Şimdi Ara

4. Nesil iPod Touch video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
78.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizler için 4. Nesil iPod Touch'ı inceledik. Apple'ın yeni nesil iPod Touch'ını yazılımsal ve donanımsal özellikleriyle ele aldık. Bu video sonrasında iPod Touch 4 hakkında merak ettiğiniz herşey cevaplanmış olacak.

• Harika olmuş youtube'daki yabancı video'ları izlemekten kurtulduk.
  • inceleme güzel olmuş,teşekkürler.
  • İnceleme için teşekkürler..
  • cok guzel olmuş ellerinize saglık
  • Beklenen bir videoydu.

Velhasıl birde şu Opera'da izleyebilsek şu videoları o zaman daha da güzel olacak.
  • sonunda youtube a türkçe bir incelemesi elklendi..teşekkürler ellerinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpod touch 1 veya 3. Nesil alınık
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçte olsa güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. DH ofisinde o kadar çalışan varmış meğerse.
  • İncelemeyi tam izleyemedim, devam edeceğim. Ama şunu söylemem gerekiyor. Kulaklık performansının çok iyi olduğundan bahsetmişsiniz.

Sesler, önceki mp3 çalarım olan Sony S545'e göre (ki kendileri satılıktır) daha net ama büyük oranda bass azlığı yaşadım şahsen. Sesin daha net gelme durumu belki benim bass ağırlıklı EQ'ım yüzünden olabilir. Ama cidden bass yetersiz seviyede.

Kulaklık : EP630 ve CX200 Street II

EQ : Bass Arttırıcı
  • süper bir inceleme olmuş kaan teşekkürler (:
  • inceleme için teşekkürler. Ben de yakın zamanda bir tane almayı düşünüyorum.
  • kamera ve ekran ip4 ün yanında çok eziliyor
  • güzel bir inceleme olmuş..Ellerinize sağlık :D
  • Böyle birşey bekliyordum teşekkürler :)
    Bu apple ın tüketicilere azı alıştırması ne kadar kötü birşey ya şimdi piyasada fotoğraf makinesi olan aletlerden kaçın da 0.7 mp kamera vardır ki? ney seki iş sadece pixel de bitmiyor ekran görüntüsü de çok hoş ayrıca retina hakkını veriyor gerçekten

Not: Kaan Bey kusura bakmayın ama oyunlarda pek iyi değilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

kamera ve ekran ip4 ün yanında çok eziliyor

Ekranı karşıdan baktığınızda iphone 4 ile aynı. kalite olarak fark yok. ikisi de retina. ipod touch ı yana çevirip kullanan da olmadığına göre ekranla ilgili bence bir sıkıntı yok. 3 haftadır kullanıyorum hiç de öyle yandan kullandığım olmadı

kamera bence olmasa da olurmuş ama video kalitesi harika. fotoğraf kalitesi iphone'dan baya bi geride ama video kalitesinde arada çok az bir kontrast farkı var ve parlaklık önleyici bulunuyor iphone da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

İncelemeyi tam izleyemedim, devam edeceğim. Ama şunu söylemem gerekiyor. Kulaklık performansının çok iyi olduğundan bahsetmişsiniz.

Sesler, önceki mp3 çalarım olan Sony S545'e göre (ki kendileri satılıktır) daha net ama büyük oranda bass azlığı yaşadım şahsen. Sesin daha net gelme durumu belki benim bass ağırlıklı EQ'ım yüzünden olabilir. Ama cidden bass yetersiz seviyede.

Kulaklık : EP630 ve CX200 Street II

EQ : Bass Arttırıcı

EQu adlı uygulamayı kullanırsanız ekolayzırı istediğiniz gibi ayarlayabilir ve çok iyi bass kalitesi yakalarsınız. BEn ipodun orijinal playerını kullanmıyorum EQu kullanıyorum çok daha güzel.
  • İnceleme güzel. Yalnız formatlar kısıtlı gibi. Örenğin Flac çalabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Beklenen bir videoydu.

Velhasıl birde şu Opera'da izleyebilsek şu videoları o zaman daha da güzel olacak.

ben operadan cok rahat ızleyebılıyorum donanımhaber de ızledıgım vıdeoların nerdeyse hepsı opera ile
  • ben mi yanlış anladım yoksa gerçek mi 0.7 megapixel :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

İnceleme güzel. Yalnız formatlar kısıtlı gibi. Örenğin Flac çalabiliyor mu?

Apple'ın sitesinde şöyle yazıyor:
    quote:

Audio formats supported: AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV

Yani:Maalesef .flac çalıştırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 12 Aralık 2010; 19:37:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.