Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır.
  • brownness kullanıcısına yanıt
    FileExplorer TV işinizi görür.
  • @Tekin G.

O zaman çok iyi muhtemelen bunu sık sık kullanırım teşekkürler

@HattiHitit

Teşekkürler dediğiniz programı da mutlaka deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSE smart ip tv uygulamasında izlediğim her kanalda kanalın tam ortasında büyük yazıyla KİLİT AÇMA LÜTFEN yazıyor. Bunu nasıl kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sera.2002 -- 19 Ocak 2018; 17:40:42 >
  • sera.2002 S kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz versiyonunu kullandığın için ki. Full sürümünü alman gerekiyor ya da kodi yükleyeblirsin ip tv için..

Bu arada sağlam donmasız kanalları açık ip tv kullanan ve tavsiye eden varsa..

Aliexpress de ip tv satan yerler buldum, onlarda bazı türk kanalları bulunmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Ücretsiz versiyonunu kullandığın için ki. Full sürümünü alman gerekiyor ya da kodi yükleyeblirsin ip tv için..

Bu arada sağlam donmasız kanalları açık ip tv kullanan ve tavsiye eden varsa..

Aliexpress de ip tv satan yerler buldum, onlarda bazı türk kanalları bulunmuyor

Üstad AppStore ‘dan 17,99 ‘a satın almıştım zaten, ancak Apple TV ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yazı halen ekranın ortasında. Başına gelen ya da çözümü bilen arkadaşımız var mı?

Not: Uygulamayı kaldırıp yeniden kurunca sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sera.2002 -- 20 Ocak 2018; 19:46:55 >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Makineyi tamamen kapatıp açmayı denediniz mi? yapmadıysanız yapın muhtemelen düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Makineyi tamamen kapatıp açmayı denediniz mi? yapmadıysanız yapın muhtemelen düzelecektir.

Denedim fakat bi degisiklik yok

• Apple tv 4 de ip tv player olarak gse ip tv için 20 tl ücret yıllıkmı süresizmi?Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • 17,99 süresiz. Uygulamayı satın alıyorsunuz.

• peki ip tv kanallarını nerden alıyorsunuz
  • Merhaba Arkadaşlar,

Biraz da biz yararlı bilgi paylaşalım :)

Bildiğiniz gibi apple tv'de film izlemek için en güzel programlardan bir tanesi "infuse"

Özellikle pro verisyonunu kullanmak çok işe yarıyor, otomatik altyazı ve AC3/DTS ses desteği var. (Ben altyazıları kendim atıyorum yine de)

infuse'un destek sayfalarında dolaşırken şöyle bir başlığa denk geldim;
    firecore.com
    Help get 24p on Apple TV (Update: Now Available!) | Firecore
    https://firecore.com/forum/topic/15026

Kısaca diyor ki yeni çıkan apple tv 4k 24p'yi destekliyormuş. Bu ne demek oluyor?
    Özellikle film izlerken, filmin orijinal fps'si 24 iken 50 veya 60'a yükseltmeye gerek kalmadan, daha pürüzsüz ve sinemada izlermişcesine bir görüntü oluyormuş. Bizi ilgilendiren kısım ise yeni çıkacak olan tvOS 11.3 güncellemesi ile 4.nesil apple tv'lerde de bu seçenek gelecekmiş. Şu anda tvOS 11.3 beta olarak yayında, isteyen yükleyip deneyebilir.

Bunun üzerine kullandığım tv için (55pfs7109) internetten araştırma yaptım ve ayarlardan sinemayı seçersem veya hd natural motion'ı kapatırsam tv'nin 24p'yi desteklediğini okudum.

Herkese iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3phisto -- 2 Şubat 2018; 14:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

Merhaba Arkadaşlar,

Biraz da biz yararlı bilgi paylaşalım :)

Bildiğiniz gibi apple tv'de film izlemek için en güzel programlardan bir tanesi "infuse"

Özellikle pro verisyonunu kullanmak çok işe yarıyor, otomatik altyazı ve AC3/DTS ses desteği var. (Ben altyazıları kendim atıyorum yine de)

infuse'un destek sayfalarında dolaşırken şöyle bir başlığa denk geldim;

firecore.com
    Help get 24p on Apple TV (Update: Now Available!) | Firecore
    https://firecore.com/forum/topic/15026

Kısaca diyor ki yeni çıkan apple tv 4k 24p'yi destekliyormuş. Bu ne demek oluyor?
    Özellikle film izlerken, filmin orijinal fps'si 24 iken 50 veya 60'a yükseltmeye gerek kalmadan, daha pürüzsüz ve sinemada izlermişcesine bir görüntü oluyormuş. Bizi ilgilendiren kısım ise yeni çıkacak olan tvOS 11.3 güncellemesi ile 4.nesil apple tv'lerde de bu seçenek gelecekmiş. Şu anda tvOS 11.3 beta olarak yayında, developer hesabı olanlar deneyebilirler.

Bunun üzerine kullandığım tv için (55pfs7109) internetten araştırma yaptım ve ayarlardan sinemayı seçersem veya hd natural motion'ı kapatırsam tv'nin 24p'yi desteklediğini okudum. tvOS 11.3 güncellemesi çıkınca tekrar bilgi vereceğim.

Herkese iyi seyirler

ben betayı yükledim, 24p de herhahngi bir sorun yok, infuse otomatik switch diyor 24p ye film başlayınca, btince ekrar 50p y geri dönüyor

• hozes H kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, peki 24p'ye geçtiğini nasıl anlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

anladım hocam, peki 24p'ye geçtiğini nasıl anlıyorsunuz?

hocam tv switch ediyor 50p den 24p ye gecerken, info tusuna basınca zaten cözünürlük ve hz degerleri gözüküyor, ayrıca bnm tv de, pionner plasma, 24p moduna gecince cinema modundaki smooth secenegi galiba yada advanced aktif oluyor.
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ben tv'nin info kısmında sadece çözünürlüğü görebiliyorum, dolayısıyla aşağıda linkini verdiğim sitede anlatılan yöntem ile kontrol edeceğim.

RTINGS.com
    Judder-Free 24p On TVs
    https://www.rtings.com/tv/tests/motion/24p

• M3phisto kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bir gelişme. Apple tv de en çok eksikliği hissedilen şeylerden birisi 24p desteğiydi. Bir de dts-hdma ve dolby true hd için stream desteği verilse süper olacak (infuse çözümünden değil, gerçek stream den bahsediyorum).
  • Sonunda 24p desteği gelmiş mi cidden? Güncelleme ekranı geliyordu kaç gündür güncellemiyordum. Öyleyse hemen güncelleyeceğim. Sonunda be appletv. Ekrandaki teklemelerden gına gelmişti filmlerden soğuyordum. Şimdi yağ gibi film dizileri izleyebileceğiz bu güncelleme geldiyse. Hele şükür. Deneyen arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi? Infuse 4 almıştım bu olay olduysa yeni infuse sürümünü alabilirim. Günün güzel haberi benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu güzel bir gelişme. Apple tv de en çok eksikliği hissedilen şeylerden birisi 24p desteğiydi. Bir de dts-hdma ve dolby true hd için stream desteği verilse süper olacak (infuse çözümünden değil, gerçek stream den bahsediyorum).

Pcm stream ediyor, hd lere gerek yok, ama atmos veya dts x dersen o baska

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    24p olayı nedir ki ? Çok merak ettim şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.