quote:Orijinalden alıntı: mj_pelit 8 gb lığını aldım hafıza yetersiz geliyor:S bütçen nedir bilmiyorum ama keşke biraz forumun ipod kısmına baksaydın orda herkez 8 gb nin yetmediğinden yakınıyor
quote:Orijinalden alıntı: Ak Ejderha Electro World'de gördüm. İnceledim. Çok güzel gerçekten. Bir telefon özelliği eksik. Aparat ile telefon olarak da kullanabiliyorsunuz =)
quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: Ak Ejderha Electro World'de gördüm. İnceledim. Çok güzel gerçekten. Bir telefon özelliği eksik. Aparat ile telefon olarak da kullanabiliyorsunuz =) Biraz daha açar mısın hocam bunu?
quote:Orijinalden alıntı: Berkay quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: Ak Ejderha Electro World'de gördüm. İnceledim. Çok güzel gerçekten. Bir telefon özelliği eksik. Aparat ile telefon olarak da kullanabiliyorsunuz =) Biraz daha açar mısın hocam bunu? Hocam iPod bölümüne bakın. Satın alıp kullanan arkadaşlar mevcut. Ben de ilk fırsatta alıp kullanacağım. Ucuza iPhone gibi birşey :D
quote:Orijinalden alıntı: DH MisafiriIpod touch 4 tam şarz olmuş durumdayken...Şarz ne demek sevgili Kaan bey ? sizin telefonunuz yokmu yoksada bu kelimeyyi duymadınızmı ??
quote:Orijinalden alıntı: brk956 quote:Orijinalden alıntı: DH Misafiri Ipod touch 4 tam şarz olmuş durumdayken...Şarz ne demek sevgili Kaan bey ? sizin telefonunuz yokmu yoksada bu kelimeyyi duymadınızmı ?? Doğru yazılışı ve söylenişi Şarj olduğu için sormuş olmalı. Yani Şarz diye bir kelime olmadığı için.
ürünün eksik yanlarına da o kadar odaklanmayın. 230 dolara aldığınız bi ürüne göre 1. sınıf kalitede...kamerası 0.7 megapiksel"dir bu doğrudur. çözünürlük düşük olabilir ama netliği mükemmel.........
quote:Orijinalden alıntı: DH Misafiri ipod touch'ın 5. nesili çıktı mı? sanırım çıkktı ama ben emin değilim Hayır çıkmadı, beyazını piyasaya sürdüler.