Şimdi Ara

4. Nesil msi ge60 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. Nesil ge70 ler satışta ama ge60 lardan hala ses seda yok epeydir bekliyoruz tam olarak ne zaman gelir NET bir bilgisi olan var mi acaba ? Ben biraz araştırdım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. Nesil işlemcili GE60'ların stokları bitince gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAK!

3. Nesil işlemcili GE60'ların stokları bitince gelir

Çok içimi ferahlattiniz hocam sagolun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: canb95

quote:

Orijinalden alıntı: CAK!

3. Nesil işlemcili GE60'ların stokları bitince gelir

Çok içimi ferahlattiniz hocam sagolun :D

ne demek
  • quote:

4. Nesil ge70 ler satışta ama ge60 lardan hala ses seda yok epeydir bekliyoruz tam olarak ne zaman gelir NET bir bilgisi olan var mi acaba ? Ben biraz araştırdım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım

Hocam ge60 2OE yi kastediyorsaniz ben satista diye biliyorum.

• Pardon hocam stoklandirilmamis henuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi measlody -- 5 Temmuz 2013; 14:55:06 >
  • Bende bugün pcdepo ve sanalmarketimi aradım pcdepo dan temmuz sonu ağustos başı gelecek dediler sanalmarketimde de önümüzdeki hafta yeni modeller gelecek ama o model gelecek mi kesin bilgi yok dedi yeter beklemekten sıkıldık aktık şeytan diyor git al 3. Nesil ama birde diğerleri gelince pişman olmak var

• zaten var o modeller. ama türkiye'de yok. Türkiye'ye de ağustos eylül gibi gelecek.
  • bizde zaten turkiyeye ne zaman geleceginden bahsediyorduk hocam mesaj biraz eksik olmuş
  • quote:

bizde zaten turkiyeye ne zaman geleceginden bahsediyorduk hocam mesaj biraz eksik olmuş

O cihaz 2.500 u gecermiki? Ve eylulde stoklar kalirmi? Bunlar ucu son derece acik sorular ama merak iste.

• 4. Nesil ge70 3000 lira şuan onunda 2500 civarı olma ihtimali yüksek ki inşallah dahada aşağılarda olur eylüle kadar pek çok markanın haswell modelleri gelmiş olur ve stok sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum

• quote:

4. Nesil ge70 3000 lira şuan onunda 2500 civarı olma ihtimali yüksek ki inşallah dahada aşağılarda olur eylüle kadar pek çok markanın haswell modelleri gelmiş olur ve stok sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum

O zaman tamam :-)

• quote:

4. Nesil ge70 3000 lira şuan onunda 2500 civarı olma ihtimali yüksek ki inşallah dahada aşağılarda olur eylüle kadar pek çok markanın haswell modelleri gelmiş olur ve stok sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum

4. nesil ge70 için bir site önerirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.