürlü? Bu sorun nasıl aşılır bilen varmı?
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Uyarıdan anladığım kadarıyla Apple artık kendi sitesi haricindeki yerlerde apple şifrenizi girmenize izin vermiyor. Apple kullanıcı sayfasından app şifresi oluşturmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.